Jobbet "Lægesekretær, Akutafdelingen, Sjællands Universitetshospital, Køge og Roskilde" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Lykkebækvej 14, 4600 Køge

Dit næste skridt

 

Vi har brug for en ny super servicemindet kollega pr. 01.10.21 eller efter aftale.

Vi har flere sekretærfunktioner her hos os, hvor der er forskellige, spændende ansvarsområder. Vi veksler alle imellem pladserne og gør alt for, at vi alle kan løse alle opgaver. Som lægesekretær i Akutafdelingen er man en del af et stort tværfagligt team, hvor alle bidrager til et positivt og godt arbejdsmiljø på en til tider hektisk arbejdsplads.

Som sekretær er vi Akutafdelingens ansigt udad til i receptionen, og tager imod alle der kommer ind for at blive vurderet, hente pakker, er faret vild, besøge pårørende og en masse andet. Når patienter og pårørende kommer ind til os er det i alle tænkelige situationer. Det er os de søger hjælp hos, og derfor er det vigtigt at du har let til smil, kan udvise empati og er serviceminded over for dem, der har brug for hjælp. Vi er omdrejningspunkt for stort set alle henvendelser fra både patienter, pårørende, praktiserende læger, politi, ambulancer samt øvrige afdelinger. Det bare en lille del af hvad vi som sekretær varetager i Akutafdelingen, hvor vi også har vores funktioner i vores koordineringsteamet, skadestuen, observationsafsnittet, KTA (Korttidsafsnit) samt Akutmodtagelsen i Roskilde.

Teamwork

Selvom vi har mange funktioner, har vi et fælles ansvar for vi er super gode til at hjælpe hinanden, så vi får løst og prioriteret vores opgaver, så de bliver løst bedst muligt.  Vi arbejder i blandede vagter, og alle deltager i alle vagtlag og med weekendvagt oftest hver 2. weekend. Alle er fleksible og hjælpsomme, når det gælder om at få vagterne til at gå op, så ens familieliv også kan hænge sammen, og vores vagtplan bliver lavet efter ønskeplan.  Vi ved det kræver samarbejde, fleksibilitet og hjælpende hænder at arbejde på denne særlige måde, men giver os også frihed på andre tidspunkter.

Kan du se dig selv som en del af vores team?

Så vil vi rigtig gerne høre mere om dig, og hvad du kan tilbyde til vores fællesskab. For at søge stillingen til vores fantastiske afdeling, skal du være uddannet lægesekretær. Udover det glæder vi os bare til at høre om hvem du er, og hvad du kan bidrage med, og fortælle endnu mere om hvad vi kan tilbyde dig...

Stillingen er på 32-36 timer, vi er på arbejde 365 dage om året, 24 timer i døgnet og du har rig mulighed for selv at komme med ønsker til din vagtplan.

Er der noget vi har glemt? Så ring til os for at høre mere, vi vil altid gerne fortælle om vores dejlige arbejdsplads… eller du er velkommen til at komme forbi og få en snak…

Ring/mail til ledende lægesekretær  Tine Primby på tlf.: 47 32 14 04 eller trl@regionsjaelland.dk

Vi holder løbende ansættelsessamtaler

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

Se film om Sjællands Universitetshospital: