Det Grønlandske Sundhedsvæsen

Børne- og unge psykiatrisk overlæge søges til vikariat, Psykiatrisk Område, DIH, Nuuk

Psykiatrisk Område på Dronning Ingrids Hospital i Nuuk søger en børne- og ungepsykiater til ansættelse på psykiatrisk afdeling, Dr. Ingrids Hospital i Nuuk pr. 1. august 2021 eller efter nærmere aftale. Vikariatet er fra 1. august 2021 og løber til året ud.

Psykiatrisk Område består af sengeafdelingen A1 (12 sengepladser, heraf tre i et skærmet afsnit), ambulatoriefunktion samt telepsykiatriske konsultationer via Skype. Psykiatrisk Område har en samarbejdsaftale med børne- og ungdomspsykiatrien i Region Hovedstaden.

 

Om stillingen
Der er tale om en stilling som indenfor børne- og ungdomspsykiatri. I hverdagen deltager speciallægen i udredning og behandling af børn og unge (0-17 år inkl.) fra hele Grønland. Børne- og ungdomspsykiatrien er en mindre enhed med en speciallæge i børne og ungdomspsykiatri samt 2-3 psykologer med erfaring i børne- og unge psykiatri. Der er tæt samarbejde med voksenpsykiatrien i hverdagen.

Udredning af børn og unge foregår primært ambulant, enten ved fremmøde i ambulatoriet på Dronning Ingrids Hospital i Nuuk eller via virtuelle konsultationer. Patienterne ses også eventuelt ved årlig kystrejse til deres hjemsygehus. Psykiatriske indlæggelser af børn og unge sker enten på voksen psykiatrisk afdeling eller på børneafdelingen afhængig af alder og problemstilling. Ved en indlæggelse, er speciallægen i børne- og ungdomspsykiatrien den ansvarlige læge.

Stillingen giver mulighed for medindflydelse på eget arbejde. Der er stor fokus på det tværfaglige samarbejde også kommuner og sundhedsvæsen imellem.

Derudover skal du stå til rådighed med råd og vejledning for lægerne på kystsygehusene og yngre læger på afdelingen, både ift. akutte faglige problemstillinger og tvangssituationer. Du kan som psykiatrisk overlæge på psykiatrisk afdeling ligeledes forestå bagvagtsfunktionen i et 2-4 skift rul, efter nærmere aftale.

 

Kvalifikationer

 • Du har dansk speciallægeautorisation i børne- og ungdomspsykiatri
 • Du har en solid faglig erfaring
 • Du besidder overblik og har gode samarbejdsevner
 • Du er robust og omstillingsparat

 

Hvem er du?

Vi søger en børne- og ungdomspsykiater der kan kombinere lægefaglighed med lyst til at arbejde i psykiatrien i Nuuk, hvor der er mange forskellige patienter og mange spændende arbejdsopgaver. Du skal have lyst og interesse for at være en aktiv aktør gennem udredningsforløbet og behandlingen, i samarbejde med psykologer.

Du skal kunne bevare overblikket og være fleksibel, da det lægelige udfordres indenfor et bredt felt af alder, belastninger og diagnoser. Kunne samarbejdes med flere faggrupper, samarbejdspartnere og håndterer en hverdag som kan indeholde akutte og logistiske problemstillinger. Du vil aldrig være alene, da vi har en god kollegial holdånd i psykiatrien og har samarbejdsaftaler med specialister i Danmark.

 

Nuuk

Nuuk er storby og natur samlet ét sted. Her er mange spisemuligheder og kulturelle oplevelser, ligesom du hurtigt er ude i fjeldet eller inde i fjorden. I vintermånederne er nordlys en del af din hverdag, ligesom du kan stå på både langrend- og alpinski.

 

Det Grønlandske Sundhedsvæsen – Bredde, udfordring og faglig stolthed
Det Grønlandske Sundhedsvæsen hører under Departementet for Sundhed, og er organiseret i 5 regioner og 4 områder på Dronning Ingrids Hospital, Landstandplejen, Det Grønlandske Patienthjem og sundhedsvæsenets Driftsområde.

 

Søger du faglige udfordringer, er du nysgerrig og kan du lide at arbejde bredt, så er et job i Det Grønlandske Sundhedsvæsen noget for dig.

Du kan læse mere om Det Grønlandske Sundhedsvæsen på www.gjob.gl

I Grønland er der rig mulighed for at leve et aktivt fritidsliv. Om sommeren er vandring, hvalsafari, jagt, fiskeri og sejlture oplagte aktiviteter. Vinteren byder på nordlys og masser af skiløb og hvis du bor nord for polarcirklen, kan du køre på hundeslæde. I de større byer findes der masser af kulturliv med sportsklubber, kunstudstillinger, koncerter, cafeer og restauranter. Du kan læse mere om den region som jobbet er placeret i på www.peqqik.gl

 

Statsborgerskab

Såfremt du ikke er nordisk statsborger, gøres der opmærksom på, at ansættelsen er betinget af gyldig opholds- og arbejdstilladelse. Opholds- og arbejdstilladelse kan først ansøges ved aftalt ansættelse.

 

Løn og ansættelse

Løn- og ansættelsesvilkår, herunder ret til til- og fratrædelsesrejse og bohaveflytning, i henhold til den på tiltrædelsestidspunktet gældende aftale/overenskomst mellem Grønlands Selvstyre og pågældende forhandlingsberettigede organisation.

 

Dansk autorisation

Ansættelsen er betinget af, at du kan fremvise gyldig dansk autorisation.

 

Ansøgning

Ansøgning bilagt kopi af relevante bilag skal sendes i PDF-format via www.Gjob.gl

 

Startdato: 1. august 2021

 

Ansøgningsfrist: 20. maj 2021

Ansættelsessamtaler afholdes løbende

 

Kontakt

Information om stillingen kan indhentes ved Ledende Overlæge Parnûna Heilmann

 på tlf. (+299) 54 75 15 eller på e-mail: PAHO@PEQQIK.GL eller hos BU psykiater Susanne Møller, mail: sumj@peqqik.gl eller på telefon (+299) 34 41 21

Generelle oplysninger om løn og ansættelsesforhold kan desuden fås ved henvendelse på e-mail: PERSONALE@PEQQIK.GL

 

Se Det Grønlandske Sundhedsvæsens organisationsplan her:

Organisationsplan
 

Det Grønlandske Sundhedsvæsen er en røgfri arbejdsplads.

Vi modtager udelukkende ansøgninger i PDF-format, elektronisk, via Gjob.dk.

Ansøgninger sendt pr. mail vil straks blive slettet for din sikkerhed.

 • Fakta

 • Arbejdssted
  Grønlands Sundhedsvæsen
 • Kontaktperson
  Personale Afdelingen
  personale@peqqik.gl
  +299
 • Stillingstyper
  Psykolog
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  01-08-2021
 • Quick-nr.
  408999
 • Ansøgningsfrist
  20-05-2021


Søg jobbet
 • Fakta

 • Arbejdssted
  Grønlands Sundhedsvæsen
 • Kontaktperson
  Personale Afdelingen
  personale@peqqik.gl
  +299
 • Stillingstyper
  Psykolog
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  01-08-2021
 • Quick-nr.
  408999
 • Ansøgningsfrist
  20-05-2021

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Del jobbet "Børne- og unge psykiatrisk overlæge søges til vikariat, Psykiatrisk Område, DIH, Nuuk"

×

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.