Jobbet "Da vores gode kollega gennem mange år, går på efterløn, står vi og mangler dig til vores team af dedikerede lægesekretærer på Hæmtologisk Afdeling" er udløbet

Region Syddanmark

Region Syddanmark

OUH, 5000 Odense C

Dit næste skridt

DA VORES GODE KOLLEGA GENNEM MANGE ÅR, GÅR PÅ EFTERLØN, STÅR VI OG MANGLER DIG TIL VORES TEAM AF DEDIKEREDE LÆGESEKRETÆRER PÅ HÆMATOLOGISK AFDELING X
Vi søger nu en lægesekretær til vores dedikerede team af lægesekretærer. Er du uddannet lægesekretær og vil du gerne bidrage til at koordinere det gode patientforløb ved at sikre korrekt registrering? Og tager du gerne ansvar? Så er det dig, vi leder efter til en spændende sekretærstilling i en afdeling i vækst. Som vores nye kollega indgår du vores sekretærteam i vores sekretariat, hvor du blandt andet vil stå for indkaldelse af pårørende til vores pårørendeaftener.  Der er mulighed for at blive elevvejleder.

Bliv en del af et ambulatorie i vækst

Vi er 15 dygtige og engagerede lægesekretærer, der er fordelt på 2 receptioner og 1 ambulatorie.
Vi har rygende travlt, og vi har brug for en dygtig kollega som dig, der kan prioritere sine opgaver. Du trives i en hverdag, hvor ingen dage er ens, og hvor der kan komme opgaver ind fra højre, der rydder bordet i en periode. Du er fleksibel, god til at samarbejde og besidder et naturligt godt humør.

Vi søger en lægesekretær som

 • Uddannet lægesekretær (et ufravigeligt krav)
 • Kendskab til COSMIC eller et tilsvarende elektronisk patientjournalsystem
 • Trives i en travl hverdag, og du vil gerne være en del af et team, der løfter i flok
 • Er fleksibel og omstillingsparat
 • Værdsætter samarbejde højt og ser værdien i at lykkes som et team
 • Trives med at arbejde selvstændigt
 • Er ansvarsbevidst, har et godt overblik og kan prioritere
 • Har gode kommunikations- og samarbejdsevner og har viljen til at arbejde tværfagligt
 • Bidrager til et sundt arbejdsmiljø
 • Har lyst til at gøre en forskel, til gavn for patienter og pårørende

 


Vi tilbyder:

 • Mulighed for at blive elevvejleder
 • Et personligt introduktionsprogram
 • Mulighed for hjemmearbejdsdage efter gennemført oplæringsperiode
 • Mødetid 08-15.30, fredag 08.00-15.00 eller efter aftale
 • En spændende hverdag med store muligheder for at udvikle både dine faglige og personlige kompetencer.
 • En hverdag med forskellige opgaver, som telefonpasning, kvalitetsstyring ved TGK notater, registrering, skrivning af henvisninger etc.

Vores værdier
Vores afdeling er bundet sammen af et særligt værdifællesskab. Vi har for nyligt sat os ned og defineret de fire mest fremtrædende værdier – passer de til dig?

Vi arbejder sammen
På Hæmatologisk afdeling har vi et helt unikt sammenhold, der går på tværs af faggrænser og afsnit. Sygeplejersker, læger, social- og sundhedsassistenter, fysio- og ergoterapeuter, diætister, hospitalspræst og sekretærer arbejder sammen som en enhed for patienternes bedste. Som lægesekretær vil du således indgå i mange forskellige tværfaglige arbejdsgrupper. Det er indgroet i kulturen, at vi har en flad struktur, hvor alle kan byde ind med nye input.

Vi tager ansvar
Vi arbejder hele tiden på at blive bedre, og det er dybt indgroet i vores kultur, at vi handler hurtigt for at løse problemer og på at lære af vores fejl. Afdelingen er præget af ordentlighed og af en fællesskabsfølelse, som betyder, at vi tager ansvar for patienter og pårørende, men også for at vi alle lever op til afdelingens værdier. Som sekretærer tager vi særligt ansvar for, at patienter bliver indkaldt rettidigt, og det er en kerneopgave for os at sikre, at alle kræftpakker overholder forløbstiderne.

Vi tænker nyt
Vi er hele tiden på vej nye steder hen, og det kan du se, når du kommer ind i sengeafdelingerne. Vi har startet netværket Livskræften til unge patienter med arrangementer i en særlig opholdsstue, og vi har indrettet målrettede patientstuer til delirøse patienter. Vi har en meget aktiv forskningsenhed, hvorfor du vil se projektsygeplejersker, der indsamler data på afsnittene. Vores hjemmeenhed tilbyder hjemmebehandling med kemoterapi, og vi har indført videokonsultationer til ambulante patienter. Vi arbejder tværfagligt med den Syddanske Forbedringsmodel og har hele tiden fokus på fremgang.

Vi skaber stemning
Det kollegiale sammenhold er i særklasse hos os. Når du starter, vil du møde en personalegruppe, der tager imod dig med åbne arme. Hos os tager vi hånd om hinanden, og den gode stemning kan mærkes af patienterne. Vi har en stor fælles julefrokost og en juletræsfest, hvor man kan tage familien med. I januar holder vi nytårskur, og vi har to fælles årlige temadage. I sekretærgruppen afholder vi fyraftensmøde to gange årligt med et aktuelt tema, hvor vi slutter af med fællesspisning. I december synger vi julesange i forbindelse med driftstavlemøderne.

Læs vores værdibog her

Se afdelingen LinkedIn-profil

Se afdelingens Facebook-profil

Løn og ansættelsesforhold

Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til overenskomsten mellem HK - Dansk Lægesekretærforening og regionernes lønnings- og takstnævn.

 

Vil du vide mere:

Er du nysgerrig efter at vide mere, er du velkommen til at besøge os eller kontakte konstitueret ledende lægesekretær Mia Lund på 21 51 09 49 eller lægesekretær Dorthe Lykke Andersen på 65 41 36 45

 

Din ansøgning:

Vi glæder os til at modtage din ansøgning, som du bedes sende elektronisk via linket på siden og stile den til konstitueret ledende lægesekretær Mia Lund

 

Ansøgningsfrist: 26.07.2021

 

Samtaler forventes afholdt mandag den 28.07.2021

Send din ansøgning via linket på siden