Region Nordjylland

Sengeafsnit for Rehabilitering, Hobro

Stolbjergvej 8, 9500 Hobro

Social og sundhedsassistent søges til spændende stilling i sengeafsnit for rehabilitering

Vi søger en ny kollega, der har lyst til at arbejde med kontinuitet og sammenhæng i et bredt tværfagligt arbejdsmiljø, hvor vi i tæt samarbejde med blandt andet læger, sygeplejersker, fysioterapeuter og ergoterapeuter, psykolog, socialrådgiver og diætist skaber de bedste forudsætninger for, at vores patienter opnår størst mulig grad af selvhjulpenhed i dagligdagen.
Når du bliver ansat hos os, får du en bred faglighed inden for plejen. En af dine kommende kollegaer siger det sådan her: - For mig som nyuddannet sygeplejerske er 'sengeafsnit for rehabilitering' et godt valg af arbejdsplads, da der er plads til at udvikle mig og min sygepleje. Jeg har altid mulighed for at spørge mine kollegaer til råds. Pernille, sygeplejerske M3.
Du bliver en del af et stærkt fællesskab, hvor vi med godt humør og med en positiv indstilling skaber det bedste arbejdsmiljø for hinanden og for vores patienter.

Gør en forskel hos os
Vi har brug for en social og sundhedsassistent, som selvstændigt kan varetage de daglige plejeopgaver. Samtidig skal du kunne indgå i et tværfagligt samarbejde om patienten, som ofte har en eller flere komplekse problemstillinger af både fysisk, psykisk og social karakter.
Som social og sundhedsassistent på sengeafsnit for rehabilitering er din hverdag præget af, at du får brugt alle aspekter af sygeplejen, og du får mange muligheder for at udvikle dine kompetencer. Vi modtager patienter fra både medicinske og kirurgiske specialer og alle forløb er unikke. Det særlige hos os er, at patienter som oftest er indlagt i længere tid, gennemsnitteligt 19 dage. Vi arbejder på at skabe en stærk sammenhæng, både for vores patienter og for vores personale ud fra princippet om primærpleje.
I din hverdag bliver du tilknyttet flere patienter, men det særlige hos os er, at du kommer til at varetage hele sygeplejen hos dine ’egne’ patienter. Det betyder, at du som social og sundhedsassistent får mulighed for at fordybe dig i de enkelte patienters sygdomsbillede og historie. Vi har et stort fokus på at inddrage patienterne, og på at anvende deres ressourcer med udgangspunkt i begrebsrammen ”Fundamentals of Care”.
Dit primære ansættelsessted vil være sengeafsnit for rehabilitering, men for at understøtte sammenhængende patientforløb og kompetenceudvikling kan du eventuelt arbejde på de andre medicinske afsnit i Hobro – dette planlægges i samarbejde med dig.


Om dig
Vi leder efter dig, der motiveres af det tætte samarbejde med både patienter og kollegaer. Du bidrager med godt humør, du er imødekommende og har et fleksibelt ”mindset” forstået på den måde, at du hurtigt kan skifte retning, hvis det er påkrævet. På den anden side skal du også være systematisk og bidrage med struktur i vores hverdag, da struktur og genkendelighed har stor betydning for patienten, som har været indlagt gennem lang tid.
Herudover ønsker vi os:
 • at du har en rehabiliterende tilgang til sygeplejen, og dermed bidrager til at hjælpe den enkelte patient til at klare hverdagen på trods af nedsat funktion.
 • at du ser muligheder i hverdagsrehabilitering, og at du tænker patientens ressourcer ind i plejen.
 • at du tager ansvar for pleje og behandling af patienten.
 • at du er positiv, humoristisk og imødekommende, samt bidrager til et godt arbejdsmiljø
 • at du tør påtage dig opgaven med at gå stuegang
 • at du er åben for forandringer og rummer forståelse for forskelligheder – både hos patienter og hos dine arbejdskollegaer.
   
