Jobbet "Afdelingssygeplejerske til Akuthuset, Psykiatrisk Center Ballerup" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Maglevænget 2, 2750 Ballerup

Dit næste skridt

Ønsker du at være med til at drive og udvikle et psykiatrisk akuthus?

Du bliver en del af et ledelsesteam bestående af endnu en afdelingssygeplejerske og en afsnitsledende overlæge. Sammen skal I drive og udvikle afsnittets store opgaveportefølje.

Du bliver leder for en tværfaglig medarbejdergruppe med en høj faglighed og stor omstillingsparathed.

Den delte ledelsesopgave består i at planlægge, koordinere og udvikle arbejdet for ca. 60 medarbejdere i Akuthuset. Medarbejdergruppen består af sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter, fysioterapeuter, lægesekretærer, socialrådgiver samt læger og psykologer.  

Akuthuset har en stor kontaktflade til samarbejdspartner i både RHP og tværsektorielt. Du har derudover et tæt samarbejde med de øvrige afdelingssygeplejersker på centeret og der arbejdes på tværs af afsnit med patientforløb og sygeplejefaglig udvikling.

Om afsnittet
Du bliver leder af en velfungerende og engageret personalegruppe i et spændende Akuthus med store ambitioner for vores patientforløb. Vi har fokus på patienten i den akutte fase og rummer akutmodtagelse, et åbent afsnit med 10 sengepladser, intensivt afsnit med 11 sengepladser, et ECT-team, DAT-team og et Akutteam.

Vi er i proces med at implementere Safewards som metode til at skabe et roligt og sikkert miljø for både patienter, pårørende og personale. Derudover arbejder vi ud fra den kognitive referenceramme, og arbejder med at integrere KAT (kognitiv adfærdsterapi) i alle dele af Akuthuset.

DAT- Dialektisk adfærds terapi- er et vigtigt redskab i pleje og behandlings tilgangen. Der arbejdes målrettet med at udbrede DAT i hele Akuthuset.

Arbejdsopgaverne
Som afdelingssygeplejerske i Akuthuset har du sammen med dit ledelsesteam ansvaret for at sikre en god og imødekommende modtagelse af alle patienter, som henvender sig til Psykiatrisk Center Ballerup (PCB).

Du skal sikre et positivt og dynamisk arbejdsmiljø, hvor medarbejdere fortsat bliver inddraget og er glade for deres arbejde.

Du skal være med til at sikre høj kvalitet i behandlingen og i overgangene til de forskellige afsnit på PCB og i samarbejdet på tværs af sektorer. Desuden skal du bl.a.

  • Tage aktiv del i forbedringsarbejdet
  • Bidrage med udviklingen af sygeplejen og dokumentationen heraf
  • Have budgetansvar og varetage driftsmæssige opgaver

Du vil blive tildelt en mentor, samt et struktureret introduktionsforløb, der er tilpasset dig. 

Region Hovedstadens Psykiatri tilbyder ledelsessupervision, individuelt eller for afsnitsledelsespar.

Hvem er du?
Du er autoriseret som sygeplejerske, har ledelseserfaring og gerne en relevant lederuddannelse. Du ønsker at videreudvikle dine lederevner og kan se dig selv i en travl og alsidig hverdag. Du har stærke kommunikative evner, og er motiverende og anerkendende i din ledelsesstil.  

Du kender til værktøjerne i forbedringsarbejdet og har lyst til at være med til at udvikle Akuthuset gennem de metodiske tilgange i værktøjskassen. Ligeledes kan du erfaring med driftsstyring som du varetager sikkert og selvstændigt. Du er engageret i personalets faglige udvikling og arbejdsgangene i Akuthuset. Vi sætter pris på at du har erfaring med implementering af Safewards og kognitiv adfærdsterapi.

Ansættelsesvilkår
Stillingen er på 37 timer og til besættelse pr. 1. november 2021 eller efter aftale.

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst.

Ansøgningsprocedure
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte udviklingschef Anne Ohmann Jelle på 38 64 61 52 eller afdelingssygeplejerske Mette Kamp Hansen på 38 64 52 70.

Ansøgningsfristen er den 20. september 2021.

Ansøgning, CV, uddannelsespapirer og andre relevante dokumenter sendes via linket på siden.

Ansættelsessamtaler forventes afholdt i slutningen af uge 38.

Om Psykiatrisk Center Ballerup
Vi er et stort universitetshospital i vækst med en lang række ambulante tilbud, døgnåben akutmodtagelse og 160 sengepladser, med 5 intensive afsnit. Vi har lands- og specialfunktioner inden for døvepsykiatri, transkulturel psykiatri og spiseforstyrrelser.

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på  "Job i Psykiatrien".