Jobbet "Klinisk vejleder til medicinsk søjle, Herlev akutmodtagelse" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Herlev Ringvej 75, 2730 Herlev

Dit næste skridt

Er du klinisk vejleder med hjertet og hovedet, har du flair for at lære fra dig og har du interesse i det pædagogiske felt? Omfatter din interesse også den akutte sygepleje, så kan det være dig vi mangler som kollega og sparringspartner. Har du allerede en 1/6 diplom i klinisk vejledning eller har du en drøm om at blive klinisk vejleder, så er du VELKOMMEN til at søge.

 

Hvem er vi?

Vi er en af landets største akutmodtagelser. Vores medicinske søjle modtager en bred vifte af medicinske patientforløb. Inden sommerferien flyttede vi ind i vores nye akutmodtagelse. Du vil opleve at arbejde og agere i helt nye, lækre omgivelser og fantastiske fysiske rammer. Som sygeplejerske i basisstilling modtager du akutte uafklaret kardiologiske, neurologiske og almen medicinske patienter herunder Alarm patienter. Vi ved at det tager tid at lære et speciale at kende, derfor laver vi sammen med dig en individuel plan for din udvikling, så du løbende kommer til at varetage alle tre specialer.

 

At være klinisk vejleder i akutmodtagelsen.

Du vil være ansat i en delt funktion som henholdsvis klinisk vejleder og som sygeplejerske. Du har som udgangspunkt 1 klinisk vejleder dag om ugen, hvor du vil være udenfor den daglige normering. Din kliniske vejlederdag administrerer du selv og kan dermed vælge at disponere den administrativt, pædagogisk (eks. bed-side undervise studerende) og/eller som deltagende i en af de planlagte regelmæssige undervisningssessioner, refleksionsrum m.m for studerende. Overordnet vil du dagligt være tovholder og have ”kasketten” på som klinisk vejleder og du er overordnet medansvarlig for de studerende og det gode læringsmiljø. 

Som klinisk vejleder hos os, forventer vi, du går ind i opgaven med idealisme, rummelighed og masser af gå på mod. Du er som person oprigtig, lægger vægt på det gode teamsamarbejde, ligesom vi forventer at du er fagligt opdateret. Det er en fordel at være stærk i den akutte sygepleje, men ikke et krav.

Et par praktiske detaljer

Vi kan tilbyde ansættelse i fast stilling på 32 - 37 timer/ ugentligt i blandede vagter pr. 1.11.2021 eller efter aftale.

Du skal forvente 10-12 vagter på en 4 ugers plan, samt weekendvagt hver 3 weekend og med en ekstra weekend på 12 uger. Vi har mulighed for at tilrettelægge en individuel vagtplan for dig, som tager højde for privatlivet.  

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Dansk Sygeplejeråd og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.  

Send os din ansøgning senest onsdag den 15. september 2021 via linket. Vi forventer at afholde samtaler løbende.

Har du spørgsmål?

Vil du vide mere om vores afdeling, eller ønsker du at besøge os, så kontakt afdelingssygeplejersken i den medicinske søjle Marie Louise Duerlund Colombo på telefon 38681045.

 

Autoriseret sundhedspersonale med patientkontakt, der ikke har en dansk uddannelse, skal ved ansættelse i Region Hovedstaden have bestået en danskprøve (Danskuddannelse 3, som svarer til 9. klasses afgangseksamen) eller som minimum kunne bestå prøven senest 1 år efter ansættelsen, eller have opnået tilsvarende sprogkompetencer i dansk på anden vis. Danskprøven skal bestås med samme karakterkrav, som Sundhedsstyrelsen kræver af sundhedspersonale fra lande uden for EU, for at de kan få dansk autorisation.