Opstarten og din videre vej hos os
Når du starter hos os, får du et grundigt oplæringsforløb, hvor du de første uger følger en erfaren kollega – selvfølgelig med tanke på dit erfaringsgrundlag. Du får også tilknyttet en mentor, som du kan bruge til sparring om stort og småt. Din leder sørger for løbende opfølgende samtaler, så vi sammen sikrer, at du kommer godt fra start i jobbet.
Vi har et aktivt lærings- og uddannelsesmiljø, og vi er fælles om den daglige vejledning af de studerende og elever. Vi har et stort fokus på løbende uddannelse, og eftersom vi varetager højt specialiserede funktioner, er den høje faglighed en stor del af vores hverdag. Ligeledes forventer vi også af dig, at du vil bidrage til læringsmiljøet med din ekspertise.
Du kan læse mere om at være social og sundhedsassistent i Region Nordjylland her

Praktisk
Der er samtale d. 16. november
Faststilling med opstart den 1. januar 2022 eller efter aftale. Arbejdstiden er med dag- og nattevagt, med en daglig arbejdstid på 8 timer. Du har weekendvagt hver 2. eller 3. weekend over en 6 ugers periode. Arbejdstidens placering kan ændres med 4 ugers varsel, jævnfør det overenskomstmæssig varsel for ændring af vagtplan.
Arbejdstid: Vi tilbyder fuldtid, andet kan aftales, og du har medindflydelse på, at din vagtplan kan tilpasses dine behov.
Vi er KUN 35 min kørsel væk fra Aalborg, og der er gode parkeringsforhold ganske gratis.
Løn og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst mellem Regionen og FOA.
Har du spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte konstitueret afsnitsledende sygeplejerske Kristina Pedersbæk på tlf. 97 65 24 61.

Mere om os
Sengeafsnit for rehabilitering er Region Nordjyllands eneste rehabiliteringsafsnit for patienter med funktionstab opstået under indlæggelse. Vi modtager patienter fra alle afsnit i hele regionen, dog ikke patienter med nyopstået hjerneskade. Vi fokuserer på, at patienten bedst muligt genvinder tabte funktioner, og vi vurderer løbende, om patienten fortsat skal være indlagt til rehabilitering. Læs mere om rehabiliteringsafsnittet her
Dit primære ansættelsessted er sengeafsnit for rehabilitering, men du kan forvente, eventuelt at skulle arbejde ved andre afsnit under Medicinsk afsnit Hobro. Det drejer sig om følgende afsnit: M1 og Ama Hobro. Dette sker altid ud fra en faglig begrundelse og med et varsel på minimum 4 uger.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, heraf 90 % inden for sundhed. Vi vil skabe et godt liv for alle nordjyske borgere og et sammenhængende Nordjylland. Vi gør digital kontakt med sundhedsvæsnet til et nemt og naturligt valg for nordjyderne. Læs mere om regionen på www.rn.dk.
 • Fakta

 • Arbejdssted
  Aalborg Universitetshospital
 • Kontaktperson
  Rikke Olesen
 • Adresse
  Stolbjergvej 8, 9500 Hobro
 • Stillingstyper
  Social- og sundhedsassistent
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  01-01-2022
 • Regionens jobnr.
  11882
 • Quick-nr.
  418273
 • Ansøgningsfrist
  07-11-2021


Søg jobbet
 • Fakta

 • Arbejdssted
  Aalborg Universitetshospital
 • Adresse
  Stolbjergvej 8, 9500 Hobro
 • Kontaktperson
  Rikke Olesen
 • Stillingstyper
  Social- og sundhedsassistent
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  01-01-2022
 • Regionens jobnr.
  11882
 • Quick-nr.
  418273
 • Ansøgningsfrist
  07-11-2021

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Del jobbet "Social og sundhedsassistent søges til spændende stilling i sengeafsnit for rehabilitering"

×

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.