Jobbet "KÆRE SYGEPLEJESTUDERENDE! ØNSKER DU FAGLIG RELEVANT STUDIEJOB HVOR DU BLIVER EN DEL AF ET STÆRKT SAMMENHOLD?" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Gentofte Hospitalvej 2, 2900 Hellerup

Dit næste skridt

Vi mangler dig! Så ønsker du et studiejob, hvor du konstant vil udvikle dig indenfor faget, og hvor sygeplejen sættes i fokus? Så kom og vær en del af vores fantastiske team.

”Jeg er rigtig glad for at arbejde på dette afsnit, da der er rig mulighed for læring og supplering af ens kliniske erfaring, i samarbejde med søde kollegaer, og i mødet med interessante patienter.” Signe, 4. semester studerende, ansat siden afsluttet 2. semester.

”Alsidig afsnit med kæmpe potentiale som studerende for udvikling, i trygge rammer, samt et skønt kollegialt miljø” Sophie, 5. semester studerende, ansat siden afsluttet 2. semester.

”Jeg bliver som timelønnet altid udfordret på min faglige viden og kompetencer. Jeg indgår i mine vagter som en del af et super team, som er med til at udvikle mig som sygeplejerske. Der er altid plads til grin blandet med faglig sparring. Alt dette er med til, at jeg udvikler mig fagligt og personligt. Jeg glæder mig derfor til at søge en stillingen her når jeg er færdig til januar” Laura, 7. semester studerende, ansat efter afsluttet 6. semester.

Når du starter hos os, tilbyder vi dig:

 • En struktureret introduktion til afsnittet og de rutiner der er i hver vagtlag.
 • De første vagter udenfor normering, med en rutineret sygeplejerske eller Social-og sundhedsassistent.
 • Sygepleje til en spændende og kompleks patientgruppe, der favner bredt i det medicinske speciale.
 • Faglig udvikling, bl.a. hvor vi alle hverdage afholder ”15 faglige minutter” faciliteret af afsnittets kliniske sygeplejespecialist, hvor relevant evidens baseret viden og case refleksion inddrages.
 • Fantastiske ergonomiske forhold, hovedsageligt store enestuer med eget bad, toilet, loftlift og en utrolig udsigt over Øresund.
 • At blive en del af en engageret og dynamisk personalegruppe, bestående af novicer og eksperter, hvor der skabes et trygt rum for læring, faglig sparring, og personlig udvikling.
 • Et tæt kollegialt sammenhold, hvor vi griner sammen, løfter i flok og afholder flere sociale arrangementer i løbet af året. Hos os er arbejdsmiljø nemlig nøglen til succes!
 • En solid og bred base til at udføre sygepleje af stor diversitet.

Vi forventer af dig;

 • Du er færdig med semester 2.
 • Du er engageret og har stort gåpåmod.
 • At du har erfaring med basal sygepleje og vægter dette lige så højt som vi gør.
 • At du er reflekterende, og ikke er bange for at spørger når du er usikker.
 • At du ønsker at bidrage til et godt arbejdsmiljø.

Hvem er vi?

Du kan starte med at finde os på Instagram @endokrinologisk221 eller se denne video om vores afsnit https://www.youtube.com/watch?v=KGBiso3CJ2g

Sengeafsnit for Hormon- og Stofskiftesygdomme, er en del af en stor medicinsk afdeling, hvor vi arbejder ud fra en Vision og Strategi for sygeplejen. Vores patienter bliver indlagt akut med komplekse tværfaglige problemstillinger, høj komorbiditet og polyfarmaci. Udover vores endokrinologiske specialepatienter, såsom hypofyseinsufficiens og diabetes, har vi særlige kompetencer indenfor misbrugsbehandling og sociale problemstillinger. Ydermere har vi 3 sengepladser til indlæggelseskrævende patienter med dermatologisk lidelse, hvor vi varetager deres behandlinger, når ambulatoriet har lukket.

Vi er stolte af vores faglighed og vi higer efter at gøre det endnu bedre for vores patienter. Vi er ikke bange for at udvikle os, samt implementere og teste nye innovative måder at levere sundhedsfremme på. For eksempel har vi et helt unikt tilbud til vores patienter med Virtual Reality, som har til formål at fremme træning under indlæggelse, ved at patienterne oplever en gåtur på Christiania, mens de anvender en gulvcykel.

Vi har en velorganiseret hverdag, hvor vi arbejder ud fra Fundamentals of Care - klinisk lederskab - i et velfungerende tværfagligt team bl.a. bestående af læger, terapeuter, diætister, hospitalspræst og socialsygeplejerske. Vi uddanner sygeplejestuderende og assistentelever og værner meget om et godt studie- og læringsmiljø.

Om stillingen:

Stillingen er som tilkald og generel vagtdækning. Det vil både være dagvagter, aftenvagter og i weekenderne. Er man interesseret, kan man ansættes til at arbejde hver anden weekend, så man er sikret en fast indtægt under studiet.

Du er ventet og velkommen, og vi glæder os meget til at modtage din ansøgning og dit CV via nedenstående link senest fredag d.1. oktober 2021
Stillingen er med tiltrædelse snarest mulig, og vi vil løbende holde ansættelsessamtaler.

Så kære sygeplejestuderende, vil du være en del af vores fantastiske team? Så søg denne stilling.

Du er mere end velkommen til at komme på besøg eller kontakte afdelingssygeplejerske Marlene Kongstad Blomstrøm Poulsen på telefon 21 12 57 05.
Du er også velkommen til at sende en e-mail:
marlene.kongstad.blomstroem.poulsen@regionh.dk