Region Syddanmark

Region Syddanmark

J.B. Winsløws Vej 4, Indgang 20, Penthouse 2. sal, 5000 Odense C

Ved Urinvejskirurgisk Afdeling L, OUH Odense Universitetshospital og Svendborg Sygehus, er en speciallægestilling med tilknytning til sten/LUTS teamet ledig til besættelse per 1.9 2021 eller snarest derefter

Vi ønsker en dedikeret kollega, som er speciallæge i urologi og har særlig interesse for undersøgelser og behandlinger af patienter med vandladningsproblemer. Hvis du samtidig også er interesseret i urinvejssten er det helt optimalt, men ikke en forudsætning.

Urinvejskirurgisk afdeling på OUH har regionsfunktion indenfor transluminal nefroskopi, perkutan stenbehandling samt urogynækologi og højt specialiseret funktion inden for udredning af vandladningsproblemer hos børn, nedre urinvejsdysfunktion, uspecifik og specifik infektion samt kompliceret urogynækologi.

 

Baggrund for stillingen

Vi har kolleger, som ønsker at fokusere en del af deres tid til forskning i en del år frem og har derfor brug for endnu en kollega til Sten/LUTS teamet, som består af 5 speciallæger i Odense og 3 i Svb.



Om stillingen

Afdelingen dækker både basis og specialiserede funktioner indenfor diagnostik og behandling af vandladningsproblematikker og stensygdomme. Således varetages udredning af alle typer vandladningsgener og sten både i Odense og Svendborg. Specialiserede behandlinger jvf SST specialeplan varetages i Odense, og behandlinger på basisniveau foretages overvejende i Svendborg. Behandling for vandladningsproblemer dækker et bredt spektrum og omfatter PTNS, Botox, SNM, uretraldivertikler, og for infravesikal obstruktion Rezum, TUMT, prostataembolisering og TURP. For urinvejssten tilbydes alle behandlingsmodaliteter fraset ESWL.

Ansøger vil blive en del af et team, der varetager alle opgaver inden for begge områder, ligesom teamet indgår i et samarbejde med gynækologisk afdeling om en kontinensklinik.

Hovedarbejdssted er på afdelingen i Odense, men der skal påregnes funktion i både Odense  og på afdelingen i Svendborg, da afdelingen frem mod Nyt OUH og Svendborg som specialsygehus ønsker at styrke samarbejdet på tværs af de to matrikler. Der skal påregnes vagtfunktion bagvagt eller beredskabsvagt afhængig af implaceing som afdelingslæge eller overlæge.


Om afdelingen
Urinvejskirurgisk Afdeling L er en afdeling i vækst, hvor der aktuelt pågår en del organisatoriske forandringer, du som speciallæge kan være med til at præge. Vi er en afdeling på to matrikler i Odense og Svendborg med hver sin faste personalestab men også med delefunktioner indenfor alle fagområder.

Vi er ca 170 ansatte i alt, hvoraf lægegruppen udgør 35 på de to matrikler tilsammen. Vi er 18 overlæger, 5 afdelingslæger og 12 yngre læger på forskelligt uddannelsesniveau. Lægerne med fast tilknytning til Odense går i vagt -   de uddannelsessøgende i forvagt, afdelingslægerne i bagvagt og beredskabsvagt for overlægerne. De faste læger i Svb er uden vagtfunktion, da aktiviteten i Svb er ren dagtid.


Afdelingen har et 24/7 sengeafsnit med 21 senge i Odense, og hertil samarbejde med Fælles daghospital om sammedagspatienter. Der er intet sengeafsnit i Svb men samarbejde med øvrige kirurgiske afdelinger om et nyt afsnit til forberedelse og observation af operationspatienter (FOPA). Der er ambulant og operativ aktivitet på begge matrikler. Afdelingen i Odense har eget operationsafsnit med 10 lejer ugentligt på central OP og 3 dagkirurgiske lejer samt del i en Da Vinci operationsrobot, hvor der aktuelt er operationskapacitet svarende til lejer 9 pr. uge. I Svendborg opereres på i alt 8 operationslejer pr uge.

Afdelingen har højt specialiserede funktioner indenfor udredning og behandling af blærecancer, øvre endoteltumorer, binyretumorer, neurologiske blærefunktionsforstyrrelser og vesikovaginale fistler, og regionsfunktioner indenfor prostatacancer, nyretumorer, urinvejssten og udredning af vandladningsproblemer hos børn.

Urinvejskirurgisk Afdeling L indgår i flere multidisciplinære teams og samarbejdsrelationer på tværs af OUH og SDU både i forhold til det kliniske arbejde og forskning.

Der er en forskningsenhed med professor, post doc, phd studerende, forskningsårs-  og elite specialestuderende. Til forskningsenheden er udover afdelingens egen professor tilknyttet professor fra Institut for Molekylær Medicin, SDU og professor i Klinisk Experimentel Kirurgi  ligesom afdelingen har en adjungeret professor fra North Carolina, USA.


Hovedarbejdssted
Urinvejskirurgisk Afdeling L OUH Odense Universitetshospital
Sdr. Boulevard 29
5000 Odense C  

For nærmere oplysninger

Du er velkommen til at kontakte ledende overlæge Ulla Geertsen på tlf. 2273 3625   og/eller teamansvarlig for Sten/LUTS teamet overlæge Margrethe Andersen  på tlf 2172 0752

Ansøgningsfrist
Torsdag den 15. maj 2021
Ansøgningen sendes elektronisk via HR Manager.

Ansættelsessamtale

Snarest efter ansøgningsfristen

Løn- og ansættelselsforhold

Løn- og ansættelsesforhold sker i henhold til overenskomsten mellem Regionernes Lønningsnævn og Foreningen af Speciallæger og er omfattet af Ny Løn.

Region Syddanmark er én ansættelsesmyndighed. Hvad det betyder for dig kan du læse her http://www.regionsyddanmark.dk/wm202311

 

  • Fakta

  • Arbejdssted
    OUH Odense Universitetshospital, Odense
  • Kontaktperson
    Anna Albertovna Jørgensen
  • Adresse
    J.B. Winsløws Vej 4, Indgang 20, Penthouse 2. sal, 5000 Odense C
  • Stillingstype
    Overlæge
  • Speciale
    Urologi
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-09-2021
  • Regionens jobnr.
    215362
  • Quick-nr.
    408913
  • Indrykningsdato
    28-04-2021
  • Ansøgningsfrist
    15-05-2021 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    OUH Odense Universitetshospital, Odense
  • Adresse
    J.B. Winsløws Vej 4, Indgang 20, Penthouse 2. sal, 5000 Odense C
  • Kontaktperson
    Anna Albertovna Jørgensen
  • Stillingstype
    Overlæge
  • Speciale
    Urologi
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-09-2021
  • Regionens jobnr.
    215362
  • Quick-nr.
    408913
  • Indrykningsdato
    28-04-2021
  • Ansøgningsfrist
    15-05-2021 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.