Jobbet "Psykolog til Enhed for Bipolar Lidelse" er udløbet

Region Nordjylland

Enhed for Bipolar Lidelse

Mølleparkvej 10, 9000 Aalborg

Dit næste skridt
Aalborg Universitetshospital – Psykiatrien, Klinik Syd, Enhed for Bipolar Lidelse søger engageret psykolog til vikariat grundet opnormering

Om jobbet
Dine arbejdsopgaver vil hovedsageligt være:
 • Tilrettelæggelse og koordinering af behandlingsforløb med egne patienter
 • Planlægning og undervisning af patienter og pårørende (psykoedukation) individuelt og eventuelt i grupper
 • Tværfagligt og tværsektorielt samarbejde med f.eks. kommune, bosted, egen læge, somatisk afdeling samt pårørendesamarbejde
 • Vurdering af patienters kognitive funktioner, herunder evne til at opretholde struktur og balance i hverdagen i forhold til blandt andet at kunne arbejde/ studere

Om dig
Vi ønsker os en dygtig psykolog, med bl.a. disse kompetencer og interesser
 • Autoriseret psykolog
 • Kan arbejde selvstændigt og samtidig indgå i tværfagligt behandlerteam
 • Er kreativ og fleksibel, men samtidig struktureret i arbejdet
 • Hvis du har kompetencer inden for udredning af ADHD og autisme vil det være en fordel
 • Støtter op om forskningsprojekter og udvikling
 
Vi tilbyder:
 • Mulighed for at udøve og udvikle dine kompetencer indenfor behandling af patienter med bipolar lidelse
 • Arbejde på hverdage i dagtimerne og efter aftale én hjemmearbejdsdag om ugen
 • Et inspirerende og rummeligt arbejdsmiljø i en mindre men højt specialiseret enhed
 • Supervision samt faglig sparring på både mono- og tværfagligt niveau
 • Målrettet, faglig udvikling på organisatorisk og individuelt niveau
  
Om os
Området for affektive lidelser er organisatorisk placeret på Mølleparkvej i Aalborg sammen med en lang række øvrige funktioner i Psykiatrien. Søjlen varetager udredning og behandling af affektive lidelser på såvel hovedfunktionsniveau og regionsfunktionsniveau. Søjlen består af to åbne sengeafsnit, samt ambulante behandlingstilbud.

Enhed for Bipolar Lidelse er en kombineret klinisk og forskningsmæssig enhed til varetagelse af behandling af patienter med bipolar lidelse. Enheden forventes at varetage en stor forskningsmæssig aktivitet, og opbygningen fokuserer på muligheden for at optimere både behandling og forskning ved kombinationen.

Personalet i området består af overlæger, læger i hoveduddannelse, specialpsykolog, ambulante sygeplejersker og lægesekretærer. Fælles for de ambulante tilbud er, at de arbejder tværfagligt og ofte i et samarbejde med pårørende og i et tværsektorielt samarbejde med patienternes professionelle netværk.

Klinik Psykiatri Syd er en almenpsykiatrisk klinik med åbne samt intensive sengeafsnit, en psykiatrisk skadestue med modtagelse, retspsykiatri og en omfattende ambulant funktion.

Afdelingerne for Akut Psykiatri, Affektive Lidelser, Angst og Personlighedspsykiatri, Børne- og Ungdomspsykiatrien og Retspsykiatrien er samlet på Mølleparkvej i Aalborg sammen med Klinikledelsen og mange af klinikkens funktioner. Afdelingen for Psykose har til huse på Brandevej i Aalborg Øst.
Du kan læse mere om Psykiatrien og Klinik Psykiatri Syd på hjemmesiden www.psykiatri.rn.dk

Vil du vide mere
Ønsker du yderligere konkret information om stillingen, er du velkommen til at kontakte Ambulatorieleder for Enhed Bipolar Lidelse, Sune Straszek, telefonnr. 21847009 / 97644313.

Praktiske oplysninger:
Ansættelse: 01.12.2021 eller efter aftale
Stillingen er tidsbegrænset til 1. juli 2022
Ansøgningsfrist:  19.10.2021
Samtaler forventes afholdt 25.10.2021
 
Stillingen er på fuld tid (37 timer / uge).
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.
Der indhentes straffeattest i henhold til Region Nordjyllands politik.
 
Det er Region Nordjyllands politik, at alle stillinger opslås som fuldtidsstillinger. Hvis den valgte ansøger ønsker en anden ansættelsesbrøk, kan det aftales.
 
Røgfri arbejdstid i Psykiatrien i Region Nordjylland: Det betyder, at medarbejdere ikke må ryge i arbejdstiden – hverken inde eller ude.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Læs mere om regionen på www.rn.dk.