Jobbet "Afløsere/pædagog- og omsorgshjælp til Tilbuddet Psykiatri og Udviklingshæmning - Sødisbakke" er udløbet

Region Nordjylland

Psykiatri og Udviklingshæmning - Sødisbakke

Havndalvej 7-9, 9550 Mariager

Dit næste skridt
Psykiatri og Udviklingshæmning - afdelingerne Bøgedal, Højbo og Skrænten, søger afløsere til sommerferien, med mulighed for fast ansættelse som afløsere i tilbuddet.

Har du lyst til at søge nye spændende udfordringer i et højt specialiseret botilbud, også selvom du måske ikke er uddannet inden for det pædagogiske felt, så send din ansøgning til os i dag, da vi mangler stabile og engagerede vikarer, som vil gøre en forskel for borgerne i vores tilbud.

Du vil på Bøgedal, Højbo og Skrænten deltage i det daglige arbejde omkring beboerne. Dette være sig diverse aktiviteter, hjælp til hygiejne, indkøb, medicingivning, dagsstrukturer, billedkommunikation m.v. Du kommer til at arbejde ud fra anvisninger fra det faste personale, der vil forestå din oplæring.

Vores forventninger til dig er at du:
 • Er fleksibel og kan arbejde selvstændigt efter anvisninger og støtte fra det faste personale
 • Kan indgå i de praktiske rutiner
 • Kan se dig selv i værdierne i Gentle Teaching
 • Kan og vil indgå aktivt åbent, ærligt i det faglige miljø
 • Har bil, da offentlige transportmidler ikke passer med mødetiderne i tilbuddet
 • Kan arbejde dag, aften og nat, samt hver anden weekend

Hvad består tilbuddet af:
 • 44 dejlige beboere med betydelig og varig nedsat funktionsevne og flere af beboerne har psykiske tillægshandicap
 • Beboerne har brug for din støtte i alt hvad hverdagen bringer både personlig hygiejne, varetagelse af beboernes økonomi samt kontakt til pårørende
 • Alle beboere har fået udarbejdet en udviklingsbeskrivelse så de bliver mødt i deres nærmeste udviklingszone

Vi tilbyder:
 • Et godt arbejdsmiljø med nøgleord som fleksibilitet, arbejdsglæde, humor, god kommunikation, åbenhed og samarbejde på tværs af grupperne.
 • En afdeling, hvor kulturen er i højsæde og hvor vi samarbejder om at løse de opgaver, der kommer til os
 • Ansættelse kan være på 30 til 37 timer i sommerferieperioden.
 • Løn i henhold til gældende overenskomst.
Vi er på Sødisbakke kendt for vores personaleudvikling og at arbejde udviklingsorienteret, dette gør at vi fremstår som et højt specialiseret tilbud, der med faglighed og professionalisme løser de opgaver, der kommer til os.

For yderligere viden om Sødisbakke/Psykiatri og udviklingshæmning og Gentle Teaching, se vores hjemmeside, www.sodisbakke.rn.dk 

Du er meget velkommen til at besøge vores afdeling for at høre mere om opgaverne, eller at ringe til tilbudsleder Mette Kirstine Kjeldsgaard på telefon 23 24 16 34, afdelingsleder Frank Nielsen på telefon 24 90 17 82, eller Per Norman Jensen på telefon 20 41 35 86.

Ansættelse pr. 01/07 2021, eller hurtigst muligt...

Ansøgning sendes elektronisk senest d.  20/06 2021

Samtaler forventes afholdt løbende.
_____________________________________________________________________________________________
Sødisbakke er et af Danmarks førende specialtilbud for voksne med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser. Vi har stor succes med at udvikle nye tilbud til borgere fra hele landet og er nytænkende i forhold til pædagogiske metoder og løsninger i samarbejde med vores kunder - kommunerne. Vi er samtidig Danmarks største leverandør af viden og pædagogiske metoder til Socialstyrelsen (VISO) indenfor vores felt. Sødisbakke har 131 beboere og ca. 600 medarbejdere fordelt på 10 døgnafdelinger, samværs – og aktivitetstilbud og 4 serviceafdelinger. 

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Læs mere om regionen på www.rn.dk.