Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Nordstjernevej 41, 2600 Glostrup

Fagligt velfunderet ergoterapeut til åbent afsnit på Psykiatrisk Center Glostrup

Holder du af at motivere til og stå for aktiviteter med en ergoterapeutfaglig vinkel? Og synes du det er spændende at arbejde med sanserummets muligheder og dets forankring i behandlingen på et åbent døgnafsnit? Så er vores ledige stilling måske noget for dig.

 

Lidt om jobbet

Dit arbejde som ergoterapeut på afsnittet vil være at skabe meningsfulde aktiviteter i samarbejde med det øvrige personale og foretage relevant screening, undersøgelse og behandling.

Vores ergoterapeutiske arbejdsområde omfatter bl.a. undersøgelser hvortil vi primært anvender undersøgelsesredskaberne COPM, AMPS og ASP. Dertil udfører vi funktionsevnebeskrivelser, individuelle behandlinger, hjemmebesøg og ergoterapeutiske behandlingsgrupper som f.eks. Sanseundervisning, Kreativ gruppe og Recovery-gruppe. De fleste grupper afholdes sammen med ergoterapeuten fra det andet åbne afsnit på matriklen.

Fysisk aktivitet er en væsentlig del af behandlingstilbuddet på afsnittene, og det er en fordel, hvis du også er interesseret i at facilitere til fysisk aktivitet – f.eks. til gåture eller udendørs aktiviteter med patienterne.

Igennem de seneste år har vi fået etableret sanserum på de fleste afsnit på PC Glostrup, og arbejdet med implementeringen af disse er fortsat et fokusområde, hvor du som ergoterapeut spiller en central rolle. I den forbindelse får du medansvar for at vejlede og inspirere både patienter og kollegaer til, hvordan de kan bruge rummet i deres hverdag og som en del af behandlingen. 

 

Dit team og tilknytning til afsnittene

Terapienheden består i øjeblikket af en ledende terapeut, en klinisk underviser i hhv. ergoterapi og fysioterapi, en udviklingsergoterapeut, 7 fysioterapeuter og 8 ergoterapeuter. Ergoterapeuter og fysioterapeuter arbejder tæt sammen omkring afholdelse af såvel fælles hold, som aktiviteter i afsnittene.

Du vil få din daglige gang på vores åbne afsnit 176. Afsnittet har plads til 20 patienter. Vi behandler mennesker med forskellige psykiatriske lidelser som svær angst, svær depression, personligheds-forstyrrelser, skizofreni eller andre psykotiske tilstande.

 

Hvem er du?

Vi søger en fagligt velfunderet ergoterapeut, der har erfaring fra psykiatrien. Det er desuden vigtigt, at du kan arbejde såvel struktureret og selvstændigt, som fleksibelt i en omskiftelig hverdag. Du hviler i din faglighed og er i stand til at formidle ergoterapi til tværfaglige kollegaer.

Vi ser gerne, at du er AMPS kalibreret og har erfaring med ASP og sensorisk baserede interventioner.

Du skal være indstillet på indimellem at være kontaktergoterapeut for studerende, da vi i øjeblikket modtager ergoterapeutstuderende på 2., 4. og 5. semester fra ergoterapeut-uddannelsen på Københavns Professionshøjskole.

 

Hvad tilbyder vi? 

Du får en dynamisk og udfordrende dagligdag med gode muligheder for udvikling og faglig sparring. Vi er en gruppe terapeuter med stort engagement, humor og høj faglig bevidsthed. Vores tilbud justeres løbende med henblik på at kunne tilbyde patienterne relevant undersøgelse og behandling af høj kvalitet.

Der vil være 14 dages introduktion, og du får tildelt en mentor ved ansættelsesstart.

 

Velkommen indenfor hos Psykiatrisk Center Glostrup

Psykiatrisk Center Glostrup har 170 senge fordelt på 11 døgnafsnit. Overordnede indsatsområder på centeret er recovery, brugerinddragelse og nedbringelse af tvang. I forbindelse med Projekt Nye Veje for nedbringelse af bæltefikseringer har aktiviteter og anvendelse af sanserum haft en fremtrædende rolle.

 

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn i henhold til overenskomst mellem Danske regioner og ETF, samt principperne for lokal løndannelse.

Der er tale om en fast stilling med ansættelse fra den 1.4.2022 eller efter aftale.

Du vil få din daglige gang på Nordstjernevej matriklen.

I forbindelse med ansættelsesprocessen indhenter vi efter aftale referencer.

 

Vi glæder os til at høre fra dig

Søg via link senest søndag d. 6. februar 2022. Du bedes uploade CV og uddannelsesbevis sammen med din ansøgning. Vi forventer at afholde samtaler i uge 7.

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere om stillingen, er du meget velkommen til at kontakte ledende terapeut Vibeke Tauber, telefon 24643910, mail vibeke.tauber@regionh.dk

 

Læs og hør mere om dine karrieremuligheder og Region Hovedstadens Psykiatri som arbejdsplads på  "Job i Psykiatrien".

 

 

 

 • Fakta

 • Arbejdssted
  Region Hovedstadens Psykiatri
 • Kontaktperson
  Vibeke Tauber
  vibeke.tauber@regionh.dk
  24643910
 • Adresse
  Nordstjernevej 41, 2600 Glostrup
 • Stillingstyper
  Ergoterapeut
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  01-04-2022
 • Regionens jobnr.
  238093
 • Quick-nr.
  423980
 • Ansøgningsfrist
  06-02-2022


Søg jobbet
 • Fakta

 • Arbejdssted
  Region Hovedstadens Psykiatri
 • Adresse
  Nordstjernevej 41, 2600 Glostrup
 • Kontaktperson
  Vibeke Tauber
  vibeke.tauber@regionh.dk
  24643910
 • Stillingstyper
  Ergoterapeut
 • Ansættelsesform
  Fast ansættelse
 • Ugentlig arbejdstid
  Fuld tid
 • Ansættelsens start
  01-04-2022
 • Regionens jobnr.
  238093
 • Quick-nr.
  423980
 • Ansøgningsfrist
  06-02-2022

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Del jobbet "Fagligt velfunderet ergoterapeut til åbent afsnit på Psykiatrisk Center Glostrup"

×

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.