Region Sjælland

Region Sjælland

Smedegade 16, 4000 Roskilde

Vi mangler dig – og derfor søger Ø2 en fysioterapeut!

På Ø2 har vi plads til dig. Vi er et psykiatrisk sengeafsnit, som er en del af et bredt fagligt miljø på et Universitetssygehus. Her prioritere vi arbejdsmiljø, sikkerhed og tryghed i hverdagen. Vi arbejder tværfagligt ud fra den enkelte medarbejders kompetencer og ressourcer og vi glæder os til at se, hvordan du kan bidrage til teamet samt samarbejdet.

Bredt patientbillede

Sengeafsnittet Ø2 modtager og behandler patienter i alderen 18-99 år. Vi har plads til i alt 28 patienter fordelt på 2 etager i et intensivt integreret afsnit og behandler blandt andet patienter med psykiatriske lidelser som skizofreni, psykoser, svære depressioner og bipolare sygdomme samt svære personlighedsforstyrrelser.

Sammenhæng og perspektiv for patienten

Du arbejder bedst på tværs og tænker tværfagligt. Du skal være med til at skabe sammenhæng i patientforløb og være aktiv medspiller i indsatsen for nedbringe tvang i psykiatrien, samt at arbejde med Safewards og recovery.

Patienterne møder et miljø, hvor håb og muligheder er i fokus. Dine handlinger sker på basis af patienternes individuelle behov og ud fra koordinerende og fagligt funderede hensyn - ikke ud fra firkantede regler!

 Vi arbejder med udviklingen af recoveryorienteret psykiatri med bruger inddragelse på alle niveauer og sammenhæng i alle patientforløb. Det er en psykiatri, hvor patienterne gerne vil modtage behandling og medarbejderne gerne vil arbejde.

Sammen om aktiviteter

Det daglige morgenmøde med patienterne er vores første start på dagen. Her taler vi om dagens aktiviteter med hinanden og drøfter fælles anliggende og giver informationer. Aktiviteter kan bestå af motion, kreative aktiviteter, psykoedukation eller social miljøterapi. Det kan også foregå udenfor i vores haven eller hallen. Ligeså er der lægesamtaler og konference og netværksmøder m.m..

Din og vores faglighed

Du må meget gerne være en, der kan lide at have travlt, men behøver ikke erfaring fra psykiatrien for det har vi. Du bliver kollega til en tværfaglig sammensat gruppe bestående af læger, special psykolog, socialrådgiver, ergoterapeut, fysioterapeuter, pædagoger, lægesekretær, sygeplejersker, social- og sundhedsassistenter og plejer. Vi arbejder ud fra teams, så alle kompetencer kommer i spil.

Flere har bred psykiatrisk erfaring og vi arbejder i det daglige med stor fleksibilitet og lyst til at finde løsninger – også på nye udfordringer. Kompetence udvikling, samarbejde og et godt arbejdsmiljø er forudsætning for at kunne arbejde her.

Vi prioritere kurser, konferencer, og efteruddannelse meget højt. Vi følger regionens deeskaleringsvejledninger, og alle nye medarbejder deltager i fælles intro, basis kursus og special kursus, så alle bliver klædt på til opgaven. I forhold til vores sikkerhed og arbejdsmiljø bliver trygtræning prioriteret samt supervision.

Jobbet er blandet vagter, bestående af enten dag og aften, dag og nat eller aften og nat. Ligeså skal man regne med 6 weekendvagter ud af 8 weekender på 16 uger.

Kom gerne på besøg

Du er meget velkommen til at komme på et uforpligtende besøg, eller du kan ringe og høre nærmere hos afdelingssygeplejerske Trine B. Schou tlf.: 24 76 40 74

Du kan læse mere om Psykiatrien på Region Sjællands hjemmeside. Løn efter gældende overenskomst. Deadline 25.01.2022

Samtaler vil blive afholdt løbende.

Ansættelse efter aftale.

 

Psykiatrien som arbejdsplads 

I Psykiatrien Region Sjælland kan du gøre en forskel for hele mennesket. Vi skaber håb, vilje og lyst til livet. Du gør en meningsfuld forskel, når du vælger at arbejde i Psykiatrien. Gør karriere i Psykiatrien, hvis du vil redde mere end liv. Se mere på Jobipsykiatrien.dk – og læs om udviklingsmuligheder, karriereveje og alt det andet som er rart at vide, når man søger nyt job.

Om Psykiatrien
Psykiatrien Region Sjælland er en behandlingspsykiatri, der består af en række sengeafsnit og ambulante enheder rundt omkring i regionen. Vi varetager psykiatrisk udredning og behandling samt akutforpligtelsen i Region Sjælland.

Vi udvikler og formidler en bred vifte af psykiatriske tilbud til regionens borgere, og vi har en anonym rådgivning, som er åben for alle, der har behov for viden eller sparring om psykisk sygdom. Vi forsker bredt med inddragelse af både patienter og pårørende. Vi ser det som en vigtig opgave at uddanne fremtidens medarbejdere, så vi varetager også en stor uddannelsesopgave.

 • Fakta

 • Arbejdssted
  Psykiatrien
 • Kontaktperson
  Trine Schou
  trbs@regionsjaelland.dk
 • Adresse
  Smedegade 16, 4000 Roskilde
 • Stillingstyper
  Fysioterapeut
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  01-02-2022
 • Regionens jobnr.
  015420
 • Quick-nr.
  423662
 • Ansøgningsfrist
  25-01-2022


Søg jobbet
 • Fakta

 • Arbejdssted
  Psykiatrien
 • Adresse
  Smedegade 16, 4000 Roskilde
 • Kontaktperson
  Trine Schou
  trbs@regionsjaelland.dk
 • Stillingstyper
  Fysioterapeut
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  01-02-2022
 • Regionens jobnr.
  015420
 • Quick-nr.
  423662
 • Ansøgningsfrist
  25-01-2022

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Del jobbet "Vi mangler dig – og derfor søger Ø2 en fysioterapeut!"

×

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.