Region Sjælland

Region Sjælland

Smedelundsgade 60, 4300 Holbæk

Afdelingslæge i innovationsstilling

Afdelingslæge til innovationsstilling på den nye Radiologiske Afdeling, Holbæk Sygehus

Vi tilbyder en masse - og meget mere, end du regner med. Vi bliver en af de store Radiologiske Afdelinger i Danmark efter en fusion per 1.1.2022 af alle Radiologiske Afdelinger i Region Sjælland - og vi er fuld i gang med at etablere os i en ny organisation med nye faciliteter herunder radiolog beskriver HUB med mulighed for faglig sparring med dygtige kollegaer, der investeres massivt i teknologien og du kan være med på rejsen.

Flad struktur med stort ansvar: Vi sætter en ære i at få enderne til at mødes og at få dem, der både kan og vil, helt frem i forreste række. Som afdeling er vi kendetegnet ved flad struktur og stor indflydelse på egen hverdag. Du vil derfor opleve, at der er brede rammer til at forfølge den gode idé og omsætte den til praksis. Du får mulighed for at være med til at sætte et fagligt og kulturelt præg på afdelingen og være en af de faglige fyrtårne på den nye fælles Radiologiske Afdeling.

Et godt tværfagligt arbejdsmiljø: Vi anser et godt arbejdsmiljø og en høj trivsel som en forudsætning for at skabe gode patientforløb. Vi fremmer udviklingen af et ”sygehus uden grænser” i forhold til samarbejdet både internt på tværs af specialer og afdelinger - og eksternt i forhold til andre sygehuse, praktiserende læger og kommuner. Vi sørger for at vores læger kan fokusere på det vigtigste, nemlig patienterne - ikke på bureaukrati, økonomi og administration. Vi er også langt i digitaliseringen af radiologiens arbejdsprocesser.

Mange og spændende samarbejdspartnere: Vi bliver er en del af et stort og velfungerende tværfagligt universitetshospital med alle specialer repræsenteret - og du kan derfor forvente at få mange kompetente, passionerede og samarbejdsorienterede kollegaer. Vi er også en arbejdsplads, hvor du får masser af muligheder, hvis du ønsker at bidrage forskningsmæssigt.

Massive personlige og faglige udviklingsmuligheder: Med den nye Radiologiske afdeling, som organisatorisk forankres under Roskilde Universitets Hospital med en ny fælles afdelingsledelse ønsker vi også at være et inspirerende, udviklende og eftertragtet uddannelsessted. Radiologisk Afdeling er ingen undtagelse og vi prioriterer faglighed og kompetenceudvikling meget højt. Det sikres blandt andet gennem klinisk undervisning af høj faglig standard, kursusdeltagelse og mange spændende patientkategorier.

Fleksibel arbejdstid: Uanset om du bor i nærheden eller længere væk fra vores afdelinger i Region Sjælland kan du med stor fleksibilitet skabe din arbejdsuge. Vi har plads til dem, der gerne vil arbejde alle ugens dage, dem der hellere vil arbejde mange timer i færre dage og vi har i den grad behov for dem, der gerne vil gå i vagt. Og alt indimellem, herunder hjemmearbejdsdage. Planlægningen sker naturligvis i samspil med dine kommende kollegaers arbejdsskema, så jeres behov bliver bedst muligt opfyldt.

Naturskønne omgivelser og mulighed for at vælge forskellige hjembyer: Du må bo, lige hvor du vil i Danmark og i det nære udland. Du kan nemt vælge skov, vand, landlige omgivelser eller kulturelle steder - og der vil ikke være særligt langt derhen. Hovedstaden og kulturmetropolen i Danmark er ca. 45 minutter væk fra de forskellige lokationer.

Lønpakke: Vi tilbyder løn efter gældende overenskomster, herunder anciennitet, kvalifikationer, vagter etc. og mulighed for ekstra betaling, hvis du arbejder mere end 37 timer i gennemsnit per uge.

Om dig: Det overordnede krav til dig er, at du er uddannet speciallæge i radiologi. Du er innovatør og vil være med til at implementere AI på Radiologisk Afdeling i en halvtids innovationsstilling. Fagligt motiveres du af det store ansvar og den opgavemangfoldighed, som du vil opleve på afdelingen samt samarbejdet med de kliniske afdelinger. Vi har brug for alle typer af subspecialer i radiologi og du vil opleve en afdeling med det nyeste apparatur. Derudover har du stærke samarbejdsevner og bidrager til afdelingen med dit gode humør og høje engagement.
 

Om Radiologisk Afdeling Holbæk

Radiologisk afdeling i Holbæk består af otte undersøgelsesrum. Der findes 2 1.5T MR-skannere og 3 nye CT-skannere, Dual Source CT-skannere heraf den ene på Akutafdelingen fra efteråret 2021 og to nyere ultralydsapparater, heraf er der indkøbt et nyt GE UL apparat i december 2020, Den konventionelle radiologi er i løbet af de sidste par år totalt digitaliseret, dels via et rent digitalt gennemlysningsleje, dels er der DR-udstyr i alle rum samt til udefoto.

Vi har satellitafdelinger på Kalundborg Sundheds- og Akuthus og i Sundhedscenter Odsherred i Nykøbing Sjælland, begge betjent af radiografer. Beskrivelser af undersøgelserne varetages af lægerne på afdelingen i Holbæk.

Afdelingens læger har et stærkt fagligt fællesskab, og mødes til sparring og læringsseancer flere gange på ugentlig basis. Der er en god tone og en stor hjælpsomhed på tværs af de enkelte medarbejdere og faggrupper i afdelingen.

Kontakt ledende overlæge Anette Savnik asav@regionsjaelland.dk, telefon +31 92 43 78 eller overlæge Aamir Reza Siddiqi ars@regionsjaelland.dk for at høre nærmere om stillingen.
Ansøgningsfristen udløber den 5. august 2021.

 

Om Holbæk Sygehus

Holbæk Sygehus er en innovativ arbejdsplads med masser af muligheder for personlig og faglig udvikling. Vi vil være førende i diagnostik og behandling af almene og hyppigt forekommende sygdomme, og vi har velfungerende forskningsmiljøer på disse områder.

Vi er et ambitiøst og veldrevet sygehus med en flad ledelsesstruktur – så vejen fra idé til handling er kort. Vi glæder os til at byde dig velkommen på holdet. Du kan se mere om  job på Holbæk Sygehus her.

 

 • Fakta

 • Arbejdssted
  Holbæk Sygehus
 • Kontaktperson
  Anette Savnik
  asav@regionsjaelland.dk
 • Adresse
  Smedelundsgade 60, 4300 Holbæk
 • Stillingstype
  Afdelingslæge
 • Speciale
  Radiologi
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  01-09-2021
 • Regionens jobnr.
  013111
 • Quick-nr.
  411737
 • Ansøgningsfrist
  05-08-2021


Søg jobbet
 • Fakta

 • Arbejdssted
  Holbæk Sygehus
 • Adresse
  Smedelundsgade 60, 4300 Holbæk
 • Kontaktperson
  Anette Savnik
  asav@regionsjaelland.dk
 • Stillingstype
  Afdelingslæge
 • Speciale
  Radiologi
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  01-09-2021
 • Regionens jobnr.
  013111
 • Quick-nr.
  411737
 • Ansøgningsfrist
  05-08-2021

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Del jobbet "Afdelingslæge i innovationsstilling"

×

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.