Jobbet "Introduktionsreservelæge, intern medicin (nr. 8001-28-01-i-01) Afdeling for Medicinske Mave- og Tarmsygdomme, Klinik Medicin og Akut Aalborg Universitetshospital" er udløbet

Region Nordjylland

Medicinske Mave- og Tarmsygdomme: Læger

Hobrovej 18-22, 9000 Aalborg

Dit næste skridt
Afdelingen har en ledig introduktionsstilling til besættelse pr. 1. marts 2022 eller efter aftale – varighed 12 mdr.

Afdelingen håber at kunne tiltrække kandidater til senere videreuddannelse i specialet, men introduktionsstillingen kan anvendes som introduktion til et hvilket som helst medicinsk speciale. 

Afdelingen 
Medicinsk Gastroenterologisk Afdeling har et godt socialt og et højt fagligt miljø.

Sengeafdelingen 9Ø er normeret til 22 primært gastroenterologiske sengepladser i Medicinerhuset, Aalborg Universitetshospital.

Der er rig mulighed for at se, behandle og følge såvel meget specialiserede gastroenterologiske og hepatologiske patienter som bredt intern medicinske patienter.
Dette afspejles i vagten, hvor der modtages alt fra lægevisiterede gastroenterologiske patienter til selv-henvendere i skadestuen. 

Uddannelse 
I afdelingen er der stort fokus på uddannelse, trivsel og tryghed i oplæringssituationer. Dette gælder i særlig grad for vores yngre læger og studenter.
Ligesom vi vægter vejledningen af vores introlæger højt, forventes introlægen også at deltage i den kliniske undervisning af basislæger og studenter.
Evalueringerne af afdelingen viser stor tilfredshed fra såvel introlæger, basislæger som studenter, dette gælder såvel oplæring i faget som kollegial opbakning og tryghed i vagten. 

Arbejdsopgaver 
Introduktionslæger deltager i stuegang, vagter i afdelingen såvel som i ATC (Akutafdelingen).
Man indgår i en ca. 7-skiftet forvagt, og der må påregnes mellem 2 og 4 aften/nattevagter pr måned.
Efter ønske tilbydes oplæring i endoskopi, abdominal ultralydsscanning, invasive procedurer f.eks. ascites-drænanlæggelse, og herudover er der gode muligheder for forskning. 

Dine kompetancer 
Der skal være godkendt turnus eller klinisk basisuddannelse, men erfaring fra medicinsk afdeling er ikke et krav.
Vi vægter samarbejdsevner, godt humør og tværfaglig kollegialitet højt. 

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst samt principperne for ny løndannelse. 

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til:
Ledende overlæge Mette Esbjørn, Afdeling for Medicinske Mave- og Tarmsygdomme tlf.nr. 97663561 el. mail mette.esbjoern@rn.dk 
 

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på www.rn.dk.