Jobbet "Social og Sundhedsassistent, SSA" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Fælledvej 13, 4200

Dit næste skridt
 

SSA søges til tidsbegrænset stilling i Fysioterapien med funktion på Neurologisk afdeling, Slagelse Sygehus

Vi søger en fagligt engageret SSA som vil være en del af vores fysioterapi med funktionsområde på neurologisk afdeling.

Stillingen vil blive forankret i vores Neurologisk-Geriatrisk fysioterapi gruppe og er på 37 timer pr. uge, og kan indebære weekend og helligdags-vagter. Som udgangspunkt er ansættelsen til og med oktober måned, med start snarest muligt men senest 1. september. De primære opgaver bliver at udføre pleje- og assistent opgaver på neurologisk afdeling for at assistere og understøtte sygeplejen samt assistere fysioterapeuterne med deres rehabilitering af patienter. Neurologisk afdeling modtager hovedsagelig patienter med apopleksia cerebri til Fase 2 forløb, men også i mindre omfang patienter med hjerne tumorer.

I Fysioterapien på Slagelse Sygehus er vi 50 medarbejdere, her af 3 specialansvarlige fysioterapeuter, 2 kliniske undervisere, 2 SSA, 2 sekretærer, 1 souschef og 1 overfysioterapeut. Vi er en dynamisk afdeling med fokus på faglighed, sparring, udvikling og trivsel. Vi lægger vægt på, at have respekt for hinanden og at der skal være plads til forskelligheder, tolerance og humor i et rum med meningsfulde udfordringer og relevant støtte. Professionel udvikling vægtes højt, og vi er gode til at etablere udviklingsprojekter og processer, for at højne og optimere vore patientforløb, hvilket giver vore medarbejdere en indholdsrig, spændende og udfordrende dagligdag. Slagelse Sygehus er et akut sygehus, hvilket betyder, at hverdagen sjældent er forudsigelig; Det skal du være parat til.

Fysioterapien er organiseret i grupper med hvert sit faglige speciale. Neurologisk-Geriatrisk Gruppe består af 7 fysioterapeuter og 1 specialeansvarlig fysioterapeut, som varetager fysioterapi på en neurologisk og to geriatriske sengeafsnit.

Vi tilbyder:

 • Et spændende og udfordrende arbejde
 • Et tæt samarbejde og sparring med engagerede kolleger
 • Et godt arbejdsmiljø
 • En afdeling, hvor forskning og udvikling vægtes
 • Grundig introduktion

Vi lægger vægt på, at du

 • Har erfaring neurologiske og-eller geriatriske  patienter
 • Gerne har relevante kurser indenfor rehabilitering
 • Trives i en kompleks og uforudsigelig hverdag
 • Er fleksibel i forhold til opgavefordeling
 • Trives med tværfagligt samarbejde
 • Kan arbejde selvstændigt
 • Har gode samarbejds- og kommunikationsevner
 • Er nysgerrig og positiv

Forskning i Fysioterapien

I samarbejde med vores tværfaglige forskningsenhed, PROgrez, lægges der vægt på praksisnær forskning, og stræber efter implementering af forskningsresultater i den kliniske virkelighed. PROgrez inkludere mere end 8 professioner, mere end 30 personer er involveret i en lang række projekter støttet af diverse fonde, Regionen, afdelingen og EU. Der er ansat PhD’ere, Postdocs og nogle af afdelingens fysioterapeuter.

Samtaler afholdes løbende og kan være ved fremmøde eller virtuelt.

Løn ifølge gældende overenskomst.

Har vi vakt din nysgerrighed kan du eventuelt lære mere på følgende links:

https://www.regionsjaelland.dk/slafys

https://www.youtube.com/watch?v=CSDXIjvgqFA

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til overfysioterapeut fysioterapeut Kim Poulsen, tlf. 25 60 34 28

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse 
Sammen er vi bedst.