Region Nordjylland

Billeddiagnostik B, Syd

Hobrovej 18-22, 9000 Aalborg

Radiografer til Billeddiagnostisk afdeling, afsnit Nord, Syd og Farsø

Billeddiagnostisk afdeling på Aalborg Universitetshospital, afsnit Syd, afsnit Nord og afsnit Farsø har pr. 1. november 2021 eller efter aftale, ledige stillinger som radiografer til fastansættelse og vikaransættelse.
 
Vi søger faglige dygtige, engagerede og motiverede radiografer til at indgå i vores plejegruppeteam.
 
Billeddiagnostisk afdeling på Aalborg Universitetshospital er den største og mest specialiserede indenfor radiologien i regionen. Der udføres på afdelingen undersøgelser og behandlinger indenfor alle områder af radiologien på højt specialiseret niveau. Afdelingen er særdeles veludstyret, med en stor apparaturpark.
Afdelingen består af 5 matrikler beliggende på afsnit Syd, Nord, Farsø, Hobro og Thisted.
 
Vi er en spændende og velfungerende afdeling med et højt patientflow, hvor vi modtager både elektive og akutte patienter henvist fra mange forskellige samarbejdspartnere. Vi har en stor ambition om at understøtte sammenhængende patientforløb og vægter det tværfaglige samarbejde højt. I den daglige drift sørger vores daglige driftskoordinerende radiografer for at sikre sammenhæng i patientflow og drift.
 
På Aalborg Universitetshospital foregår der et forberedende arbejde for at blive klar til udflytningen på NAU i 2023. Vi har et stort fokus på nytænkning og udvikling af vores afdeling, som en del af denne proces.
 
Kvalitet, høj faglighed og udvikling vægtes højt i hverdagen og understøttes i afdelingen af fagpersoner med forskellige ansvarsområder. Heriblandt udviklingsradiografer indenfor MR, CT og det konventionelle område, afdelingens kvalitetsansvarlige radiograf, kvalitetsansvarlig radiograf indenfor mammaområdet, samt vores projektansvarlig radiograf og klinisk uddannelsesansvarlige radiograf. Afdelingen arbejder struktureret med afholdelse af simulationstræning, hjertestopundervisning og modalitetsspecifik undervisning.
 
På afdelingen findes et fælles vagthold for både afsnit Syd og afsnit Nord, og der opleves et godt samarbejde mellem alle fem matrikler på hospitalet. På afsnit Nord og afsnit Syd dækkes vagten døgnet rundt alle dage og foruden vagtholdet til de akutte undersøgelser planlægges også med udvidet vagter på CT, MR, UL, og RU hvor ambulante undersøgelser afvikles om aftenen og i weekender. Stillingerne er vagtbærende, og da vi står overfor at udvide ift. MR prostata, vil MR kompetencer være at foretrække til nogle af stillingerne.
 
Afsnit Farsø, er en mindre afdeling, hvor der afholdes tilstedeværende vagt til kl. 17.00 på hverdage, og herefter rådighedsvagt fra bolig/vagtværelse til kl. 22.00. Weekendvagter afholdes med tilstedeværende vagt til kl. 15.00 og herefter rådighedsvagt til kl. 22.00. Rådighedsdelen er med tilkald på max. en time fra bolig, men med mulighed for at låne et vagtværelse hvis ikke dette kan overholdes.
Af modaliteter på afsnit Farsø kan nævnes: CT, UL, dexa og konventionel røntgen.
Matriklen i Farsø har samarbejde med både praksis samt mange forskellige specialer, men er særligt kendt for de ortopædkirurgiske patientforløb, som derfor naturligt udgør en stor del af klientellet. I samme regi medvirker billeddiagnostisk afdeling i Farsø også til forskning, primært på den konventionelle del af vores apparaturpark.

Der søges radiografer på alle tre matrikler til alment radiograffagligt arbejde, med mulighed for delefunktion mellem flere af matriklerne.

Vores forventninger til dig er, at du:
- har interesse for at planlægge og indgå i effektive og sammenhængende patientforløb
- inddrager menneskelige og teknologiske aspekter i de diagnostiske og behandlingsmæssige undersøgelser
- er udadvendt og samarbejdsorienteret mono- og tværfagligt
- er motiveret, fleksibel og nytænkende
- kan bevare overblikket i pressede situationer
- kan arbejde selvstændigt og er initiativrig
- er fagligt engageret, ansvarsbevidst, kvalitetsbevidst og udviklingsorienteret
- ser dig selv fungere i en uforudsigelig hverdag
- bidrager ind i et godt arbejdsmiljø 
 
Dine arbejdsopgaver vil blandt andet være:
- at foretage undersøgelser på forskellige modaliteter
- at varetage kommunikative, pleje og omsorgsopgaver i undersøgelsesforløb med patienten i fokus
- at varetage oplæring/undervisning af andet personale
- deltage i planlægning og afvikling af undersøgelser
 
Vi kan tilbyde dig:
- arbejde på forskellige modaliteter
- muligheden for at udføre billeddiagnostik af høj kvalitet
- et alsidigt job hvor ikke to dage er ens
- mulighed for at udvikle din faglighed
- muligheden for at arbejde med akutte patienter i en travl hverdag
- et tæt samarbejde med gode og engagerede kolleger
 
Ansøgningen skal være os i hænde senest søndag den 24. oktober 2021. Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler onsdag den 27. og torsdag den 28. oktober.
 
Da der er ledige stillinger på flere matrikler, opfordrer vi til, at ansøgeren tilkendegiver i hvilke/hvilket afsnit man ansøger i.
 
Nærmere oplysninger vedr. Nord kan fås ved henvendelse til afsnitsledende radiograf Lene Bülow på 97665230 eller mail lene.bulow@rn.dk
 
Nærmere oplysninger vedr. Syd og Farsø og kan fås ved henvendelse til afsnitsledende radiograf Monica Kjærgård Mejer på 25275043 eller mail m.mejer@rn.dk
  
Nærmere oplysninger vedr. Syd kan fås ved henvendelse til afsnitsledende sygeplejerske Karin Lundgaard Bjerg på 30329974 eller mail kalb@rn.dk.
 
 
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.
Der indhentes reference og børneattest i forbindelse med ansættelse.
 

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Læs mere om regionen på www.rn.dk.
 • Fakta

 • Arbejdssted
  Aalborg Universitetshospital
 • Kontaktperson
  Monica Kjærgård Mejer
  25275043
 • Adresse
  Hobrovej 18-22, 9000 Aalborg
 • Stillingstyper
  Radiograf
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  01-11-2021
 • Regionens jobnr.
  11823
 • Quick-nr.
  417651
 • Ansøgningsfrist
  24-10-2021


Søg jobbet
 • Fakta

 • Arbejdssted
  Aalborg Universitetshospital
 • Adresse
  Hobrovej 18-22, 9000 Aalborg
 • Kontaktperson
  Monica Kjærgård Mejer
  25275043
 • Stillingstyper
  Radiograf
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  01-11-2021
 • Regionens jobnr.
  11823
 • Quick-nr.
  417651
 • Ansøgningsfrist
  24-10-2021

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Del jobbet "Radiografer til Billeddiagnostisk afdeling, afsnit Nord, Syd og Farsø"

×

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.