Region Nordjylland

Anæstesiafdeling

Hobrovej 18 - 22, 9000 Aalborg

Vi søger afdelingslæger til Anæstesi- og Intensivområdet, Aalborg Universitetshospital

Vi søger afdelingslæger med lyst til og mod på de faglige udfordringer, der findes på en stor og travl universitetsafdeling på Anæstesi- og Intensivområdet. Vi søger afdelingslæger til flere spændende fagområder, og der er gode muligheder for at prøve kræfter med forskellige karriereveje. Du bliver en del af en afdeling med et højt ambitionsniveau, hvor faglige udfordringer og arbejdsglæde er hinandens forudsætninger.

Vi har et godt og tæt samarbejde med hinanden, og alle vores andre kolleger på hospitalet, og vi har patienten i centrum i alt, hvad vi gør.

Anæstesi- og Intensivområdet er kendetegnet ved et højt fagligt ambitionsniveau med vægt på forskning, undervisning og faglig udvikling. Vi har et godt og solidt arbejdsmiljø, hvor der er plads til både indflydelse og ansvar, og vi prioriterer, at vores medarbejdere har størst mulig medindflydelse på både arbejdstilrettelæggelse og arbejdsopgaver. Vi ved, at det giver den største arbejdsglæde og de bedste muligheder for faglige udfordringer til den enkelte.

Vi står til rådighed, når det kommer til sparring og individuelle ønsker i forhold til dit karriereforløb, og vi prioriterer efteruddannelsesaktiviteter, herunder de formaliserede uddannelsesforløb, der udbydes af Scandinavian Society of Anaesthesiology and Intensive Care Medicine (SSAI). Jobrotation imellem de enkelte afsnit under Anæstesi- og Intensivområdet vil også være en mulighed, hvis du gerne vil prøve kræfter med begge dele.

Vi søger afdelingslæger til fire spændende fagområder

Thoraxanæstesiologi (TV-TIA). 
Drømmer du om at blive thoraxanæstesiolog? Eller har du bare lyst til at prøve kræfter med fagområdet og dets spændende udfordringer? Så skal du søge denne stilling.

Thoraxanæstesiologi varetager både klinisk anæstesi og intensiv terapi til hjerte-, lunge- og karkirurgi. Hertil kommer betydelig aktivitet i forhold til især det kardiologiske, men i nogen grad også det lungemedicinske, speciale. En højt specialiseret funktion er eCPR ved refraktært hjertestop. Thoraxanæstesiologi varetager endvidere anlæggelse af injektionsporte og tunnelerede centrale venekatetre. Endelig har Thoraxanæstesiologi opgaver i akutberedskabet overfor det medicinske område på matrikel Hobro.

Vagten tilrettelægges p.t. som 9-skiftet vagt på tjenestestedet. Der vil altid være mulighed for sparring med en overlæge i vagt udenfor tjenestestedet.

Alment intensivt afsnit (R).
Brænder du for intensiv terapi? Og har du ambition om at udvikle dig til ekspert indenfor behandling af sepsis og multiorgansvigt? Så er muligheden måske her.

Intensivt afsnit R disponerer i daglig drift over 6-7 sengepladser og modtager fortrinsvis patienter fra det mave-tarmkirurgiske speciale og det medicinske område. En stor del af patienterne har sepsis. I forbindelse med COVID-19-pandemien er antallet af sengepladser i afsnittet midlertidigt øget til 9-10 og kan ved behov udvides yderligere.

Vagten tilrettelægges p.t. som 12-skiftet bagvagt på tjenestestedet. Udover det kliniske vil vagtarbejdet indebære funktion som koordinator for de intensive afsnit ved Aalborg Universitetshospital og de øvrige hospitaler i Region Nordjylland.

Mave-tarmkirurgisk anæstesiafsnit (A).
Trives du med arbejdet på en travl operationsgang? Og kan du lide de anæstesiologiske udfordringer ved store mave-tarmkirurgiske indgreb? Så er din ansøgning meget velkommen.

Afsnittet varetager anæstesi til mave-tarmkirurgi, herunder indgreb på lever og bugspytkirtel. Hertil kommer satellitfunktioner i øjenkirurgisk operationsafsnit, onkologisk terapiafsnit samt psykiatrisk ECT-afsnit. Afsnittet indgår i et fagligt fællesskab med øre-næse-hals- og kæbekirurgisk anæstesiafsnit samt alment intensivt afsnit, og har vagtforpligtelse, og i et vist omfang også dagtidsfunktioner, fælles med disse.

Vagten tilrettelægges p.t. som 12-skiftet bagvagt på tjenestestedet. Udover det kliniske vil vagtarbejdet indebære funktion som koordinator for de intensive afsnit ved Aalborg Universitetshospital og de øvrige hospitaler i Region Nordjylland.

Ortopædkirurgisk anæstesiafsnit (O).
Vil du gerne udvikle dine kompetencer indenfor anlæggelse af perifere nerveblokader til perfektion? Og er du interesseret i traumatologi? Så er du kommet til rette sted.

