Jobbet "Dygtigt fysioterapeut søges til Akutmodtagelse" er udløbet

Region Syddanmark

Region Syddanmark

Kresten Philipsens Vej 15, 6200 Aabenraa

Dit næste skridt

Nu har du muligheden for at arbejde som fysioterapeut på skadestuen på et af regionens akutsygehuse. Ergo- og fysioterapien ved Sygehus Sønderjylland har fra 1.3.2022 en ledig stilling i skadestuen.

I fælles akutmodtagelsen vil du i tæt samarbejde med akutsygeplejersker og speciallæger, skulle foretage selvstændige diagnostiske overvejelser gennem vurderinger for efterfølgende at behandle den akutte patient. Vi forventer, eksempelvis, at du kan genkende de akutte behandlingskrævende årsager til ryg- og ekstremitetssmerter inden for de kardiovaskulære, maligne, muskuloskeletale, inflammatoriske eller infektiøse tilstande.

Arbejdet er spændende og med mange udfordringer i en omskiftelige hverdag. Du skal derfor være indstillet på at bidrage til løsningen af alle opgaver for at holde flow i patientforløbene. Du skal arbejde selvstændigt og bidrage terapeutfagligt ind i det tværfaglige team. Du vil få en hverdag i skadestue, som i øjeblikke kan være hektisk samtidigt med, at du vil blive en del af et højspecialiseret fagligt miljø, hvor viden og sparring er vejen frem. Du vil med andre ord få stor mulighed for at udvikle dig fagligt og tværprofessionelt.

Det er en fordel, hvis du har erfaring og selvstændigt kan foretage fyldestgørende skadesanamneser, har bredt kendskab til udførelsen af kliniske faglige undersøgelser og kan diagnosticere akutte- og subakutte muskuloskeletale skader og tilstande inden for det fysioterapeutiske område. Du skal derudover være indstillet på at lære alle facetter af det akutte speciale lige fra ABCDE-principperne til triagering og livreddende førstehjælp.

Du vil i modtagelsen desuden bringe din fysioterapeutiske faglighed i spil gennem funktionsevne vurderinger, genoptræningsprincipper og vurderinger af behovet for behandlingsudstyr og ikke mindst være garant for, at patientforløbene overleveres til rette sted eksempelvis via overflytningsnotater, genoptræningsplaner eller henvisninger.

Det er en fordel, hvis du har erfaring inden for korte forløb på et akut sygehus og er parat til at tage del i udvikling af det akutte speciale inden for fysioterapien. Du vil efter ansættelsen få et introduktionsforløb, hvor du bliver lært op i opgaverne i FAM.

Du vil få en flok engagerede kollegaer som værdsætter engagement, fart over feltet, loyalitet og humor og tilbyder at hjælpe dig godt i gang i et stærkt tværfagligt miljø. Du vil blive en del af et nyoprettet team, hvor man indgår i vagtrullet på lige fod med det øvrige personale i FAM. Typisk vil du skulle arbejde 3 dage med 10 timers vagter og med efterfølgende 5-6 dages fri. Du forventes at arbejde hver 3. weekend.

Mere om stillingen

Stillingsbeskrivelse kan rekvireres ved henvendelse til Ergo- og fysioterapien på 79976163.

Løn og ansættelsesforhold

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger

Hør gerne mere hos Chefterapeut René Bender Jørgensen 79976136 eller Afdelingssygeplejerske i FAM Tine Erlandsen 23463324.

Ansøgning

For at vi kan give din ansøgning den bedste behandling, bedes du søge elektronisk, senest torsdag d. 20. januar 2022. Vi afholder ansættelsessamtaler mandag d. 24. januar 2022.