Region Midtjylland

Røntgen og Skanning

Skovlyvej 1, 8930 Randers NØ

Afdelingsradiograf søges til Røntgen og Skanning Regionshospitalet Randers (Genopslag).

Stillingen genopslås med ønske om et bredere ansøgerfelt.

Vores afdelingsradiograf søger dig som ny lederkollega. I skal sammen varetage den daglige ledelse af plejepersonalet i afdelingen og være med til at fortsætte den positive udvikling, afdelingen er i.

Er du til nærvær, en afdeling hvor alle kender alle og hvor ledelsesspændet er overskueligt? Så læs videre her

Om afdelingen og hospitalet

Røntgen og Skanning består af et stort røntgenafsnit med CT, MR, UL, Dexa og konventionel røntgen, samt en satellit i forbindelse med Akutafdelingen (her foregår de fleste aktiviteter aften/nat og weekend). Desuden dækker vi røntgenfunktionen i Grenå Sundhedshus. Røntgen og Skanning er alt i alt en meget alsidig afdeling, hvor du og vores anden afdelingsradiograf sammen bliver ledere for over 55 personer, både røntgensygeplejersker og radiografer.

Du bliver del af et erfarent lederteam på både afdelings- og funktionslederniveau. Teamet består af en ledende overlæge, en overradiograf, en ledende lægesekretær og to afdelingsradiografer, hvor du bliver den ene. Vi ser ledelse som en fælles opgave og arbejder tæt sammen med respekt for hinandens opgaver og kompetencer.

Røntgen og Skanning er en afdeling, hvor kvalitet, produktivitet og faglig udvikling er højt prioriteret. Vi forventer derfor, at alle vores medarbejdere tager aktivt del i kvalitetsudviklingen i afdelingen, og at den enkelte tager medansvar for egen kompetenceudvikling.

Vi står i 2022 foran en større ombygning af vores CT-område, som en del af hospitalets samlede generalplan for ombygning i de kommende år. Ombygningen giver bedre arbejdsforhold og nemmere patientforløb, samtidig med at vi får udskiftet vores ældre skannere til nye Siemens Force CT, og på sigt får udvidet med endnu en skanner med muligheder for bl.a. CT-interventioner.

Regionshospitalet Randers udgør et af de fem akuthospitaler og er samtidig screeningshospital i Region Midtjylland. Vi arbejder aktivt med et ledelsesgrundlag for hospitalet, hvor relationer, nærvær, ordentlighed, prioritering og bæredygtighed er nogle af nøgleordene og en del af vores hverdag. Det er muligt at læse mere om Regionshospitalet Randers på www.regionshospitalet-randers.dk
 

Om dig


Vi forventer, at du har stor lyst til ledelse.

Du har gerne relevant ledelseserfaring og lederuddannelse eller anden erfaring med organisatoriske opgaver, som har udviklet din lyst og dine evner i retning af en reel lederstilling, men det vigtigste er at du brænder for at sikre et godt arbejdsmiljø via personaleledelse.

Du har eller er indstillet på at tage en lederuddannelse, og vi giver tid og rum til dette.

Du har autorisation som radiograf. Du har en velfunderet faglig og teknisk erfaring indenfor radiografien. Du har lyst til fortsat at arbejde med faget som leder i forhold til både udviklings- og driftsopgaver. Du kan heller ikke lade være med selv at give en hånd med, hvor det passer sig.

Du har gode samarbejdsevner og er tydelig og motiverende i din kommunikation, både mono- og tværfagligt. Som person er du rummelig, ser og anerkender den enkelte medarbejder, samtidig med at du ser både afdelingen og hospitalet som en enhed i en helhed og bidrager aktivt til at skabe sammenhænge.

Du har et godt overblik i en til tider hektisk hverdag, og du ser muligheder frem for forhindringer.
                                                          

Om stillingen


Har vi vakt din interesse? Vil du gerne vide mere? Så tager vi gerne en snak i telefonen eller endnu bedre, kom forbi til en kop kaffe og en snak.

Stillingen ønskes besat pr 1. marts 2022.

Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til gældende overenskomst på området. Der vil blive indhentet børneattest i forbindelse med eventuel ansættelse.

Nærmere oplysninger om stillingen samt funktionsbeskrivelse kan fås ved henvendelse til:

Afdelingsradiograf Bo Iversen tlf. 23234025 eller mail: boiver@rm.dk
Overradiograf Lisbeth Roed tlf. 22455519 eller mail: lisbroed@rm.dk
Ledende overlæge Thomas Bjerre tlf. 22527223 eller mail: thobje@rm.dk
 

Den videre ansættelsesprocedure


Ansøgning inkl. CV og relevante bilag skal være os i hænde senest 6. januar 2022. Ansættelsessamtaler vil blive afholdt 10. eller 11. januar 2022.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.


 

 • Fakta

 • Arbejdssted
  Regionshospitalet Randers
 • Kontaktperson
  Lisbeth Roed
  22455519
 • Adresse
  Skovlyvej 1, 8930 Randers NØ
 • Stillingstyper
  Radiograf
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  01-03-2022
 • Regionens jobnr.
  33451
 • Quick-nr.
  420766
 • Ansøgningsfrist
  06-01-2022


Søg jobbet
 • Fakta

 • Arbejdssted
  Regionshospitalet Randers
 • Adresse
  Skovlyvej 1, 8930 Randers NØ
 • Kontaktperson
  Lisbeth Roed
  22455519
 • Stillingstyper
  Radiograf
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  01-03-2022
 • Regionens jobnr.
  33451
 • Quick-nr.
  420766
 • Ansøgningsfrist
  06-01-2022

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Del jobbet "Afdelingsradiograf søges til Røntgen og Skanning Regionshospitalet Randers (Genopslag)."

×

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.