Jobbet "Vil du være Radiolog - Introduktionslægestillinger - Aalborg Universitetshospital" er udløbet

Region Nordjylland

Billeddiagnostik: Læger

Hobrovej 18-22, 9000 Aalborg

Dit næste skridt

Introduktionsstillinger til Radiologisk Afdeling
 
 
 
 
Fra 1. september, 1. oktober samt efter aftale har vi tre et-årige ledige stillinger som introduktionslæge i Radiologisk Afdeling på Aalborg Universitetshospital.
 
Om afdelingen
Radiologisk Afdeling, Aalborg Universitetshospital er den største og mest specialiserede radiologiske afdeling i Region Nordjylland. Vi udfører undersøgelser og behandlinger – en del højt specialiserede - indenfor alle områder af radiologien. I løbet af dit introduktionsår vil du have ophold i afdelingens ortosektion, gastrosektion, urologiske- og pædiatriske sektion, neurosektion og thoraxsektion. Du vil således komme til at opleve en stor del af radiologien inklusiv almindelige røntgenundersøgelser, ultralyd, CT- og MR-diagnostik.
 
Der er et intensivt introduktionsprogram i de første 12 ugers ansættelse, så du hurtigt kan komme i gang med at virke i specialet. Der er en Radiologisk Forskningsenhed med egen professor der foruden forskning også er tilknyttet gastrosektionen - så der er god mulighed for at deltage i forskning.
 
Vi vil gerne tilskynde til faglig udvikling både teoretisk, håndværksmæssigt og videnskabeligt. Som introduktionslæge får du derfor også mulighed for at deltage i relevante kurser og få frihed til forsknings- og udviklingsprojekter.
 
På vores afdeling sætter vi pris på faglig- og kompetenceudvikling samt trivsel og arbejdsglæde med et stort fokus på arbejdsmiljø på alle vores matrikler.
 
Vi er en stor gruppe af både overlæger og yngre læger, der glæder os til at byde dig velkommen og introducere dig til vores spændende speciale.
 
Ved ansættelser i Region Nordjylland skal der indhentes reference samt børneattest på den ansøger, der ønskes ansat.
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst mellem Danske Regioner og Foreningen af Yngre Læger.
 
Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til uddannelsesansvarlig overlæge Agnieszka Delekta (agde@rn.dk – telefon 97665236) eller uddannelsesansvarlig overlæge Olga Tcacenco (ot@rn.dk – telefon 25116952)
 
Ansøgningsfrist: 16. august 2021.
Samtaler forventes afholdt mandag d. 23. august 2021
 
 
 

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Læs mere om regionen på www.rn.dk.