Jobbet "Reservelæge i mellemvagt (uklassificeret stilling) fra 1. april 2022 eller snarest derefter" er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Ingemannsvej 50, 4200

Dit næste skridt
 

Vi søger reservelæger (uklassificeret stillinger) med ortopædkirurgisk erfaring til mellemvagtslaget på Ortopædkirurgik Afdeling - Slagelse Sygehus.  

Ansættelsesperiode 1. april 2022  til 31. marts 2023.

Afdelingen har regionsfunktion indenfor håndkirurgi og et stort flow af akutte patienter, og et større sårcenter.

Du kommer til at indgå i en vagtstruktur, hvor der er  ca. 18 reservelæger til at varetage en  dobbelt døgndækket mellemvagtsfunktion. De 2 vagthavende mellemvagter skal på skift (8-15/kl. 15-23) passe vores akutte operationsstue - superviseret af bagvagten.

Forvagtslaget er ligeledes døgndækkende med primær funktion i skadestuen. Der bagvagt i tilstedeværelsesvagt, samt håndkirurgisk vagtfunktion i weekenden.

Vi lægger vægt på, at vores mellemvagter opnår operative kompetencer indenfor håndkirurgi, et bredt spektrum af frakturer, amputationer og kirurgiske sår-behandlinger.

Afdelingen råder over et større sårcenter med 5 sår sygeplejersker og 2 fodterapeuter med værksted, hvorfor opnåelse af kompetencer indenfor ambulant sårbehandlinger kan påregnes.

Den dobbelte døgndækket mellemvagtsfunktion skyldes, at ortopædkirurgisk afdeling pr. 1. januar 2022 har påtaget sig en superviserende funktion i forhold til de uddannelsessøgendes læger i skadestuen i vagtarbejdet.

Afdelingen har fokus på grundig stuegang og optimerede sammenhængende forløb. Gode patient- og uddannelses forløb er afdelingens kerneopgave.

Afdelingens speciallæger er ansat i én af 2 sektioner (traumatologi/sår  og  håndkirurgi).  Traume-Sår sektionen består af 9 speciallæger/1. reservelæger. Den håndkirurgiske sektion består af 9 speciallæger.

Afdelingen deltager i den kliniske studenterundervisning under Syddansk Universitet. Afdelingen lægger stor vægt på, at give de studerende udbytterige kliniske ophold, og har de sidste år rangeret i toppen blandet samtlige klinikgivende afdelinger i Region Syddanmark. Det forventes at man som ansat i afdelingen er med til at løfte denne opgaver.

Vil du vide mere er du velkommen til at kontakte uddannelsesansvarlig overlæge  Mads Tetens Vinding på tlf. 29 25 60 88.

Løn og ansættelsesvilkår 

I henhold til gældende overenskomst.

I forbindelse med tilbud om ansættelse vil der blive indhentet en børneattest.

Ansøgning modtages kun elektronisk, den fremsendes ved klik på knappen "søg jobbet", herunder.

Ansøgningsfrist: 16. februar 2022

Ansættelsessamtaler forventes afholdt den 21. februar 2022.

 

 

 

Næstved, Slagelse og Ringsted sygehuse 
Sammen er vi bedst.