Jobbet "Engageret erfaren psykolog eller specialpsykolog til lederstilling i nyoprettet ambulatorium for børn og unge i alderen 9 -17 år på Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Bispebjerg Bakke 30, 2400 København NV

Dit næste skridt

Vi søger en engageret psykolog, der sammen med nyansat afsnitsledende overlæge og afdelingssygeplejerske har mod på og lyst til at bygge noget nyt og værdifuldt op fra bunden.

Vi står i den heldige situation, at vi har fået bevilliget midler til at åbne et helt nyt ambulatorium for børn og unge i alderen 9 til 17 år til udredning og behandling af sygdomme bredt indenfor det børne- og ungdomspsykiatriske felt på hovedfunktionsniveau.

Der er rigtig mange børn og unge, der har brug for vores hjælp. Du skal derfor være indstillet på, at du træder ind i en center, hvor tempoet til tider er højt, men hvor kvaliteten af udredning og behandling samt arbejdsmiljøet altid prioriteres. Vi satser på at få afsnittet hurtigt i gang – med en samlet ledelse i front.

Den fysiske placering er ikke endelig afklaret, men bliver i relation til Glostrup eller Bispebjerg Hospital.

 

Din rolle og dine ansvarsområder
Du vil i tæt samarbejde med afdelingssygeplejersken, den afsnitsledende overlæge, afdelingsledelsen og naturligvis det tværfaglige personale fokusere på den samlede drift i afsnittet herunder patientforløb. Du skal kunne lide at arbejde med forandringsledelse og flow i en forandringskultur med fokus på kvalitet. 

Du vil som afsnitsledende psykolog sammen med den afsnitsledende overlæge og afdelingssygeplejersken sikre, at den faglige standard blandt personalet er høj, og at arbejdsmiljøet i ambulatoriet er i fokus.

Du vil sammen med den afsnitsledende overlæge og afdelingssygeplejersken sikre at psykiatriens og centerets strategier omsættes til konkret virkelighed i afsnittet.

I samarbejde med afdelingens øvrige ledere vil du deltage i den strategiske ledelse af hele det ambulante børne- og ungdomspsykiatriske tilbud i regionen.

Du vil indenfor alle ledelsesområder kunne få sparring og god støtte hos afdelingsledelsen, som du også refererer til.

 

Dine kvalifikationer og kompetencer
Du er uddannet psykolog og har flere års erfaring med børne-og ungdomspsykiatri.

Du har gode samarbejdsevner, særligt i forhold til det tværfaglige arbejdsmiljø, og du er en dynamisk, engageret og imødekommende personaleleder.

Gode logistiske evner og godt overblik over komplicerede arbejdsgange er en stor fordel, ligesom kendskab til forbedringsarbejde er det.

Du har en positiv og fleksibel indstilling til varierende arbejdsopgaver, og kan bevare overblikket i en, til tider, travl og uforudsigelig hverdag.

 

Løn og vilkår
Vi ønsker, at du starter pr. 1. december 2021.

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til overenskomst.

I henhold til gældende lovkrav skal der ved ansættelse på Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center forevises anmærkningsfri børneattest. Centret indhenter attesten hos Rigspolitiet med samtykke fra ansøger, der indstilles til ansættelse.

 

Vil du vide mere?
Ønsker du yderligere oplysninger om stillingen er du velkommen til at kontakte klinikchef Nina Staal på 50 51 51 05 eller Nina.Staal@regionh.dk. udviklingschef Elisabeth Bille-Brahe på 38 64 10 17 eller elisabeth.bille.brahe@regionh.dk eller udviklingschef Henrik Ingemann Andersen på 24 41 18 50 eller Henrik.Ingemann.Andersen@regionh.dk.

Læs og hør mere om Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på  "Job i Psykiatrien".

 

Søg stillingen
Send din ansøgning, cv og uddannelsesbevis via linket på siden senest torsdag, den 21. oktober 2021.

Vi forventer at holde ansættelsessamtale tirsdag, den 26. oktober 2021.

 

Om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center
Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center (BUC) er en del af Region Hovedstadens Psykiatri. Centeret foretager udredning og behandling af børn og unge med alle former for alvorlige psykiske lidelser.
Centeret har to kliniske afdelinger: Afdeling Ambulant og Afdeling Døgn fordelt på flere matrikler i Regionen.

Herudover har centeret en række støttefunktioner og en forskningsenhed. Samlet er vi ca. 750 medarbejdere, der indgår i et tæt tværfagligt samarbejde om de ca. 9.000 børn og unge i alderen 0-17 år, der årligt ses i centeret. Nærmere information om Børne- og Ungdomspsykiatrisk Center kan findes på BUC hjemmeside www.buc-regionh.dk.