Jobbet "Afsnit for Brystundersøgelser søger radiograf eller social- og sundhedsassistent" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Sygehusvej 6, 4000

Dit næste skridt
 

Vi søger motiverede og engagerede nye kolleger. Vi søger en radiograf eller social- og sundhedsassistent med suppleringsuddannelsen i mammografiscreening til Afsnit for Brystundersøgelser på Roskilde Sygehus samt vagter i vores mammografibusser. Stillingen er på 37 timer per uge med lørdagsvagt ca. hver 6. lørdag.

 

Om afdelingen: Vi varetager al mammadiagnostik i Region Sjælland. Afdelingen er ligeledes ansvarlig for driften af regionens brystscreeningsprogram, herunder 3 mobile enheder. Vi udfører mammografi, ultralyd og biopsier samt supplerende undersøgelser af mammae som stereotaktiske biopsier, kontrastmammografier og TAGmarkeringer forud for operation. Vi udfører ligeledes MR, CT og konventionel røntgen, men disse undersøgelser varetages af gode kolleger i afdelingens andet afsnit.

 

Afdelingen inklusive mammografiscreeningen er fuldt digitaliseret. Der anvendes Carestream RIS-PACS system.

Afdelingen modtager radiografstuderende samt lægesekretærelever.

 

Vi kan tilbyde: En spændende arbejdsplads med mulighed for at fordybe sig indenfor alle områder af det mammaradiologiske speciale. Vi er en afdeling der er præget af faglig stolthed og et godt kollegialt sammenhold. Vi veksler alle mellem at arbejde med screening og kliniske undersøgelser. Vi prioriterer balancen mellem arbejdsliv og fritid højt, og strækker os langt for at imødekomme ønsker til vagtplanen.

Vi søger en kollega: Der har lyst til at fordybe sig i specialet, og som brænder for både de tekniske detaljer og for at yde omsorg for patienterne. Udover ønsket om at arbejde med mammaspecialet ønsker vi en kollega der, ligesom vi, vil arbejde for at vi fortsat har et godt arbejdsmiljø og et godt kollegialt sammenhold.

 

Er du blevet nysgerrig:

Har du fået lyst til at vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Mie Ebert Flindt på mefl@regionsjaelland.dk eller telefonisk på tlf. 29 24 79 36. Mie byder gerne på en kop kaffe og en rundvisning, hvis du har brug for at høre mere om afdelingen og specialet forud for ansøgningen.

 

Samtaler afholdes løbende.

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

Se film om Sjællands Universitetshospital: