Region Sjælland

Region Sjælland

Sygehusvej 10, 4000 Roskilde

Jordemoder i fast stilling til Svangreafsnittet og Fødegangen, Gynækologisk/Obstetrisk afdeling, Sjællands Universitetshospital i Roskilde

 

Sjællands Universitetshospital i Roskilde søger Jordemødre til svangre- og fødegang

Vi har fået opnormering på fødegangen, hvilket betyder, at vi har social-og sundhedsassistenter i alle vagter. Vi har kliniske jordemoderspecialister i alle vagter. Vi har gode patientforløb og et godt kollegaskab.

Nu mangler vi at besætte vores ledige jordemoderstillinger, for at have et rigtigt godt fødested og en dejlig arbejdsplads.

Er du ved at overveje ansættelse som jordemoder, og er du i tvivl om hvilket fødested du skal vælge, så vil vi gerne invitere dig på kaffe og kage mandag d. 27 september kl. 14.30 og / eller mandag d. 4. oktober kl. 14.30. Jordemødrenes tillidsrepræsentant Didde vil tage imod dig i jordemoderkonsultationen på Ny Østergade 14. 4000 Roskilde. Didde vil fortælle om vores fødested, du kan stille spørgsmål og der vil være en rundvisning i huset. Vi glæder os meget til at byde dig velkommen.

Afdelingen er en specialafdeling med ca. 2400 fødsler. Vi har en fødegang med seks fødestuer, et svangreafsnit med både ambulant funktion, igangsættelser og indlagte gravide samt en barselsgang med 14 sengepladser og mulighed for overnattende partner. Vi har specialfunktioner i Region Sjælland, der betyder, at vi har en varieret obstetrik, masser af normale fødsler, men også komplicerede forløb. Vi har jordemoderkonsultation i Roskilde, samt udekonsultation på tre lokaliteter i optageområdet.

Fødestedets størrelse gør det muligt at fokusere på kontinuitet. Vi vægter højt at skabe et godt patientforløb og styrke fagligheden hos personalet. Vi har kliniske jordemoderspecialister døgnet rundt i tilstedeværelsesvagter, så du altid har en erfaren jordemoder at sparre med.

På vores afdeling ligger svangre og fødegang tæt sammen. I din ansættelse vil du få mulighed for at vælge, hvad du brænder allermest for og vil kunne arbejde på begge afsnit.

Det tværfaglige samarbejde er hos os kendetegnet ved gensidig respekt og sparring. Vi har arbejdet med strukturelle tiltag for at styrke samarbejdet; jordemoder/læge konference om aftenen, og en obstetrisk konference hver morgen, hvor alle forløb drøftes hele bordet rundt af studerende, jordemødre og læger, og hvor vi tre gange om ugen gennemgår interessante forløb, også dem der lykkedes pga. høj faglighed og fokus på styrken i den normale fødsel.

Vi har i 2 år arbejdet målrettet med ”Linkøpingmodellen”, hvor der er fokus på at nedbringe sectiofrekvensen hos normale førstegangsfødende, og har set et stort fald i dette tal.

Vi er uddannelsessted for jordemødre og læger og har learningslab på fødegangen. Vi gennemfører obstetriske tværfaglige skills træning og tværfaglig simulationstræning, hvor vi arbejder med aktuelle obstetriske områder i workshops og med små foredrag .

Er du nyuddannet jordemoder får du mulighed for at bygge dine kompetencer op i et fornuftigt tempo. Du kan som regel nå at gøre det ene forløb færdigt, før du skal videre til det næste. Der er mulighed for at justere på det ugentlige timetal, hvis du ønsker det. Vi har et introduktionsprogram særligt for nyuddannede jordemødre, hvor der er mentorforløb, sutureringskursus og jævnlige netværksdage som en del af ansættelsen.

Er du erfaren, har du mulighed for at få alle dine kompetencer i spil, samt at bidrage til nye faglige tiltag.

Hos os er der mulighed for at arbejde i 8 og/eller 12 timers vagter, der er mulighed for at få indflydelse på arbejdstider, og generelle ønsker fra den enkelte i forhold til vagtsammensætningen. Vi har en senior og graviditetspolitik, der betyder, at du kan fritages fra nattevagter, hvis du er gravid eller over 60 år.

Lønnen sammensættes ud fra en kompetencelønsmodel, der gør lønforhandlinger og muligheder mere overskuelige for den enkelte og giver mulighed for mærkbare tillæg vurderet efter kompetencer.

Vi arbejder målrettet med arbejdsmiljø, både ved lokale tiltag i afsnittene og ved fælles temadage i afdelingen.

Sygehuset ligger lige ved siden af stationen, så det er nemt at komme på arbejde, ligegyldigt hvor i landet du kommer fra.

Har du lyst til at høre mere, er du udover vores kaffearrangementer velkommen til at ringe til:

Vicechefjordemoder Signe Landorph 47 32 40 47

Chefjordemoder Ingelise Andersen 23 32 79 13

Ansøgningsfrist: 15. oktober 2021

Der vil blive holdt ansættelsessamtaler i uge 42

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

Se film om Sjællands Universitetshospital:

 • Fakta

 • Arbejdssted
  Sjællands Universitetshospital, Roskilde
 • Kontaktperson
  Lis Lundbøl
  lblu@regionsjaelland.dk
  47324703
 • Adresse
  Sygehusvej 10, 4000 Roskilde
 • Stillingstyper
  Jordemoder
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  01-12-2021
 • Regionens jobnr.
  014022
 • Quick-nr.
  416349
 • Ansøgningsfrist
  15-10-2021


Søg jobbet
 • Fakta

 • Arbejdssted
  Sjællands Universitetshospital, Roskilde
 • Adresse
  Sygehusvej 10, 4000 Roskilde
 • Kontaktperson
  Lis Lundbøl
  lblu@regionsjaelland.dk
  47324703
 • Stillingstyper
  Jordemoder
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  01-12-2021
 • Regionens jobnr.
  014022
 • Quick-nr.
  416349
 • Ansøgningsfrist
  15-10-2021

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Del jobbet "Jordemoder i fast stilling til Svangreafsnittet og Fødegangen, Gynækologisk/Obstetrisk afdeling, Sjællands Universitetshospital i Roskilde"

×

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.