Jobbet "Social- og sundhedsassistent til regionens eneste højtspecialiserede afsnit for retspsykiatri og skizofreni for unge, Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center, Glostrup" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Nordstjernevej 21, 2600 Glostrup

Dit næste skridt

Vil du være med til at sætte dit faglige aftryk på ungdoms- og retspsykiatrien, så er vores ledige stilling måske noget for dig?

Velkommen indenfor hos B204
B204 er et intensivt lukket ungdomspsykiatrisk afsnit, med regionens eneste højtspecialiserede speciale i retspsykiatri og skizofreni for unge. Vi er et døgnafsnit med plads til 8 indlagte i alderen 14-17 år.

Patienterne, som indlægges på afsnittet, kan dels have det retslige aspekt som afgørende for indlæggelsen, men kan også være præget af fx svære suicidal-tanker og/eller andre psykiske problemer, så som selvskade, skizofreni og psykoser.

Hvordan arbejder vi og hvem er vi?
Vi arbejder med kognitiv miljøterapi som teoretisk referenceramme og en miljøterapi, der kan tilgodese patientens funktion og udvikling.

Du bliver en del af et erfarent og stabilt tværfagligt team, der består af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, pædagoger, læger, psykologer, socialrådgiver, ergo- og fysioterapeut.

Vi har en stor faglig stolthed, med kollegaer som er stolte af deres professionelle håndværk, og yder en god professionel og faglig kompetent psykiatrisk sygepleje.

Hvem er du?
Du er social- og sundhedsassistent, og hvis du har erfaring fra psykiatrien, vil det være en fordel. Derudover kan du genkende dig selv i følgende:

  • Vægter tværfagligt samarbejde højt
  • Bidrager til en anerkendende tilgang til patienter, familie og samarbejdspartnere
  • Medvirker til at implementere nye udviklingstiltag
  • Påtager dig et ansvar med at udføre, formidle og udvikle den psykiatriske sygepleje

Hvad kan vi tilbyde?
Vi sørger for, at du er godt klædt på til jobbet. Alle nyansatte får et grundigt introduktions- og oplæringsforløb. Desuden vil du få tilknyttet en mentor det første år af ansættelsen.

Fokus på faglig udvikling. Vi har stort fokus på udvikling i forhold til kurser og efteruddannelse. Derudover har afsnittet temadage hver uge samt deltagelse i behandlingskonference og teammøder. Vi tilbyder også kurser i psykofysisk træning.

Et godt arbejdsmiljø. Vi vægter et godt arbejdsmiljø højt, vi har et meget lavt sygefravær, fleksibel vagtplanlægning og et stort fokus på sikkerhed for både patienter og personale.

Gode karrieremuligheder. Vi giver løbende vores medarbejdere mulighed for at udvikle sig fagligt bl.a. gennem kurser. Se vores mange karrieremuligheder her.

Løn og vilkår
Du ansættes i blandede vagter med weekendvagt hver 2 eller 3. weekend

Vi ønsker du starter snarest muligt.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst.

I henhold til lovkrav skal der ved eventuel ansættelse på Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center forevises ren børneattest. Centret indhenter attesten hos Rigspolitiet med samtykke fra ansøger, der indstilles til ansættelse.

Har du ikke en dansk uddannelse, skal du ved ansættelse i Region Hovedstaden opfylde kravet om sprogkompetencer i dansk på anden vis.

Vi glæder os til at høre fra dig
Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Annika Rasmussen på 38 64 09 67.

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på  "Job i Psykiatrien".

Søg stillingen
Send din ansøgning, cv og uddannelsesbevis via linket på siden senest 5. august 2021.

Samtaler med ansøgere vil foregå løbende.

Om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center
Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center (BUC) er en del af Region Hovedstadens Psykiatri. Centeret foretager udredning og behandling af børn og unge med alle former for alvorlige psykiske lidelser.
Centeret har to kliniske afdelinger: Afdeling Ambulant og Afdeling Døgn fordelt på flere matrikler i Regionen.

Herudover har centeret en række støttefunktioner og en forskningsenhed. Samlet er vi ca. 750 medarbejdere, der indgår i et tæt tværfagligt samarbejde om de ca. 9.000 børn og unge i alderen 0-17 år, der årligt ses i centeret. Nærmere information om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center kan findes på BUC hjemmeside www.buc-regionh.dk

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på  "Job i Psykiatrien".