Jobbet "Radiografer Røntgen, Scanning og Nuklearmedicin Sydvestjysk Sygehus " er udløbet

Region Syddanmark

Region Syddanmark

Finsengade 35, 6700 Esbjerg

Dit næste skridt

Pr. 1. januar/ 1. februar 2022 søger vi radiografer til Røntgen, Scanning og Nuklearmedicin, Sydvestjysk Sygehus.

Afdelingen dækker matriklerne Esbjerg, Grindsted og Brørup Sundhedscenter. Desuden dækker vi også mamma-screeningsfunktionen. Læs mere på www.sydvestjysksygehus.dk

Vi er en dynamisk afdeling med ca. 120 ansatte og har en stor og moderne apparatur ”park”. Vi udfører ca. 240.000 procedurer/år. 
Vi lægger vægt på det gode og hurtige patientforløb og det gode samarbejde med vores interessenter.

Vi lægger vægt på åbenhed og trivsel for medarbejderne. Vi har forskning og udvikling som prioritetsområde. Afdelingen har sin egen forskningsenhed og da afdelingen dækker både det radiologiske og nuklearmedicinske speciale er der grobund for mange spændende udviklingsprojekter.

Vi arbejder med fleksibel arbejdstidsplanlægning, det vil sige, at radiograferne selv har indflydelse og planlægger deres arbejdstid i Optima Medarbejder.

Som radiograf indgår du i afdelingens funktioner og vagtdækning – med mulighed for kompetence fokuserede arbejdsområder. Du vil få en grundig oplæring, som normalt strækker sig over 10-12 uger. Og i løbet af denne periode er man i dialog med sin nærmeste leder om, hvilke områder man kunne tænke sig at fokusere på. Og da vi er uddannelsessted for radiografer, forventer vi ligeledes, at man er interesseret i at undervise og lære fra sig. Vi tilbyder et spændende job med alsidige udfordringer, et godt arbejdsmiljø med tværfagligt samarbejde, samt en medarbejdergruppe med godt sammenhold, høj faglighed og et stort engagement til arbejdet.

Vi søger radiografer med engagement, fleksibilitet, faglig stolthed og godt humør, som vil være en del af vores afdeling.  

Vi gør opmærksom på, at indhentning af referencer er en del af vores rekrutteringsprocedure i Region Syddanmark.

Nærmere oplysninger kan fås hos Overradiograf Grete Vind grete.vind@rsyd.dk  tlf. 79 18 21 91, afd. radiograf Bodil Lykke Kristensen Bodil.Lykke.Kristensen@rsyd.dk
tlf. 79 18 5315 eller afd. radiograf Anette Gadegaard Andersen Anette.Gadegaard.Andersen@rsyd.dk tlf. 7918 39 71.

Ansøgningsfristen er den 12. december 2021 og ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 51-2021. Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.