Jobbet "Social og sundhedspersonale til Endokrinologisk sengeafsnit" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Bispebjerg Bakke 23, 2400 København NV

Dit næste skridt

Vi søger social og sundheds personale til Endokrinologisk sengeafsnit I-14 på Bispebjerg hospital.

På I-14 har vi mange forskellige patientgrupper, der ud over endokrinologiske patienter bl.a. tæller patienter med infektionssygdomme, nyresygdomme samt socialt udsatte. Vi har plads til 20 patienter, som er af meget varierende alder og har meget forskellige behov for sygepleje.

Vi har brug for hjælp til at varetage plejen af vores patienter i et tæt samarbejde med afdelingens sygeplejersker. Stillingen er som en såkaldt gangvagt, og vil altså sige, at man i høj grad er med til at sørge for at patienterne får den hjælp de har brug for hurtigt, uden at skulle vente på at en sygeplejerske har tid til at besvare klokken. På denne måde vil vi bedre vilkårene for patienter og arbejdsmiljøet for plejepersonalet.

Stillingen er i skiftende vagter, men weekendvagt hver 3. weekend.

  • Vi tilbyder grundig introduktion med hensyntagen til dine færdigheder og kompetencer.
  • Du vil få en mentor, som du kan spare med og hvis vagtplan du vil følge i 4 uger.

Vi forventer at du:

  • Er nysgerrig
  • Er fleksibel
  • Har mod på nye udfordringer
  • Er serviceminded og med godt humør

Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte afdelingssygeplejerske Camilla Dahl på mail: camilla.sophie.baastrup.dahl@regionh.dk eller telefon: 38635168

 

Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der ikke har en dansk uddannelse, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden have bestået en danskprøve (Danskuddannelse 3, som svarer til 9. klasses afgangseksamen) eller som minimum kunne bestå prøven senest 1 år efter ansættelsen, eller have opnået tilsvarende sprogkompetencer i dansk på anden vis. Danskprøven skal bestås med samme karakterkrav, som Sundhedsstyrelsen kræver af sundhedspersonale fra lande uden for EU, for at de kan få dansk autorisation.