Region Nordjylland

Medicinsk Afdeling, Thisted

Højtoftevej 2, 7700 Thisted

Kunne du tænke dig at være vores nye kollega? Vi søger en social- og sundhedsassistent til Medicinsk og ortopædkirurgisk sengeafsnit
Vil du lære at mestre både medicinske og ortopædkirurgiske kompetencer? Medicinsk og ortopædkirurgisk sengeafsnit, Aalborg universitetshospital, Thisted søger social- og sundhedsassistent til fast ansættelse med tiltrædelse 1. januar 2022 eller efter aftale.
Stillingen er på 37 timer /uge og i skiftende vagter. Der vil være mulighed for at lave individuel aftale om ændret timetal.

Medicinsk og Ortopædkirurgisk sengeafsnit har aktuelt 15 sengepladser, fordelt på 8 medicinske og 7 ortopædkirurgiske. Variationen indenfor de 2 kategorier er stor – så det er en meget afvekslende hverdag du kan opleve. Har du primært interesse for det ene speciale, vil det blive indtænkt i størst muligt omfang i planlægningen.
Derudover modtages ØNH patienter til postoperativ observation det første døgn på aftalte dage.

Du får gode muligheder for at få et bredt kendskab til medicinske og ortopædkirurgiske sygdomme og følge både kortere og længerevarende forløb. Vi har fokus på de gode og sammenhængende patientforløb, hvor den gode udskrivelse starter ved indlæggelsen. Det vil sige, at vi i samarbejde med blandt andre, patient og pårørende planlægger udskrivelse og hjemkomst allerede ved indlæggelse, så patienten er tryg ved forløbet.

Som social- og sundhedsassistent hos os bliver dine opgaver primært at planlægge, udføre og vurdere sygeplejen til vores patienter i deres behandlingsforløb i samarbejde med det øvrige personale. Der vil være både praktiske instrumentelle opgaver, samt opgaver af administrativ og pædagogisk karakter.
 
Derudover skal du også forvente pædagogiske og undervisende opgaver i forhold til sygeplejestuderende, social- og sundhedsassistentelever og ambulancebehandlerelever, som alle kommer her i praktikforløb i forbindelse med uddannelsen.

Om os
Afsnittet har en historik, som går 2,5 år tilbage. Vi arbejder med fortløbende optimering af arbejdsgange. Siden september måned 2021 opereres flere akutte ortopædkirurgiske patienter lokalt, hvilket betyder er der er mere sygepleje til den akutte kirurgiske patient i afsnittet.

Vi arbejder med tildelt patientpleje i afsnittet og tilstræber kontinuitet i patientforløbene.

Vi har gode fysiske rammer og fokus på arbejdsmiljøet i en travl hverdag. Du bliver mødt af kompetente og engagerede kollegaer og får et introduktions- og oplæringsforløb, inden vi forventer, at du kan arbejde selvstændigt. Der arbejdes med kompetenceudvikling gennem kollegial sparring og simulationstræning i THY-SIM.

Tjenestetidsplanen lægges ved hjælp af MIN TID, hvor du som medarbejder har mulighed for at indgive ønsker til vagtplanen.
 
Om dig

Du er ansvarsbevidst og engageret i dit arbejde og har lyst til at være med til at sætte præg på en fælles fremtid med sygeplejen i fokus.
Du kan og vil indgå i forandringsprocesser.
Du har en positiv indstilling til mono - og tværfagligt teamarbejde, som forventes i et moderne sygehusafsnit.
Du har gå på mod og humoristisk sans.
Du kan anvende IT systemer, der understøtter patientforløbene.
Du har dansk autorisation som social- og sundhedsassistent.

Er du interesseret? Så send os din ansøgning, som vi vil se frem til at læse.

Om din ansættelse
På Aalborg Universitetshospital er det besluttet, at sygeplejersker og social- og sundhedsassistenter ansættes på afdelingsniveau frem for afsnitsniveau. Intensionen med ændringen er bl.a. at understøtte kvalitet, kontinuitet og sammenhæng i patientforløbene inden for specialerne, samt medvirke til at øge og styrke de sygeplejefaglige kompetencer indenfor specialet.
Dit primære ansættelsessted vil være medicinsk og ortopædkirurgisk sengeafsnit, men kan på sigt eventuelt forvente at skulle arbejde på et andet afsnit under medicinsk afdeling. Dette vil altid ske ud fra en faglig begrundelse og med et varsel på minimum 4 uger.

Løn og ansættelse efter gældende overenskomst og aftaler med FOA.Nærmere oplysninger kan fås hos:

Anette Ravn Børsting,
Afsnitsledende sygeplejerske
Medicinsk og ortopædkirurgisk sengeafsnit
Aalborg Universitetshospital, Thisted,
tlf. 9765 0827 eller mail anette.boersting@rn.dk

Ansættelsessamtaler afholdes d. 10. december 2021.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på www.rn.dk.
 • Fakta

 • Arbejdssted
  Aalborg Universitetshospital
 • Kontaktperson
  Anette Ravn Krejberg Børsting
  97650827
 • Adresse
  Højtoftevej 2, 7700 Thisted
 • Stillingstyper
  Social- og sundhedsassistent
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  01-01-2022
 • Regionens jobnr.
  12133
 • Quick-nr.
  420963
 • Ansøgningsfrist
  06-12-2021


Søg jobbet
 • Fakta

 • Arbejdssted
  Aalborg Universitetshospital
 • Adresse
  Højtoftevej 2, 7700 Thisted
 • Kontaktperson
  Anette Ravn Krejberg Børsting
  97650827
 • Stillingstyper
  Social- og sundhedsassistent
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  01-01-2022
 • Regionens jobnr.
  12133
 • Quick-nr.
  420963
 • Ansøgningsfrist
  06-12-2021

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Del jobbet "Kunne du tænke dig at være vores nye kollega? Vi søger en social- og sundhedsassistent til Medicinsk og ortopædkirurgisk sengeafsnit"

×

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.