Region Sjælland

Region Sjælland

Smedegade 16, 4000

Social og sundhedsassistenter til fast nattevagt på Ø2, Psykiatrien Øst i Roskilde

 

Vi mangler lige netop dig – har du lyst til faste nattevagter så læs videre!

På Ø2 har vi plads til dig/jer. Vi er et psykiatrisk sengeafsnit, som er en del af et bredt fagligt miljø på et Universitetssygehus. Her prioritere vi arbejdsmiljø, sikkerhed og tryghed i hverdagen. Vi arbejder tværfagligt ud fra den enkelte medarbejders kompetencer og ressourcer og vi glæder os til at se, hvordan du kan bidrage til det samarbejde.

Vi vil gerne dig som fast nattevagt, hvor vi kan være med til at give dig et intro forløb til den psykiatriske sygepleje. Det betyder undervisning i psykiatrisk sygepleje, psykopatologi og mentalisering.

Vi er et psykiatrisk sengeafsnit, som er en del af et bredt fagligt miljø på et Universitetssygehus, hvor vi bla har en Seniorforsker i sygepleje tilknyttet Psykiatrien Øst. Vi prioriterer arbejdsmiljø, sikkerhed og tryghed i hverdagen.

Stillingen er på 28-32 timer og weekend arbejde hver 2., hver 2. og hver 4. weekend. Nattevagterne arbejder efter deeskalerende principper. Dette kan ex. være støtte til søvn, at være til stede i samtale, give mad eller medicin. Vi ønsker en individuel tilgang til det enkelte menneske ud fra en recovery orienteret tilgang.

Bredt patientbillede

Sengeafsnittet Ø2 modtager og behandler patienter i alderen 18-99 år. Vi har plads til i alt 28 patienter fordelt på 2 etager i et intensivt afsnit og behandler blandt andet patienter med psykiatriske lidelser som skizofreni, psykoser, svære depressioner og bipolare sygdomme samt svære personlighedsforstyrrelser.

Sammenhæng og perspektiv for patienten

Du arbejder bedst på tværs, tænker tværfagligt og ikke mindst sygeplejefagligt. Du skal være med til at skabe sammenhæng i patientforløb og være aktiv medspiller i indsatsen for at nedbringe tvang i psykiatrien, samt arbejde med Safewards og second opinion.

Patienterne møder et miljø, hvor håb og muligheder er i fokus. Dine handlinger sker på basis af patienternes individuelle behov og ud fra koordinerende og fagligt funderede hensyn - ikke ud fra firkantede regler!

 Vi arbejder med udviklingen af recoveryorienteret psykiatri med bruger inddragelse på alle niveauer og sammenhæng i alle patientforløb. Det er en psykiatri, hvor patienterne gerne vil modtage behandling og medarbejderne gerne vil arbejde.

Sammen om aktiviteter

Det daglige morgenmøde er vores omdrejningspunkt. Her planlægger vi dagens aktiviteter sammen med hinanden og sammen med patienterne, vi drøfter fælles anliggende og giver informationer. Aktiviteter kan bestå af motion, kreative aktiviteter, psykoedukation eller social miljøterapi. Det kan også foregå udenfor.

Din og vores faglighed

Du må meget gerne være en, der kan lide at have travlt, men behøver ikke erfaring fra psykiatrien for det har vi. Du bliver kollega til en tværfaglig sammensat gruppe bestående af læger, special psykolog, socialrådgiver, ergoterapeut, fysioterapeut, pædagoger, lægesekretær, sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter og plejer.

Mange har bred psykiatrisk erfaring og arbejder i det daglige med stor fleksibilitet og lyst til at finde løsninger – også på nye udfordringer. Kompetence udvikling, samarbejde og et godt arbejdsmiljø er forudsætning for at kunne arbejde her.

 

Kom gerne på besøg

Du er meget velkommen til at komme på et uforpligtende besøg, eller du kan ringe og høre nærmere hos afdelingssygeplejerske Trine B. Schou tlf.: 24 76 40 74

Du kan læse mere om Psykiatrien på Region Sjællands hjemmeside.

Beskrivelse af Ø2: https://www.regionsjaelland.dk/sundhed/geo/psykiatrien/behandlingssteder/afsnitoe2-roskilde/Sider/default.aspx

Løn efter gældende overenskomst. Der er selvfølgelig også mulighed for deltagelse i kurser, konferencer og efteruddannelser efter behov.

Deadline 04.11.21

Samtaler vil blive afholdt i start uge 46.

 

Vi henter straffe og børneattester samt 2 x referencer

Psykiatrien som arbejdsplads 

I Psykiatrien Region Sjælland kan du gøre en forskel for hele mennesket. Vi skaber håb, vilje og lyst til livet. Du gør en meningsfuld forskel, når du vælger at arbejde i Psykiatrien. Gør karriere i Psykiatrien, hvis du vil redde mere end liv. Se mere på Jobipsykiatrien.dk – og læs om udviklingsmuligheder, karriereveje og alt det andet som er rart at vide, når man søger nyt job.

Om Psykiatrien
Psykiatrien Region Sjælland er en behandlingspsykiatri, der består af en række sengeafsnit og ambulante enheder rundt omkring i regionen. Vi varetager psykiatrisk udredning og behandling samt akutforpligtelsen i Region Sjælland.

Vi udvikler og formidler en bred vifte af psykiatriske tilbud til regionens borgere, og vi har en anonym rådgivning, som er åben for alle, der har behov for viden eller sparring om psykisk sygdom. Vi forsker bredt med inddragelse af både patienter og pårørende. Vi ser det som en vigtig opgave at uddanne fremtidens medarbejdere, så vi varetager også en stor uddannelsesopgave.

 • Fakta

 • Arbejdssted
  Psykiatrien
 • Kontaktperson
  Trine Schou
  trbs@regionsjaelland.dk
 • Adresse
  Smedegade 16, 4000
 • Stillingstyper
  Social- og sundhedsassistent
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Deltid over 21 timer
 • Ansættelsens start
  01-01-2022
 • Regionens jobnr.
  014379
 • Quick-nr.
  418403
 • Ansøgningsfrist
  04-11-2021


Søg jobbet
 • Fakta

 • Arbejdssted
  Psykiatrien
 • Adresse
  Smedegade 16, 4000
 • Kontaktperson
  Trine Schou
  trbs@regionsjaelland.dk
 • Stillingstyper
  Social- og sundhedsassistent
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Deltid over 21 timer
 • Ansættelsens start
  01-01-2022
 • Regionens jobnr.
  014379
 • Quick-nr.
  418403
 • Ansøgningsfrist
  04-11-2021

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Del jobbet "Social og sundhedsassistenter til fast nattevagt på Ø2, Psykiatrien Øst i Roskilde"

×

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.