Jobbet "Sygeplejerske i fast stilling v/Psykiatrisk Afdeling, P1" er udløbet

Region Syddanmark

Region Syddanmark

Baagøes Alle 25, 5700 Svendborg

Dit næste skridt

Vil du være med til at gøre en forskel for psykiatriske patienter i helt nye rammer?

Så er du måske den sygeplejerske vi søger til fast stilling på Psykiatrisk sengeafsnit P1 i Svendborg.

Stillingen er på 37 timer i blandede vagter med weekendvagt hver 2 uge.

Hvis ikke du har erfaring, men lyst og mod på at lære og tilegne dig viden og kompetencer, inden for et speciale som afsnittet i forvejen brænder for, så hører vi også meget gerne fra dig.

Der kan være mulighed for et rekrutteringstillæg, når man ansættes som sygeplejerske i Psykiatrien i Svendborg.

Ansættelsestidspunkt
Den 1. November 2021 eller efter aftale.

Hvem er vi?
Vi hedder P1 og er netop flyttet retur i superlækre nyrenoverede rammer.

Psykiatrisk afdeling Svendborg består af 3 sengeafsnit samt et Lokalpsykiatrisk Ambulatorie. Alle sengeafsnittene er opdelt efter diagnoser og vi samarbejder tæt i huset.

I P1 har vi speciale i personlighedsforstyrrelser samt stofudløste psykoser, afrusning, ADHD, angst, belastninger og OCD. Vi har plads til 15 patienter, fordelt på 10 pladser i åbent regi og 5 pladser i skærmet regi, hvoraf 1 plads er patientstyret.

Udover de nævnte specialer har vi desuden visiteret PAM funktion, der medfører et øget flow med ganske kort indlæggelsestid. Du må derfor godt kunne lide, at tingene nogle gange går stærkt.
Vi arbejder ud fra en miljøterapeutisk tilgang og har fokus på det relationelle samarbejde med patienten i centrum, hvor pårørende, Lokalpsykiatrien og kommunale samarbejdspartnere spiller en vigtig rolle i patientens indlæggelsesforløb.

Vi er en engageret personalegruppe, som vægter medindflydelse og medbestemmelse højt. Vi er et afsnit i udvikling og med masser af spændende faglige udfordringer.
Du bliver en del af - og får indflydelse på - en række af udviklingsopgaver, bl.a. efter psykiatriplanen, som vi arbejder med. Det drejer sig bl.a. om forebyggelse af vold og tvang, styrkelse af deeskalering, nye ideer til pårørendekontakt, inddragelse af patienten i udarbejdelsen af behandlingsplaner, implementering af Safewards og Åben Dialog. Og pga af vores hovedspeciale i personlighedsforstyrrelser har vi et meget tæt samarbejde med vores DAT-team i Lokalpsykiatrien, og er i fuld gang med at planlægge, at alle personaler i P1 gennemgår et internt planlagt grundforløb i DAT (Dialektisk Adfærds-Terapi) inden for det næste år. Det ser vi rigtig meget frem til at få søsat – og det bliver du selvfølgelig også en del af.

Vi søger en sygeplejerske som

 • Gerne har erfaring fra behandlingspsykiatrien og gerne har specialuddannelsen – Men mest af alt søger vi en kollega, der har lyst og mod på at lære nyt.
 • Har lyst til at indgå som kontaktperson i det tværfaglige team på afsnittet og i huset.
 • Vil arbejde med faglige metoder til nedbringelse af tvang og øvrige udviklingsområder.
 • Vægter og evner det relationelle arbejde med patienterne.
 • Vil bidrage til et godt arbejdsmiljø, såvel som et positivt miljø blandt patienterne.
 • Kan arbejde selvstændigt og tage beslutninger under hensyntagen til samarbejdet med øvrige kollegaer og vægter samarbejde højt, og ser det som en forudsætning for at kunne indgå i et team.
 • Kan bevare overblik og engagement - også i pressede og akutte situationer.
 • Evt har klinisk vejlederuddannelse og lyst til at arbejde med studerende.
 • Er åben overfor dialog, er udadvendt og fleksibel – og ikke mindst lyst til personlig og faglig udvikling.

Vi tilbyder

 • Et spændende job med stor mulighed for at præge udviklingen af afsnittets vej frem.
 • Introduktion og oplæring til specialet – Vi tilstræber vagtfrihed i en individuelt afpasset periode.
 • Mentorordning.
 • Regelmæssige personalemøder og supervisioner.
 • Fokus på godt arbejdsmiljø.
 • Spændende og afvekslende arbejdsopgaver i en tværfaglig personalegruppe med fagligt engagerede kollegaer.
 • Et afsnit der arbejder systematisk og målrettet med forebyggelse af konflikter og tvang. Vi vægter sikkerhed og tryghed højt.
 • En spændende arbejdsplads på et afsnit, som er i udvikling og har fokus på forbedringsarbejde.
 • Internt grundforløb i DAT (Dialektisk Adfærds-Terapi). 

Ansøgningsprocedure, løn- og ansættelsesforhold
Stillingen er til besættelse 1. november 2021 eller efter aftale. Du vil blive ansat efter gældende overenskomst. Ansøgningen skal indeholde CV, autorisation/eksamensbevis samt dokumentation for tidligere ansættelser. Der indhentes altid, efter aftale med ansøger, referencer forud for endelig ansættelse. Du bedes derfor til samtalen medbringe oplysninger om to referencer med angivelse af navn, stilling og telefonnummer.

Vi indkalder til samtale i uge 38

Hvis du vil vide mere om stillingen er du velkommen til at kontakte funktionsleder Gitte Jensen/stedfortræder Laura Plum på telefon 99 44 96 16 og for yderligere oplysninger, kontakt gerne tillidsrepræsentant Birgith Flyvbjerg på mail: Birgith.Flyvbjerg@rsyd.dk eller tlf. 99 44 97 16.