Jobbet "Deltidsstilling ved Afdelingen for Anæstesi og Intensiv Regionshospital Nordjylland" er udløbet

Region Nordjylland

Anæstesi og Intensiv: Læger

Bispensgade 37, 9800 Hjørring

Dit næste skridt
Deltidsstilling ved Afdelingen for Anæstesi og Intensiv, Hjørring.
 
Afdelingen for Anæstesi og Intensiv søger lægesekretær til en fast stilling på 32 timer ugentligt med start den 01.11.21.
 
Sekretariatet ved Afdelingen for Anæstesi og Intensiv:
Vi er p.t. 2 erfarne lægesekretærer ansat i afdelingen som dækker anæstesien, opvågningen, intensiv- og intermediær sengeafsnit i Hjørring samt anæstesi, opvågning, dagshospital-funktion og akut-funktion i Frederikshavn. Lægerne der bemander akut-lægebilen kommer også i afdelingen. Der er ikke 2 dage der en ens. Vi lægger vægt på et meget tæt tværfagligt samarbejde mellem alle specialer i afdelingen. Vi løser opgaver for ledelsen, for læger og for sygeplejersker. Arbejdsmiljø og samarbejde med de andre personalegrupper er i top.
 
Der kræves en stor del selvstændighed, fleksibilitet og ansvarlighed i vores opgaveløsning og vi varetager mange opgaver som ikke umiddelbart er det man vil beskrive som traditionelle lægesekretæropgaver. Vi er ansat under den ledende overlæge i afdelingen.
Sekretariatet har åbent for telefonerne mandag til torsdag fra 8 til 15 og fredag fra 8 til 14.30. Vi har ingen vagter eller weekendarbejde.
 
Dine opgaver vil bl.a. omfatte:
  • Telefonbetjening
  • Registrering i PAS
  • Kommunikation med patienter og pårørende
  • Forefaldende opgaver
  • Klargøring af program til næste dag
  • Enkelte opgaver vedr. IT
  • Arkivering
Det er et ufravigeligt krav at du er uddannet lægesekretær. Du skal have et godt kendskab til de IT-systemer, som Region Nordjylland anvender (bl.a. PAS, Clinical, BookPlan, samt office-pakken). Kendskab til Dandata og KoorInt er en fordel. Du skal kunne have mange bolde i luften og kunne håndtere mange afbrydelser. Det er vigtigt at kunne se udfordringer frem for problemer og at have lyst til at lære nyt.
Vi ser gerne at du er fleksibel mht. arbejdstider indenfor det før beskrevne tidsrum.
 
Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.
 
Tiltrædelse d. 1. november 2021.
Ansættelsessamtaler vil finde sted efter aftale.
 

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Læs mere om regionen på www.rn.dk.