Jobbet "Social- og sundhedsassistent til psykiatrisk sengeafsnit" er udløbet

Region Nordjylland

Sengeafsnit S7/S8

Mølleparkvej 10, 9000 Aalborg

Dit næste skridt
Aalborg Universitetshospital, Psykiatrien, Klinik Psykiatri Syd, Afsnit S7/S8 søger engageret og dygtig social- og sundhedsassistent, gerne med erfaring inden for psykiatri til fast stilling med blandede vagter (dag/nat).

Om dig
Vi lægger vægt på bland andre disse egenskaber og kvaliteter:
  • Interesse for og gerne erfaring med psykiatrisk sygepleje
  • Medvirken til kvalitetssikring og udvikling af sygeplejen
  • Aktivt bidrag til et godt arbejdsmiljø og et godt samarbejde
  • Er iderig, dynamisk og omstillingsparat
  • Aktiv deltagelse i at skabe et fagligt og udviklende læringsmiljø
  • Sikring af Psykiatriens værdigrundlag i plejen
Du vil desuden få god mulighed for at anvende dine faglige kompetencer, bl.a. i forskellige nøglepersonsfunktioner. Ønsker du at få erfaring med flere forskellige aspekter af behandlingspsykiatrien i Klinik Psykiatri Syd, er der fleksible muligheder for, at det kan lade sig gøre. I det hele taget er vi meget åbne for, hvad du kan bidrage med.

Vi tilbyder dig
Introduktion, undervisning og kurser, med udgangspunkt i dine forudsætninger
  • Mentorordning ved erfaren psykiatrisk sygeplejerske i 1 år
  • Tilknyttet mentor i afsnittet
  • Fastlagt supervision
  • Udviklingssamtale med fokus på kompetenceudvikling
Om os
Klinik Psykiatri Syd er en almenpsykiatrisk klinik med åbne samt intensive sengeafsnit, en psykiatrisk skadestue med modtagelse, retspsykiatri, børne- og ungdomspsykiatri og en omfattende ambulant funktion.
Områderne Akut Psykiatri, Mani og Depression, Angst og Personlighedspsykiatri, Børne- og Ungdomspsykiatri samt Retspsykiatrien er samlet på Mølleparkvej i Aalborg, mens Psykose-sygdomme har til huse på Brandevej i Aalborg Ø. En af klinikkens funktioner ligger i Brønderslev.

Sengeafsnit S7/S8
De fleste patienter, der indlægges på S7, har sygdomme som mani og depression. Nogle af afsnittets sengepladser er forbeholdt voksne patienter (fra 18- 30 år) med spiseforstyrrelser.
Patienterne, der indlægges på Sengeafsnittet S8 har sygdomme som mani, depression eller bipolar lidelse (mani-depressiv). Patienterne er voksne - fra 18 år.
 
Det faglige miljø

Faglig kvalitet og kompetenceudvikling prioriteres højt i afsnittet.
Vi arbejder miljøterapeutisk og anvender kognitive metoder med fokus på fremadrettede behandlings- og plejeplaner, udarbejdet i et tæt samarbejde med patient og pårørende.
Vi vægter tværfagligt samarbejde, hvor de enkelte faggrupper bidrager med hver deres specifikke viden i det samlede patientforløb.
Sygeplejens indsatsområde er fortsat implementering af elektronisk sygeplejejournal, grundlag for psykiatrisk sygepleje. Derforuden er der målrettet fokus på implementeringen af kliniske retningslinjer.

Du kan læse mere om Psykiatrien og Klinik Syd på hjemmesiden www.psykiatri.rn.dk.

Vil du vide mere?
Har du spørgsmål eller ønsker du yderligere oplysninger om stillingen eller afsnittet, er du meget velkommen til at kontakte afsnitsledende sygeplejerske Annika Thomsen på telefon 97643691 eller mobil 24618842.

Det praktiske
Fast stilling med blandede vagter (dag/nat).

Ansættelse: stillingerne ønskes besat pr. 1. oktober 2021 eller efter aftale.

Ansøgningsfrist:   22. september 2021
 
Samtaler forventes afholdt 27., 28. og 29. september 2021

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Vi indhenter referencer på den person vi ønsker at ansætte. Er det påkrævet for stillingen, indhenter vi også straffeattest og børneattest.

I Region Nordjylland har vi røgfri arbejdstid.

Du sender din ansøgning ved at trykke på ”Søg Job” knappen og udfylde den formular, som kommer frem. Du kan vedhæfte ansøgning, CV og eventuelle bilag.

Vi modtager udelukkende ansøgninger via linket i stillingsopslaget. Ansøgninger sendt på mail, vil ikke blive behandlet.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Læs mere om regionen på www.rn.dk.