Jobbet "Fysioterapeut til fast stilling og til barselsvikariat i neurologien på Sjællands Universitetshospital (SUH) i Roskilde" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Sygehusvej 10, 4000

Dit næste skridt

Vi søger to fysioterapeuter i neurologien, en fast stilling og en barselsvikar. Begge stillinger er på 37 timer ugentligt med start den 1. februar 2022. Barselsvikariatet er på 6 måneder, med mulighed for forlængelse.

Er du en engageret fysioterapeut som brænder for neurologi? Vil du være en del af det tværfaglige samarbejde i Danmarks største akutte apopleksi enhed? Så har du mulighed for at blive en del af et stort dynamisk team i Ergo- og Fysioterapien på Sjællands Universitetshospital i Roskilde. Vi er i fuld gang med meget spændende udvikling indenfor neurologien, herunder kompetenceprofiler, vestibulær rehabilitering og opgavespecifik høj-repetativ træning.

Vi har brug for en kollega, der bidrager til det mono-og tværfaglige samarbejde, og som sammen med os kan prioritere dagligdagens arbejdsopgaver, så patienterne får gode helhedsorienterede behandlingsforløb. Den fysioterapeutiske indsats har især fokus på førstegangsvurdering og hurtig opstart af rehabilitering af indlagte patienter med akut apopleksi. Den tidlige fysioterapeutiske vurdering er afgørende for patienternes videre rehabiliteringsforløb og outcome.

 

Vi søger en fysioterapeut der:

- har evner og lyst til samarbejde med patienter og pårørende såvel som mono- og tværfaglige samarbejdspartnere

- er interesseret i og gerne har erfaring indenfor akut og almen neurologi

- har lyst til at arbejde med apopleksipatienter i akut forløb (fase 1) på SUH, Roskilde

- kan foretage neurologisk undersøgelse, og kan vurdere hvad der er vigtigt at prioritere for at bidrage til gode patientforløb

- kan arbejde selvstændigt, kommunikere præcist og bidrager konstruktivt til opgaveløsningen mono- og tværfagligt

- er imødekommende, nysgerrig og reflekterende samt åben for sparring og læring

- gerne har kurser indenfor neuro-rehabilitering.

 

Vi kan tilbyde en professionel afdeling med et højt fagligt niveau, spændende arbejdsopgaver og et positivt og udviklende arbejdsmiljø. Vi 19 ergoterapeuter, 37 fysioterapeuter og to afdelingsterapeuter. Vi har desuden en klinisk forskningsenhed, der er med til at skabe et godt udviklings- og forskningsmiljø i afdelingen.

 

Vi samarbejder om opgaveløsningen på tværs af specialer og afdelinger til gavn for patienterne. Der indgår weekend – og helligdagsarbejde i stillingen. Der kan være mulighed og behov for oplæringsforløb internt mellem specialerne for at sikre et godt basis niveau i afdelingen.

Har du lyst til at høre mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte afdelingsterapeut for det neurologiske område Susanne Sønderup på telefon 23 32 62 07 eller afdelingsterapeut for det Medicinsk område Morten Madsen på telefon 23 32 93 78.

Der vil blive afholdt samtaler tirsdag den 21. december.

 

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

Se film om Sjællands Universitetshospital: