Region Sjælland

Region Sjælland

Dantes Plads 1, 3., 1556

Specialpsykolog med sort bælte i at skabe nærvær på 100 kilometers afstand

Er du fagligt ambitiøs og nytænkende? Mener du, at alle patienter fortjener behandling af kvalitet uanset geografi og postnummer? Er du glad for livet i København med familien og orker ikke at pendle?

Så læs videre – vi har nemlig en hel unik mulighed til dig.

Vi søger en specialpsykolog til vores Onlineklinik i København. Din opgave vil være at varetage psykiatrisk udredning af høj faglig kvalitet, i et samarbejde med engagerede kolleger.

Ledende overlæge i Psykiatrien Syd, Jens Bo Thomsen fortæller. ”I knap et år har Psykiatrien Region Sjælland haft Onlineklinikken på Dantes Plads i København overfor Glyptoteket. Herfra dækker et team på 5 læger ca. 400 patienter tilknyttet vores Psykiatriske klinik i Vordingborg. Vi ønsker nu at udvide det faglige miljø i Onlineklinikken med en specialpsykolog, og som med vores læger er tanken, at vores nye kollega skal have primær base i Onlineklinikken samt fysisk fremmøde i ambulatoriet i Vordingborg ca. en gang om ugen”.

Mere om Onlineklinikken           

Onlineklinikken er en satellitfunktion, der vha. patientsamtaler som foregår online tilbyder ambulant udredning og behandling af borgere med komplekse psykiatriske lidelser, hjemmehørende i Lolland- og Guldborgsund Kommune. Formålet med Onlineklinikken er at løfte kvaliteten, og fremme ligeværdig sundhed og psykiatri for voksne bosiddende i Psykiatrien Syd. Etablering af klinikken er et paradigmeskift i en region, hvor lægedækning er vanskelig.

Afsnitsledende overlæge i Onlineklinikken, Aleksandar Jovanovic er ikke i tvivl. ”Onlinepsykiatri og online- konsultationer er en meget spændende mulighed, som også de senere år er blevet mere og mere udbredt forskellige steder i verden og med gode resultater. Selvfølgelig havde vi da bekymringer om onlinemetoden ved Onlineklinikkens opstart, men de viste sig at være ubegrundede. Vi oplever, at patienterne i høj grad omfavner denne mulighed, og med en gennemsnitsalder på 33 år er de fleste af dem også fuldstændig fortrolige med denne måde at kommunikere på. Som fagperson oplever jeg, at nogle patienter er mere afslappede og har nemmere ved at tale om følsomme emner. At de er mindre forbeholdene og mindre på vagt, måske fordi de føler sig mindre pressede over ikke at skulle ud i udmattende transport, og fordi det foregår i trygheden af deres eget hjem. Så jeg har faktisk ikke for alvor fundet nogle svage sider endnu”.

Er du vores nye kollega?

Du er specialpsykolog med erfaring inden for psykopatologisk diagnostisk udredning og med interesse for differentialdiagnostik. Du er fagligt stærk med evne til at tilrettelægge målstyrede og effektive udredningsforløb og har samtidigt gode formuleringsevner med fokus på at udtrykke dig klart både i tale og på skrift.

Du har fokus på koordinering og overblik i det tværfaglige samarbejde og både dine patienter, de pårørende og dine kolleger vil opleve dig som engageret, empatisk og troværdig i kontakten.

Og så har du både evne og lyst til at indgå i udviklingsprocessen af onlinesamtaler og bidrage til nytænkning og kontinuitet i Psykiatrien Syd.

Hvad bliver dine vigtigste opgaver?

Du skal varetage afklarings- og udredningsforløb af patienter med psykiatriske lidelser, fortrinsvis inden for F2 spektret og med særlig vægt på EASE og PSE. Udredningen vil foregå i tæt samarbejde med dine speciallægekolleger, det tværfaglige personale i distrikterne, samt Psykiatrisk Visitationsklinik. Du foretager afklarende samtaler; herunder psykopatologisk diagnostisk udredning, selvmordsrisikovurdering, behandlingsbehov.
Kort sagt er der tale om en spændende og fagligt udfordrende stilling med differentialdiagnostik.

Vil du med på holdet?

Hos os får du en spændende stilling i et nytænkende koncept med primær base i København sammen med et fagligt stærkt team af speciallæger. Du vil opleve et højt fagligt niveau og få mulighed for sparring tværfagligt og monofagligt.

Dit arbejde vil variere mellem både onlinekonsultationer og i mindre grad fysisk fremmøde i vores distriktspsykiatri i Vordingborg. Og så får du rig mulighed for at sætte dit præg på psykologarbejdet og processerne.

Læs gerne mere om Psykiatrien Region Sjælland som arbejdsplads.

Løn- og ansættelsesforhold

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Ansøgning

Ansøgning skal være modtaget senest den 25. december 2021

Yderligere oplysninger

Hvis du ønsker at vide mere om stillingen og Onlineklinikken eller har du spørgsmål, så tøv ikke med at kontakte afsnitsledende overlæge, Aleksandar Jovanovic, 93 56 87 96 eller på mail alek@regionsjaelland.dk, overlæge Vibeke Råberg Mikkelsen, 93 56 87 97, eller på mail Vibmi@regionsjaelland.dk, alternativt praksismanager, Tanja Thomassen, tanjt@regionsjaelland.dk

 

 

Psykiatrien som arbejdsplads 

I Psykiatrien Region Sjælland kan du gøre en forskel for hele mennesket. Vi skaber håb, vilje og lyst til livet. Du gør en meningsfuld forskel, når du vælger at arbejde i Psykiatrien. Gør karriere i Psykiatrien, hvis du vil redde mere end liv. Se mere på Jobipsykiatrien.dk – og læs om udviklingsmuligheder, karriereveje og alt det andet som er rart at vide, når man søger nyt job.

Om Psykiatrien
Psykiatrien Region Sjælland er en behandlingspsykiatri, der består af en række sengeafsnit og ambulante enheder rundt omkring i regionen. Vi varetager psykiatrisk udredning og behandling samt akutforpligtelsen i Region Sjælland.

Vi udvikler og formidler en bred vifte af psykiatriske tilbud til regionens borgere, og vi har en anonym rådgivning, som er åben for alle, der har behov for viden eller sparring om psykisk sygdom. Vi forsker bredt med inddragelse af både patienter og pårørende. Vi ser det som en vigtig opgave at uddanne fremtidens medarbejdere, så vi varetager også en stor uddannelsesopgave.

 • Fakta

 • Arbejdssted
  Psykiatrien
 • Kontaktperson
  Stine Jensen
  stineje@regionsjaelland.dk
 • Adresse
  Dantes Plads 1, 3., 1556
 • Stillingstyper
  Psykolog med specialfunktion
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  01-02-2022
 • Regionens jobnr.
  014869
 • Quick-nr.
  420792
 • Ansøgningsfrist
  25-12-2021


Søg jobbet
 • Fakta

 • Arbejdssted
  Psykiatrien
 • Adresse
  Dantes Plads 1, 3., 1556
 • Kontaktperson
  Stine Jensen
  stineje@regionsjaelland.dk
 • Stillingstyper
  Psykolog med specialfunktion
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  01-02-2022
 • Regionens jobnr.
  014869
 • Quick-nr.
  420792
 • Ansøgningsfrist
  25-12-2021

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Del jobbet "Specialpsykolog med sort bælte i at skabe nærvær på 100 kilometers afstand"

×

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.