Jobbet "Bioanalytikerstillinger, Klinisk Biokemisk Afdeling, Aalborg Universitetshospital, Thisted" er udløbet

Region Nordjylland

Klinisk Biokemi, Thisted

Højtoftevej 2, 7700 Thisted

Dit næste skridt
Vagtbærende bioanalytikere til Aalborg Universitetshospital, Klinisk Biokemisk Afdeling i Thisted

Vi søger engagerede og selvstændige medarbejdere, som trives med patientkontakt og som har lyst til at arbejde med laboratoriets analyseudstyr, så afdelingens drift kan afvikles på en god og sikker måde. Kan du tænke dig at være en del af en afdeling med en travl hverdag og et godt arbejdsmiljø, så har vi stillingen til dig.

Dine opgaver
Sammen med ca. 25 kolleger vil du få mange spændende og udfordrende arbejdsopgaver i en afvekslende hverdag, hvor alle har et medansvar for det gode patientforløb.  Opgaverne vil være blodprøvetagning og EKG, analysearbejde og deltagelse i afdelingens vagtordning.
Afdelingen i Thisted producerer årligt 1.900.000 analysesvar. Analyserepertoiret ligger indenfor hæmatologi, koagulation, syre/base, biokemi, immunkemi, HPLC og blodtypeserologi. Afdelingen udfører de almindeligste klinisk biokemiske analyser, blodtype-bestemmelse og BAC-test samt Mobil blodprøvetagning og EKG i Thisted og Morsø Kommuner.

Om dig
 • Du er uddannet bioanalytiker eller har anden relevant sundhedsfaglig uddannelse
 • Du arbejder professionelt og møder dine omgivelser med godt humør
 • Du er ansvarsbevidst og udviser aktiv deltagelse i personlig og faglig udvikling
 • Du kan arbejde selvstændigt og sætter samtidig en stor ære i at indgå i et team
 • Du er samarbejdsvillig og har gode kommunikationsevner
 • Du trives i en travl hverdag og er omstillingsparat i forhold til de forandringer, der opstår i løbet af en arbejdsdag
Vi tilbyder
 • Ansættelse på fuld tid med skiftende tjeneste
 • Et godt arbejdsmiljø i tæt samarbejde med engagerede og dygtige kolleger med plads til humor
 • Grundig oplæring i afdelingens arbejdsopgaver afhængig af uddannelsesmæssige baggrund
 • Et meningsfyldt arbejde i stor udvikling
 • En hverdag præget af tværfagligt samarbejde
Om os
Klinisk Biokemisk Afdeling (KBA) på Aalborg Universitetshospital har afdelinger på hhv. Aalborg Syd og Nord, Farsø, Hobro og Thisted. Afdelingsledelsen består af en Ledende overlæge og 7 Afsnitsledende bioanalytikere. Afdelingens faglige områder Præanalyse, POCT, Hæmatologi, Koagulation, Biokemi I og Special Biokemi har alle tilknyttet en analysegruppe, hvor fagspecialister, læger og kemikere deltager. KBA er en udviklingsorienteret afdeling, der arbejder på et højt fagligt niveau under hensyntagen til optimal ressourceudnyttelse. Uddannelse, undervisning, forskning og udvikling er synlige og vigtige dele af afdelingen. Arbejdsmiljøet prioriteres højt og medarbejderes trivsel, faglige og personlige udvikling er væsentlig for afdelingens positive udvikling. KBA er DANAK akkrediteret, og arbejder efter ISO 15189 standardens retningslinjer.

Vil du vide mere
Afsnitsledende Bioanalytiker Inge-Marie Sohn, mobil 2370 8787 kan kontaktes for supplerende oplysninger.

Det praktiske
Ansættelse pr. 1. februar 2022 eller efter aftale.
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst for ikke-ledende personale på Sundhedskartellets område, mellem Danske Bioanalytikere og Region Nordjylland.

Samtaler forventes afholdt i uge 4.

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på www.rn.dk.