Jobbet "Podepersonale til Testcenter" er udløbet

Region Midtjylland

Testcenter

Sundvej 30, 8700 Horsens

Dit næste skridt
Regionshospitalet Horsens søger podepersonale til TestCenter Horsens

Har du lyst til at være en del af et fantastisk team, der sammen kæmper for at bekæmpe Covid-19. Er du serviceminded, og kan du gøre en god oplevelse ud af at blive podet, så er det dig vi har brug for?

Baggrund for Testcenteret
Formålet er at begrænse og overvåge COVID19 i Danmark.  I Region Midt er der 7 testcentre, der tester både sundhedsspor og samfundsspor. Testcentreret i Horsens er et selvstændigt afsnit under Blodprøver & Biokemi, Regionshospitalet Horsens.
Til at varetage opgaven som testmedarbejder søger Testcenter Horsens løbende medarbejdere.
Du vil modtage grundig oplæring i procedurer og forventes herefter at kunne varetage svælgpodning selvstændigt.

Profil
Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende, det vigtigste er at du er serviceminded, går til opgaven med godt humør så vi yder den bedste service på testcenteret i Horsens

Vi forventer
  • At du efter grundig oplæring selvstændigt kan varetage svælgpodning og arbejde efter gældende hygiejniske principper
  • Har en god kommunikation med borgere
  • Bidrager til et godt arbejdsmiljø
  • Er omstillingsparat og trives på en stor arbejdsplads med mange kolleger og et stort flow.
  • Er engageret, ansvarsbevidst og troværdig
  • Er omhyggelig og kvalitetsbevidst

Testcenter Horsens følger gældende retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen omkring, hvilke personer som vurderes til at være i øget risiko for COVID-19. Dette betyder, at hvis du selv eller en du bor sammen med, er i øget risiko for et alvorligt forløb ved COVID-19, kan vi desværre ikke tilbyde dig ansættelse. Læs mere information om personer med øget risiko ved COVID-19 her.

Ansættelsesvilkår
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst. Ansættelse er betinget af tilfredsstillende børneattest.

Du skal forvente at arbejde i både dag- og aftenvagt og du skal forvente, at arbejde hver anden weekend. Du vil blive ansat i et tidsbegrænset vikariat på 3 måneder, med mulighed for forlængelse.

Du vil blive tilknyttet Testcenteret i Horsens. Testcenter Horsens dækker en fast satellit i Skanderborg og fire pop-up steder, hvor du også vil få tildelt vagter. Mødestedet vil fortsat være Horsens og der er en bil til rådighed til transporten til Skanderborg.

Du vil blive oplært i svælgpodning, hygiejne, borger identifikation og anvendte IT systemer. Du vil ligeledes løbende være under supervision af sundhedsfaglig leder.

Blodprøver og Biokemi - Om afdelingen
Testcenterets daglige ledelse varetages af to funktionsledere. Testcenteret er en afdeling under Blodprøver og Biokemi på  Regionshospitalet Horsens, hvis ledelse består af ledende overlæge og ledende bioanalytiker.
Afdelingen har en samlet personalenormering på 75 stillinger, ekskl. det nye testcenter, der pt. har en normering på ca. 140 medarbejdere.

Ansøgningsfrist
Ansøgningsfrist: Løbende
Ansættelsessamtaler forventes afholdt: Løbende
Se i øvrigt mere information på afdelingens hjemmeside.
Hvis du vil vide mere om stillingen i vores testcenter er du velkommen til at kontakte Testcenter Horsens på 51770323 mandag-fredag 10-12.

Vi glæder os til at høre fra dig.


Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.