Afsnittet varetager anæstesi til ortopædkirurgiske indgreb, heraf mange akutte. Postoperativ smertebehandling er et særligt fokusområde. Hertil kommer teamfunktioner i forbindelse med modtagelse af svært tilskadekomne patienter i akut- og traumecentret. Afsnittet indgår i et fagligt fæll esskab med afsnit for neuroanæstesi samt neuro- og traumeintensivt afsnit, og har vagtforpligtelse, og i et vist omfang også dagtidsfunktioner, fælles med disse. Vagten tilrettelægges p.t. som 15-skiftet vagt på tjenestestedet.


Om dig
  • Du er færdig som speciallæge inden for det anæstesiologiske speciale.
  • Du tager ansvar for høj faglighed, og for samarbejde på tværs af både det samlede hospital og dine mange kolleger fra forskellige matrikler og faggrupper.
  • Du bidrager til et godt uddannelses- og læringsmiljø, så vores afdeling er et sted, du gerne vil tilbage til.
  • Du trives i en travl hverdag, hvor både overblik og godt humør er vigtige komponenter for gode patientforløb, og hvor vi altid hjælper hinanden i mål.

Om Anæstesi og Intensivområdet
Anæstesi- og Intensivområdet varetager alle funktioner indenfor det anæstesiologiske speciale på matriklerne i Aalborg, Hobro og Farsø. Vi har samlet set ansat 70 speciallæger, og vi har 24 læger under hoveduddannelse i specialet. Den lægelige ledelse varetages af 3 ledende overlæger i samarbejde med specialeansvarlige overlæger indenfor en række fag- og funktionsområder, som p.t er.:
  • Neuroanæstesiologi
  • Thoraxanæstesiologi
  • Intensiv medicin
  • Børneanæstesiologi
  • Anæstesi til mave-tarmkirurgisk funktion
  • Sammedagskirurgi
  • Intermediær funktion
I Anæstesi- og Intensivområdet har vi fokus på forskning, uddannelse og faglig udvikling, og indgår i omfattende nationalt og internationalt samarbejde. Vi har tilknyttet et klinisk professorat ved lærestolen i anæstesiologi. Professoren er leder af Forskningsenheden for Anæstesi- og Intensivområdet, hvor et Lungeforskningscenter er etableret.

Vi har et stort fokus på undervisning og uddannelse, som udover læger under hoveduddannelse, også omfatter lægestuderende og andre faggrupper. Indsatsen i relation til hoveduddannelsen koordineres af 2 uddannelsesansvarlige overlæger. Vi samarbejder med Den Præhospitale Virksomhed om driften af akutlægebilerne i Region Nordjylland

Læs mere om Anæstesiområdet
Læs mere om Intensivområdet


Hvis du vil vide mere
Stillingsbeskrivelser kan rekvireres ved henvendelse til ledende lægesekretær Pernille Hvam Sørensen, tlf. 97 66 19 22, e-mail p.hvam@rn.dk

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til ledende overlæge for Intensivområdet, Morten Freundlich, tlf. 97 66 18 88, e-mail mofr@rn.dk eller ledende overlæge for Anæstesiområdet, Per Henrik Lambert, tlf. 97 66 19 29, e-mail p.lambert@rn.dk.


Praktisk, fælles for alle stillinger
Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst mellem Danske Regioner og Foreningen af Yngre Læger. Du får ansættelsessted ved Aalborg Universitetshospital, matrikel Syd.

Der er ansøgningsfrist den 17. december 2021. Vi holder ansættelsessamtaler onsdag, d. 22. december og torsdag d. 23. december 2021. Der er opstart i jobbet pr. 1. maj 2022.

Ansøgere bliver bedømt ud fra de 7 lægeroller. I Region Nordjylland anvendes et særligt skema til oversigt over og bedømmelse af lægefaglige kompetencer for ansøgere til speciallægestillinger. Dette skema skal udfyldes som en del af ansøgningen.

Når du søger jobbet, skal du i prioriteret rækkefølge angive, hvilke stillinger/fagområder du søger. Det vil være et obligatorisk felt, når du trykker på ’ansøg’.

 

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på www.rn.dk.
  • Fakta

  • Arbejdssted
    Aalborg Universitetshospital
  • Kontaktperson
    Per Henrik Lambert
  • Adresse
    Hobrovej 18 - 22, 9000 Aalborg
  • Stillingstype
    Afdelingslæge
  • Speciale
    Anæstesiologi
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-05-2022
  • Regionens jobnr.
    12172
  • Quick-nr.
    421445
  • Indrykningsdato
    02-12-2021
  • Ansøgningsfrist
    17-12-2021 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Aalborg Universitetshospital
  • Adresse
    Hobrovej 18 - 22, 9000 Aalborg
  • Kontaktperson
    Per Henrik Lambert
  • Stillingstype
    Afdelingslæge
  • Speciale
    Anæstesiologi
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-05-2022
  • Regionens jobnr.
    12172
  • Quick-nr.
    421445
  • Indrykningsdato
    02-12-2021
  • Ansøgningsfrist
    17-12-2021 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.