Jobbet "Specialpsykolog søges til velfungerende åbent afsnit" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Maglevænget 14, 2750 Ballerup

Dit næste skridt

Vi har en spændende stilling ledig på åbent døgnafsnit 14 på Psykiatrisk Center Ballerup.

Vi vil gøre vores bedste for, at du har muligheder for et job med udvikling og plads til dine særlige interesser. Du bliver også en del af vores Diagnostiske Enhed og nøglemedarbejder i forhold til vores skarpe strategi om daglig bedside-supervision og struktureret feedback.

Afsnittet har 20 senge og er et velfungerende afsnit med erfarent personale, der arbejder aktivt med recovery, gode overgange, kognitive teknikker og medarbejderdrevet innovation.

Du bliver en del af specialpsykologgruppen på Psykiatrisk Center Ballerup, og der er fælles klinikker, konferencer og temadage for centrets specialpsykologer og læger.

Nogle af de vigtigste strategiske indsatsområder for centret fremover er forbedringsarbejdet, bedre behandling under indlæggelse og nedbringelsen af tvang.

Vores forventninger til dig
Du er er uddannet specialpsykolog i voksenpsykiatri, og har en anerkendende og respektfuld tilgang til patienter og pårørende. Du har en god faglig såvel som personlig gennemslagskraft og mod på at gå nye veje. Du er vant til at arbejde selvstændigt, men kan samtidigt indgå i tværfagligt behandlerteam. Du er kreativ og fleksibel, men samtidigt struktureret i dit arbejde.

Vi lægger vægt på egenskaber som åbenhed, samarbejdsevner, engagement, lyst til faglig udvikling og nytænkning af fag og organisatoriske forhold og strukturer.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på 37 timer og til besættelse snarest muligt.

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.

Ansøgningsprocedure
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til klinikchef Louise Behrend Rasmussen, telefon 38 64 51 71 eller 24 94 82 87, mail: louise.behrend.rasmussen@regionh.dk eller chefpsykolog Juno Calmer på 38 64 60 70 eller juno.calmer.01@regionh.dk.

Ansøgningsfristen er den 16. maj 2021.
Ansøgning, CV, uddannelsespapirer og andre relevante dokumenter sendes via linket på siden.

Forud for eventuel ansættelse vil der blive indhentet referencer fra udvalgte tidligere ansættelsesforhold efter nærmere aftale med den enkelte ansøger.

Om Psykiatrisk Center Ballerup
Vi er et stort universitetshospital i vækst med en lang række ambulante tilbud, døgnåben akutmodtagelse og 160 sengepladser, med 5 intensive afsnit. Vi har lands- og specialfunktioner inden for PTSD, døvepsykiatri, transkulturel psykiatri og spiseforstyrrelser. Læs mere på vores hjemmeside.

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på  "Job i Psykiatrien".