Jobbet "Barselsvikariat for bioanalytiker/akademiker til cyklotronafsnittet, Herlev Hospital" er udløbet

Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Borgmester Ib Juuls Vej 31, 2730 Herlev

Dit næste skridt

Fra 1. januar 2022, eller snarest derefter, er et 1-årigt barselsvikariat for bioanalytiker/akademiker ledigt i Cyklotron– og Radiokemienheden på Afdeling på Nuklearmedicin.

Hvis du har lyst til nye udfordringer, stifte bekendtskab med GMP/GLP (Good Manufacturing Practice/Good Laboratory Practice) og deltage i produktion af radioaktive lægemidler, så er du måske den kollega, vi er på jagt efter.

Vi søger en engageret, energisk og fleksibel bioanalytiker/akademiker til vores cyklotronlaboratorium på Afdeling for Nuklearmedicin på Herlev Hospital. Laboratoriet producerer radioaktive lægemidler under GMP til diagnosticering af bl.a. kræftpatienter.

Arbejdet består af rutinemæssig fremstilling af radioaktive lægemidler med egen partikel-accelerator og kvalitetssikring af de producerede radioaktive sporstoffer. Arbejdet foregår i renrum og skal udføres indenfor de af Lægemiddelstyrelsen fastsatte rammer for GMP/GLP. Desuden skal du være med til modtagelseskontrol, godkendelse og registrering af reagenser. En stor del af arbejdet foregår i et særligt IT-system (LIMS), der også er omfattet af GMP-reglerne.

Herlev Hospital er et af Region Hovedstadens akuthospitaler og samtidig et stort kræfthospital. Specialerne onkologi, plastikkirurgi, urologi og intern medicin er de største brugere af afdelingens undersøgelser, der er fokuseret på kræftområdet.

Vi forventer at du  

  • Er uddannet bioanalytiker eller akademiker, gerne med erfaring i arbejde med GMP/GLP-procedurer samt arbejde i renrum  
  • Har evnen til at samarbejde og skabe et godt arbejds- og læringsmiljø på tværs af personalegrupper 
  • Har lyst til at lære produktion af radioaktive lægemidler
  • Kan arbejde selvstændigt og ansvarsfuldt 

Vi tilbyder

  • En stilling på 37 timer/uge
  • Et spændende, varieret og selvstændigt job med tekniske udfordringer
  • Tæt samarbejde med et engageret team bestående af bioanalytikere, kemikere, farmaceuter, fysikere mm.
  • En arbejdstid fra mandag til fredag kl. 6.00 – 13.30 eller 7.45 – 15.15 afhængig af, om du har morgenproduktion. Hver 3. uge mødes kl. 6 om morgenen for at varetage den daglige rutineproduktion. De øvrige uger mødes kl. 7.45.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er et barselsvikariat og er til besættelse 1. januar 2022 eller efter aftale. Løn og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst med Danske Regioner og relevant organisation.  

Ansøgningsprocedure

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte ledende kemiker Tri Hien Viet Huynh på telefon 38 68 11 12 eller ledende overlæge Lars Thorbjørn Jensen på telefon 38 68 12 37.

Ansøgningsfristen er søndag den19. december kl. 23:00. Vi forventer løbende at afholde samtaler, dog senest i uge 51.

Ansøgning og CV sendes online via linket her på siden.