Jobbet "Erfaren fysioterapeut/psykomotorisk terapeut til traumebehandling af flygtninge" er udløbet

Region Hovedstaden

Oasis Rehab

Nygade 4, 1164 København K

Dit næste skridt

Vi søger en engageret, initiativrig og rummelig kollega til arbejdet med traumebehandling af unge, voksne og familier. Stillingen er på 32 timer med tiltrædelse 1. november 2021 eller efter aftale.

Hos os kommer du til at arbejde med flygtninge, der er traumatiserede som følge af krig, tortur og eksil. Vores patienter er mennesker med mange kropslige smerter af både konkret og diffus karakter. Behandlingen drejer sig hovedsageligt om at genetablere kontakt med den dissocierede krop, give patienterne støtte til at udnytte egne ressourcer og til at øge funktionsniveauet.

I Oasis arbejder vi tværfagligt med psykologer, psykomotoriske terapeuter/fysioterapeut og socialrådgivere, som de primære behandlere. Derudover vil du skulle samarbejde med tolke, lægekonsulenter og administrativt personale.

Vi forventer, at du:

  • Har bred klinisk erfaring med MT (manuel terapi) fra såvel hospital som klinik
  • Har erfaring med/kendskab til traumer og psykosomatiske problemstillinger
  • Har erfaring med tværfagligt samarbejde
  • Besidder interkulturel kompetence, er god til at skabe tillid og har erfaring med/kendskab til rehabilitering af traumatiserede flygtninge
  • Er engageret, psykisk robust, åben, fleksibel og god til at samarbejde

Vi tilbyder en spændende og udfordrende arbejdsplads med et tværfagligt miljø, ekstern supervision og gode efteruddannelsesmuligheder. Løn og ansættelsesforhold er iht. overenskomst mellem Danske Fysioterapeuter og Oasis, der tager udgangspunkt i den regionale overenskomst.

Yderligere oplysninger kan du få ved henvendelse til direktør Thomas Feveile eller psykomotorisk terapeut Carsten Jürgensen. Kontakt: e-mail thomas@oasis-rehab.dk, carsten@oasis-rehab.dk, tlf. til begge 35 26 57 26.

 

Ansøgning med CV sendes til

job@oasis-rehab.dk senest torsdag d. 23/9 2021 kl. 12.00  

Ansættelsessamtaler gennemføres mandag d. 27/9 2021.

► Hvor så du jobannoncen første gang?  Vær rar at skrive det i ansøgningen.

► Oasis har tilsluttet sig Københavns mangfoldighedscharter og opfordrer alle interesserede til at søge uanset etnisk baggrund, religion, køn eller alder.

 

 

Oasis - Behandling og rådgivning for flygtninge er et privat rehabiliteringscenter, der tilbyder tværfaglig psykosocial behandling til traumatiserede flygtninge og familiesammenførte. Centret har eksisteret siden 1987.

Behandlingen hører under sygehusloven, og patienter modtages efter henvisning fra læge.

Oasis har regionsfunktion på behandlingsområdet, og løser også undervisnings-, supervisions- og konsulentopgaver. Læs mere om os på vores hjemmeside www.oasis-rehab.dk.