Jobbet "Lægesekretær søges til Akutafdelingen, Regionshospitalet Randers" er udløbet

Region Midtjylland

Akutafdelingen, sekretærer og ledelse

Skovlyvej 1, 8930 Randers NØ

Dit næste skridt
Opnormering i Akutafdelingen i Randers.

For at opretholde vores høje standard og fleksibilitet, har vi brug for flere hænder.
Har du lyst til at være med på vores hold?

Vi har: 
- Mentorordning i starten af din ansættelse
- kolleger med positiv energi og engagement
- synlig og visionær ledelse
- en arbejdsplads med fokus på patienten
- et hospital med en stærk kultur
- skiftende arbejdstider

Dine forventede kvalifikationer:
- Uddannet lægesekretær
- Nuværende daglig bruger af MidtEPJ
- Omstiller hurtigt til andre opgaver
- Glad og med positivt livssyn
- Ønske om skiftende arbejdstider
- Stolthed over at være ualmindeligt dygtig til det almindelige

Du skal søge stillingen, hvis du er uddannet lægesekretær, og har lyst til at arbejde med korte intense patientforløb (næsten) uden bunker.
Vi arbejder både dag-, aften- og nat, 24/7-365. Vores mødetider er 7.00 – 15.00, 10.00 – 18.00, 15.00 – 23.00 og 23.00 – 07.00.
Vi arbejder hver 3. weekend, og du har selv indflydelse på din arbejdsplan via MinPlan.

I Akutafdelingen er vi glade for at gå på arbejde. Vi har et godt sammenhold og hjælper hinanden med at få både vagtplan, arbejdsopgaver, familieliv og forandringer til at gå op i en højere enhed.
Vi prøver ofte nye ideer af, og er ikke bange for at indrømme, hvis det ikke var en god ide alligevel J

Akutafdelingen modtager alle typer patienter. Det betyder stort flow, travlhed og uforudsigelige arbejdsdage, med sekretærerne i forreste række. Vi er de første både patienter og pårørende møder, derfor har vi en særlig opgave med at hjælpe alle godt på vej i deres kontakt med os. Dette gælder både ved fysisk fremmøde og telefonisk henvendelse til afdelingen. Afbrydelser er et vilkår og alle henvendelser til afdelingen skal behandles professionelt og imødekommende. Vi gør vores bedste for at optimere og effektivisere vores arbejdsgange, så opgaverne glider så smidigt som muligt.

Sekretærerne har også opgaver i forbindelse med traumer/akut medicinsk kald, så vi har brug for, at du kan omstille dig fra én opgave til en anden med meget kort varsel.
Hos os får du et bredt kendskab til alle specialer. Ved akut patientbehandling er tidstro registrering og dokumentation ekstra vigtig, derfor skriver vi alle typer notater hele døgnet.

Regionshospitalet Randers lægger stor vægt på tværgående samarbejde. Alle medarbejdere forventes at bidrage positivt til at styrke og udvikle dette. I samarbejdet har vi fokus på hvad der er bedst for patienten.
Vi arbejder aktivt med positiv tilgang til arbejdet, og den enkeltes ansvar for at bidrage til det gode daglige arbejdsmiljø. Det forventer vi også af vores nye kolleger.

Ansøgningsfrist 21.12.21
Samtaler afholdes i uge 52
Ansættelse per 01.02.22 eller efter aftale.
Timetal efter aftale.

Skulle du ønske yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte ledende lægesekretær Christine Thorup, tlf. 2684 8164, mail chrlaurs@rm.dk
Løn- og ansættelsesforhold efter gældende overenskomst.
Ansættelsen er betinget af en tilfredsstillende børneattest.

Ansøgere uden relevant uddannelse og erfaring vil ikke komme i betragtning.

Da Region Midtjylland løbende gennemfører besparelser og omorganiseringer, vil medarbejdere i omplacering, der søger stillingen, have fortrinsret til samtale.