Jobbet "Fysioterapeut søges til fast stilling i Fysio- og Ergoterapien på Hvidovre Hospital" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Kettegård Allé 30, 2650 Hvidovre

Dit næste skridt

Vi søger en fysioterapeut med interesse og gerne erfaring inden for det ortopædkirurgiske /idrætsmedicinske område.

Stillingen er på 37 timer og til besættelse 1. juni 2021 eller snarest efter.

Om jobbet
Stillingen er med ansættelse i Fysio- og Ergoterapien, Hvidovre Hospital i den ortopædkirurgiske gruppe, med det daglige gruppetilhørsforhold i den ambulante specialegruppe. Den ortopædkirurgiske gruppe er på 23 fysioterapeuter og 3 ergoterapeuter, i den ambulante specialegruppe er 6 personer.

Opgaven er at genoptræne og behandle ortopædkirurgiske patienter i ambulante ortopædkirurgiske/ idrætsmedicinske forløb. Arbejdet består i specialiseret genoptræning og foregår i tæt samarbejde med ortopædkirurgisk ambulatorie, hvori indgår faglige vurderinger og diskussioner med tværfagligt personale.

Vi tager os af den initiale og specialiserede genoptræning til patienter, der har fået foretaget artroskopisk kirurgi i skulder, hofte og knæ samt andre ambulante specialiserede forløb indenfor det ortopædkirurgiske område (fod, knæ, hofte, albue og skulder), og kan være af kortere eller længere varighed.

Amager Hvidovre Hospital er et Universitets hospital, og vi vægter klinisk forskning, uddannelse og udvikling højt, elementer der kan optimere den kliniske behandling og skabe merværdi for både patienterne og samarbejdspartnerne.

Derfor har vi foruden det daglige arbejde med at genoptræne, behandle og iværksætte det videre genoptræningsforløb for ambulante patienter, fokus på kvalitet, uddannelse, udvikling og forskning som en del af Fysio- og Ergoterapiens samlede opgavevaretagelse. 

Dine kompetencer
Vi søger en fysioterapeut med viden og gerne med erfaring, kompetencer til at indgå i det tætte tværfaglige samarbejde med patienter, ortopædkirurger, sygeplejersker i forbindelse med de fysioterapeutiske opgaver.

Vi forventer, at du har ortopædkirurgisk fysioterapeutisk erfaring gerne i det idrætsmedicinske område.

  • Erfaring indenfor fysioterapi til ortopædkirurgiske patienter.
  • Gerne hospitals erfaring.
  • Gerne erfaring i muskulosketale undersøgelser og differentialdiagnostiske tests.
  • Har erfaring i at anvende manuelle og muskulosketale teknikker i din daglige praksis.
  • At du kan arbejde selvstændigt, er god til at prioritere selvstændigt og trives med en travl arbejdsdag.
  • At du er rummelig, initiativrig, arbejdsom og trives i en travl og kompleks men afvekslende hverdag på et hospital.
  • Har gode kommunikative evner i patientarbejdet, så du skaber samarbejde og relationer med såvel patienter som på tværs i hele organisationen ”Patientens situation styrer forløbet”, er RegionH´s hovedværdi.
  • At du vægter faglighed højt samt en god social relation og anerkendende kommunikation med dine kollegaer både i gruppen og i afdelingen som helhed og bidrager konkret til et godt arbejdsmiljø.

Hvis du har lyst til at være en del af vores afdeling, så kan vi tilbyde en spændende arbejdsplads med en travl og udfordrende arbejdsdag inden for forskellige ortopædkirurgiske diagnoser. Du vil blive en del af en dynamisk afdeling, med dygtige og engagerede kolleger.

Vi har en Mentorordning, som alle nyansatte tilbydes at deltage i ud over introduktion til arbejdsopgaver via kollega og afdelingsterapeut.

Du kan læse mere om Amager-Hvidovre Hospitalets strategi på følgende link; Det handler om liv og hvis du vil vide mere om afdelingen, er linket her: Fysio-og Ergoterapien, HVH

Ansættelsesvilkår:
Du ansættes i Region Hovedstaden, på Amager Hvidovre Hospital, Fysio- og Ergoterapeutisk Afdeling, Hvidovre.

Stillingen er på 37 timer og til besættelse fra d. 1. juni 2021 eller snarest efter.

Vi arbejder alle ugens hverdage, og der er weekend vagtordning på tværs i hele hospitalet.

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Danske Fysioterapeuter/Ergoterapeutforeningen, og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Ansøgningsprocedure:
Ønsker du at høre mere om stillingen, så kontakt afdelingsterapeut Susanne Lentz, tlf. 3632 3603 eller mail susanne.irene.lentz@regionh.dk eller fysioterapeut Dorthe Ryberg tlf. 4014 5891.

Ansættelsessamtaler vil finde sted i uge 20

Ansøgningsfristen er d. 14. maj 2021 kl. 12.00.