Region Syddanmark

Region Syddanmark

J.B. Winsløws Vej 4, Indgang 87-88, 1. sal, 5000 Odense C

Ledelse, samarbejde og udvikling af dine kompetencer – lyder det som noget for dig? Genopslag.

Ledende lægesekretær til Lungemedicinsk Afdeling J

Vi havde ansat en ledende lægesekretær, der dog trak sig, da vedkommende ikke var klar til at slippe tidligere jobfunktion.

Har du lyst og evne til at være ledende lægesekretær? Så glæder vi os til at høre fra dig i Lungemedicinsk Afdeling J, hvor vi har brug for en talentfuld ledende lægesekretær pr. 1. januar 2022 eller efter aftale.

Lungemedicinsk Afdeling J

I Lungemedicinsk Afdeling J vægter vi fagligt engagement, fællesskabet og fælles løsninger på tværs af afdelingen, hvor vi sammen lykkes med kerneopgaven: ”At samarbejde tværfagligt om at skabe det bedste patientoplevede forløb gennem høj faglighed, fleksibilitet og medinddragelse”

Afdelingen varetager højt specialiseret behandling for hele Region Syddanmark, samt behandling af alle lungesygdomme i vores optageområde. Afdelingens målgruppe af patienter er: Akut udredning for lungecancer, avanceret behandling af kompliceret astma og åndenød, interstitielle lungesygdomme, kronisk obstruktiv lungelidelse og tuberkulose. Læs mere om afdelingen her.

Sekretærgruppen er velfungerende og består af 13 lægesekretærer, der både er meget erfarne og nye i det lungemedicinske speciale. Sekretærerne er kendetegnet ved at være engagerede, for at trives godt og for at tage et stort ansvar i den daglige drift og i opgaveløsningen.

Dit nye job

Du vil som ledende lægesekretær blive arbejdsmiljøleder for sekretærgruppen og vil forestå den daglige drift- og personaleledelse af sekretærgruppen. Her vil du bl.a. have ansvaret for ansættelser og arbejdstilrettelæggelse, lige som du vil komme til at stå for udvikling af kvalitet på området samt sekretærernes kontinuerlige kompetenceudvikling. Du får også en central rolle i forhold til overblikket over den ambulante drift, herunder skabelse af synergi i det samlede ambulatorium og sikring af optimal kapacitetsudnyttelse.

Det tværfaglige samarbejde er fundamentalt i Lungemedicinsk Afdeling J, og vi arbejder kontinuerligt på at sikre sammenhæng og fælles koordinering til gavn for patienten. Du vil særligt få et tæt samarbejde med afdelingssygeplejersken i ambulatoriet og den specialeansvarlige overlæge i forhold til at sikre de bedst mulige forløb for de ambulante patienter.

Du vil få et stort ledelsesrum, og bliver selvfølgelig en del af afdelingens tværfaglige ledergruppe, der består af afdelingsledelsen, funktionsansvarlige speciallæger, en professor, dig som ledende lægesekretær og afdelingssygeplejersker. Du refererer til afdelingsledelsen, hvor der er et tæt samarbejde på daglig basis og faste månedlige sparrings- og driftsmøder.

Du vil blive introduceret til alle sekretærfunktioner og oplært i udvalgte funktioner efter aftale, så du i mindre omfang kan indgå i driften samtidig med, at du er sikret tid til ledelsesopgaver.

Vi tilbyder også

I Lungemedicinsk Afdeling J er der fokus på kompetenceudvikling – også for lederne. Du vil få adgang til ledelsesmæssig sparring på daglig basis, lige som du kan deltage i formel lederuddannelse efter aftale alt efter din baggrund (fx diplom- eller masteruddannelse). Du får tilknyttet en mentor, hvis du ønsker det, og da vi arbejder kontinuerligt med kvalitetsudvikling via Den Syddanske Forbedringsmodel (Lean) er der også rig mulighed for at blive tilknyttet projekter og lære mere om ledelse af forbedringer.

Du bliver en del af en afdeling, der værdsætter udvikling, og vi går efter et åbent og hjælpsomt miljø, hvor alle yder en fleksibel indsats.

Den rette person – er det dig?

Vi går først og fremmest efter den rette person til stillingen, og derfor kan din baggrund se ud på mange forskellige måder. Du skal dog være uddannet lægesekretær, og ledelsesmæssig erfaring er et plus, men altså ikke et absolut krav. Det vigtigste for os er, at du har den fornødne personlige autoritet, har organisatorisk forståelse og at du har lyst til ledelse.

Den ideelle ledende lægesekretær er for os synlig i hverdagen, har en engagerende tilgang, formår at tydeliggøre retning og mål og tør at være innovativ, hvor det at inddrage medarbejderne i nye løsningsmuligheder er en naturlighed.

Ansøgning, løn og ansættelse

Løn og ansættelsesforhold i henhold til overenskomst mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og HK/DL. Der vil være en prøvetid på tre måneder, hvis du kommer fra et ansættelsesforhold uden for Region Syddanmark.

Ansøgningsfristen er mandag d. 15. november 2021, og vi afholder samtaler mandag d. 22. november 2021.

Er din nysgerrighed vakt?

Du er mere end velkommen til at kontakte oversygeplejerske Line Larsen, tlf.: 2461 8743 eller på mail: line.larsen2@rsyd.dk. Vi viser dig gerne rundt i afdelingen og tager en uformel snak, hvis du er lidt i tvivl, om dette er noget for dig.

 • Fakta

 • Arbejdssted
  OUH Odense Universitetshospital, Odense
 • Kontaktperson
  Lena Maria Christensen
  lena.maria.christensen@rsyd.dk
 • Adresse
  J.B. Winsløws Vej 4, Indgang 87-88, 1. sal, 5000 Odense C
 • Stillingstyper
  Ledende lægesekretær
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  01-01-2022
 • Regionens jobnr.
  217650
 • Quick-nr.
  418140
 • Ansøgningsfrist
  15-11-2021


Søg jobbet
 • Fakta

 • Arbejdssted
  OUH Odense Universitetshospital, Odense
 • Adresse
  J.B. Winsløws Vej 4, Indgang 87-88, 1. sal, 5000 Odense C
 • Kontaktperson
  Lena Maria Christensen
  lena.maria.christensen@rsyd.dk
 • Stillingstyper
  Ledende lægesekretær
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  01-01-2022
 • Regionens jobnr.
  217650
 • Quick-nr.
  418140
 • Ansøgningsfrist
  15-11-2021

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Del jobbet "Ledelse, samarbejde og udvikling af dine kompetencer – lyder det som noget for dig? Genopslag."

×

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.