Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Blegdamsvej 9, 2100 København Ø

Haves: Danmarks mest spændende arbejdsplads. Ønskes: Stærk, visionær og nærværende afdelingssygeplejerske.

For at vi kan vedblive at udvikle og yde sygepleje på et højt fagligt niveau, ønsker vi en leder, som gennem anerkendelse, synlighed og professionalisme kan være en del af vores spændende afdeling. Samtidig har vi brug for en leder, som vil være med til at bygge videre på det østdanske ECMO-center.

… og hvem er vi så

Afdeling 4141 er en stor thoraxintensiv afdeling lige i hjertet af Rigshospitalet. Vi har fokus på behandling af hjerter og lunger, men samtidig har vi et meget bredt repertoire af andre intensive behandlingsteknikker, herunder avanceret respiratorterapi, dialyse, kompleks farmakologisk kredsløbsstøtte og mange typer af mekanisk cirkulationsstøtte. Samtidig har vi fokus på helhedspleje til vores kritisk syge patienter, hvilket i tillæg til det højteknologiske indebærer grundlæggende basal sygepleje og inddragelse af vores pårørende. Vi har døgnet rundet et meget tæt samarbejde med afdelingens læger og andre sundhedsprofessionelle, og sammen har vi fokus på vores kerneopgave, som er at skabe gode og sammenhængende patientforløb.

Alt dette stiller høje krav til både vores dygtige personale, men det kræver samtidig ledere, som kan understøtte personalets udvikling og glæde ved arbejdet. Det er hér, du kommer ind i billedet!

Vi er organisatorisk opdelt i tre teams med hver sin afdelingssygeplejerske, hvor der er et tæt og forpligtende samarbejde mellem alle. Den afdelingssygeplejerske, vi søger, bliver leder i et af to teams, der plejer og behandler voksne patienter. Teamet består i øjeblikket af knap 40 meget engagerede sygeplejersker, hvoraf ca. halvdelen er specialuddannede og den anden halvdel er i gang med at videreuddanne sig til intensiv specialuddannet sygeplejerske. De enkelte sygeplejerskers erfaring spænder således bredt, fra få år til mange års erfaring.

… hvad vil din rolle være 

Som afdelingssygeplejerske vil du blive en del af én af Danmarks mest spændende arbejdspladser. Det daglige arbejde vil være en blanding af mange forskellige opgaver, hvilket du også selv skal være med til at definere og udvikle. Nogle dage vil du arbejde med den daglige drift, hvor det forventes, at du er ansvarlig for at have overblik over og planlægge afdelingens aktiviteter på baggrund af ressourcer og opgaver. Andre dage vil du have fokus på mere overordnet ledelsesarbejde og udvikling eller den tætte kontakt med medarbejderne i det enkelte team. Ingen dage er ens, og det er nødvendigt, at du evner at bevare overblikket i en travl og omskiftelig hverdag.

Afdelingssygeplejersken indgår i teamledelsen, som består af afdelingens afdelingssygeplejersker og de teamansvarlige overlæger. Som afdelingssygeplejerske er man medansvarlig for samarbejdet i vores velfungerende gruppe af  afdelingssygeplejersker, som sammen tegner den ledelsesmæssige retning for afsnittet. Endvidere arbejder afdelingssygeplejerskerne tæt sammen med de to kliniske sygeplejespecialiser om at sikre et højt fagligt niveau i afsnittet, afdelingen og centret.

Om Hjertecentret kan vi i øvrigt sige, at sygeplejens faglige perspektiv retter sig mod mennesket og det at være syg, og vi arbejder målrettet på at videreudvikle en professionel klinisk praksis, der bygger på evidens. Vi lægger vægt på høj kvalitet i plejen og omsorg til patienterne. Med henblik på at fastholde og udvikle det høje kvalitetsniveau, er der udarbejdet en overordnet strategi for sygeplejen, som kan findes på vores hjemmeside.

… hvad forestiller vi os om dig

Vi søger en afdelingssygeplejerske med bred klinisk erfaring, ledelseserfaring og relevant lederuddannelse. Har du en sygeplejefaglig videreuddannelse, er det en fordel, ligesom kendskab til intensive afdelinger kan være et aktiv men ikke et krav.

Du skal have lyst til gennem fagligt engagement, visioner og nytænkning at påvirke den videre udvikling både relationelt og fagligt for derigennem at fastholde afdelingen som en attraktiv arbejdsplads.

Vi ønsker en engageret, synlig leder, som aktivt deltager i og personligt bidrager til et godt mono- og tværfagligt samarbejde. I forhold til din ledelsestilgang, så fordrer samarbejdet på tværs, at du er motiverende og anerkendende med et ønske om at gå i dialog, men at du samtidig har gode kommunikative evner og formår at formulere dine budskaber tydeligt. I dette ligger der også, at du skal medvirke og bidrage til at sikre et godt arbejds- og uddannelsesniveau for afdelingens personale. Alt dette kræver gode samarbejdsevner, situationsfornemmelse, empati og evnen til at søge synergi og relationer i mange sammenhænge, hvilket medvirker til at skabe gennemslagskraft, muligheder og evne til at træffe beslutninger. 

Afdelingen har fokus på at skabe et godt arbejdsmiljø, og det er vigtigt for os, at du også brænder for dette på alle niveauer i dit daglige arbejde. 

Ansættelsesvilkår 

Løn- og ansættelsesvilkår følger overenskomst for ledere på Sundhedskartellets område, indgået mellem Regionernes Lønnings- og Takstnævn og Sundhedskartellets parter, herunder Dansk Sygeplejeråd.

Ansøgningsprocedure 

Ved spørgsmål eller ønske om at få udleveret stillingsbeskrivelse kan oversygeplejerske Charlotte Illum kontaktes på telefon 35 45 12 06 eller mail: charlotte.illum.petersen@regionh.dk

Der er ansøgningsfrist torsdag den 9. december 2021, ansættelsessamtaler afholdes i uge 50.

 

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Rigshospitalet, Blegdamsvej
  • Kontaktperson
    Charlotte Illum
  • Adresse
    Blegdamsvej 9, 2100 København Ø
  • Stillingstyper
    Ledende sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    Snarest muligt
  • Regionens jobnr.
    235798
  • Quick-nr.
    418709
  • Indrykningsdato
    19-10-2021
  • Ansøgningsfrist
    09-12-2021 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Rigshospitalet, Blegdamsvej
  • Adresse
    Blegdamsvej 9, 2100 København Ø
  • Kontaktperson
    Charlotte Illum
  • Stillingstyper
    Ledende sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    Snarest muligt
  • Regionens jobnr.
    235798
  • Quick-nr.
    418709
  • Indrykningsdato
    19-10-2021
  • Ansøgningsfrist
    09-12-2021 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.