Jobbet "Ergoterapeut til barselsvikariat i neurologien på Sjællands Universitetshospital i Roskilde" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Sygehusvej 10, 4000 Roskilde

Dit næste skridt

En af vores ergoterapeuter i neurologien er gravid, og vi søger derfor en engageret ergoterapeut til barselsvikariat med start den 1. november. Vikariatet er på 35 timer ugentligt i 6 måneder, med mulighed for forlængelse.

Er du en fagligt nysgerrig ergoterapeut med gode samarbejdsevner, med interesse for neurologi, og er hospitalsarbejde noget for dig? Så har du mulighed for at blive en del af et stort dynamisk team i Ergo- og Fysioterapien på Sjællands Universitetshospital i Roskilde. Vi kan tilbyde en professionel afdeling med et højt fagligt niveau, spændende arbejdsopgaver og et positivt og udviklende arbejdsmiljø.

Vi søger en kollega, der bidrager til det mono-og tværfaglige samarbejde, og som sammen med os kan prioritere dagligdagens arbejdsopgaver, så patienterne får gode helhedsorienterede behandlingsforløb. Den ergoterapeutiske indsats har især fokus på vurdering, herunder dysfagi-, ADL- og hjælpemiddelvurderinger af indlagte patienter med apopleksi.

 

Vi søger en ergoterapeut der:

- har evner og lyst til samarbejde med patienter og pårørende såvel som mono- som tværfaglige samarbejdspartnere

- er interesseret i og har lyst til at udvikle sin faglighed indenfor akut apopleksi i fase 1

- kan foretage neurologiske vurderinger, og har blik for, hvad der er vigtigt at prioritere for at bidrage til gode patientforløb

- har et godt overblik, kan arbejde selvstændigt, kommunikerer præcist og bidrager konstruktivt til opgaveløsningen mono- og tværfagligt

- er imødekommende, nysgerrig og reflekterende samt åben for sparring og læring.

 

Vi er 19 ergoterapeuter og 36 fysioterapeuter samt to afdelingsterapeuter. Vi samarbejder om opgaveløsningen på tværs af specialer og afdelinger til gavn for patienterne. Der indgår weekend – og helligdagsarbejde i stillingen. Der kan være mulighed og behov for oplæringsforløb internt mellem specialerne for at sikre et godt basis niveau i afdelingen.

Vi har en klinisk forskningsenhed, der er med til at skabe et godt udviklings- og forskningsmiljø i afdelingen.

Har du lyst til at høre mere om vikariatet, er du velkommen til at kontakte afdelingsterapeut for det neurologiske område Susanne Sønderup på telefon 23 32 62 07 eller afdelingsterapeut for det Medicinsk område Morten Madsen på telefon 23 32 93 78.

Der vil blive afholdt samtaler onsdag den 22. september.

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

Se film om Sjællands Universitetshospital: