Jobbet "2 bioanalytikere søges til Klinisk Mikrobiologisk Afdeling, Vejle Sygehus" er udløbet

Region Syddanmark

Region Syddanmark

Beriderbakken 4, 7100 Vejle

Dit næste skridt

Klinisk mikrobiologisk afdeling søger 2 autoriserede bioanalytikere til 1 fast stilling og 1 års vikariat med ansættelse pr. 1/10-21 eller efter aftale. Stillingerne er på 37 timer om ugen og efter oplæring må der påregnes vagtforpligtelse.

 

Har du lyst til at være en del af vores fantastiske team i Klinisk Mikrobiologi, og brænder du for det mikrobiologiske speciale, så er det lige dig, vi søger.

 

Vi er:

Klinisk Mikrobiologi, Vejle Sygehus er en velfungerende afdeling med en vigtig og central funktion inden for infektionssygedomme. Vi er godt 50 medarbejdere og personalegruppen består af bioanalytiker, IT-medarbejder, speciallæger, uddannelseslæger, molekylærbiologer, ph.d. studerende og hygiejnesygeplejesker.

 

Vi har en åben og humoristisk omgangstone, hvor tværfaglighed og samarbejde er i højsædet. Alle faggrupper arbejder sammen om kerneopgaverne, som med et patient centreret fokus omfatter diagnostik, forskning/udvikling og uddannelse. Kvaliteten af vores arbejde vægtes højt - vi har et stærkt fagligt miljø og deltager gerne i forsknings- og udviklingsprojekter.

 

Vi er et team bestående af ca. 30 bioanalytikere, fordelt i bakteriologisk-, serologisk- og et molekylærbiologisk afsnit. Bioanalytikerne primære opgave er at varetage analysering af diverse rutinemæssige og akutte prøver, samt videreforsendelse af prøver til eksterne laboratorier. Vi har et tæt samarbejde med afdelingens øvrige personaler og et særligt tæt samarbejde med afdelingens lægestab omkring svarafgivelse.

Der undersøges godt 250.000 prøver årligt inden for bakteriologi, virologi, parasitologi og mykologi. I 2020 undersøgte afdelingen over 200.000 covid-19 prøver.

 

Vi er en vagtbærende afdeling, der arbejder 24/7 og har tilkaldevagt fra hjemmet i tidsrummet 21.15-06.30/07.00 på hverdage og i weekender.

 

 

Vi søger:

 • To autoriserede bioanalytikere der ønsker at arbejde med klassisk bakteriologi samt serologi.
   
  Vi tilbyder:
 • Et meningsfyldt arbejde, hvor din indsats er medvirkende til at sikre den bedste og mest optimale behandling af sygehusets patienter.
 • Et afvekslende og spændende job med gode, faglige og personlige udviklingsmuligheder.
 • En arbejdsplads med mange nye udfordringer og med fokus på høj kvalitet.
 • En arbejdsplads der er præget af en høj grad af selvstændighed, ansvarsfølelse, respekt, samarbejde, en effektiv drift og et godt humør
 • En arbejdsplads, hvor arbejdsmiljøet vægtes højt, og hvor der er øje for den enkelte.
 • En god oplæring i bakteriologiske og serologiske analyser.
   
   
   
  Som kollega/medarbejder, forventer vi at du:
 • Er faglig dygtig, engageret og har lyst til nye udfordringer.
 • Udviser selvstændighed i planlægning/afvikling af opgaver.
 • Er fleksibel og kan samarbejde.
 • Er åben og ærlig og har en positiv indstilling.
 • Har evnen til at bevare overblikket i travle situationer.
 • Bidrager til det gode patientforløb med særlig fokus på service, kvalitet og patientsikkerhed.
 • Gerne erfaring med klassiske bakteriologiske dyrknings- og aflæsningsmetoder.  
 • Gerne kendskab til og erfaring med MADS (Laboratorie Informations System).
   
  Løn og ansættelsesforhold:
  Efter gældende overenskomst mellem Danske Regioner og Danske Bioanalytikere.
   
  Øvrige oplysninger:
  Ansøgningsfristen er den 15/8-21.
   
  Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte funktionsbioanalytikerne Britt Brøgger Christensen eller Charlotte Bech Vejrup på telefon 79406528.
   
  Vi ser meget frem til at modtage din ansøgning, CV samt anden relevant dokumentation.
   
   
  Sygehus Lillebælt har en ambition om at være Patienternes Sygehus, og hos os kommer patienterne altid i første række. Sygehus Lillebælt består af Kolding Sygehus, som er Patienternes Akutsygehus, Rygcenter Syddanmark i Middelfart, der er Patienternes Rygsygehus, og Vejle Sygehus som er Patienternes Kræft- og Specialistsygehus. Sammenlagt har Sygehus Lillebælt cirka 60.000 indlæggelser og 522.000 ambulante besøg om året. I alt er vi knapt 5.000 medarbejdere, der på hvert vores område understøtter sygehusets værdier, ambitioner og drift, hvad enten det er med lægefaglig ekspertise i verdensklasse, forskning, sygepleje eller rene gulve.
   
  Er vi din kommende arbejdsplads? Så overvejer du måske også at flytte til dit nye job. Læs her hvad Sygehus Lillebælt og Trekantsområdets kommuner kan tilbyde dig og din familie
   
  Der gøres opmærksom på, at Sygehus Lillebælt indhenter børne- og straffeattester i relevante tilfælde. I udgangspunktet vil der blive indhentet børneattest, hvis arbejdet indebærer kontakt til børn. Straffeattester bliver indhentet, hvis arbejdet indebærer løn-, personale- eller økonomiadministration i bred forstand, herunder også indkøb.