Jobbet "Souschef på billeddiagnostik SUH afd Næstved." er udløbet

Region Sjælland

Region Sjælland

Ringstedgade 61, 4700 Næstved

Dit næste skridt

Billeddiagnostisk afdeling på Næstved Sygehus søger en motiveret og kompetent souschef pr. 1. juli 2022 eller efter aftale.

Vi søger en souschef, som vil støtte udviklingen af faget og personalet samt ønsker at hjælpe med optimal drift i afdelingen til glæde for medarbejdere og patienter.

Som udgangspunkt vil din uge fordeles så du er 3 dage i rum og 2 dage på kontoret. Der vil være mulighed for få vagter på et rul hvis du ønsker dette.

Du får intet personaleansvar. Dog forventes det at du håndterer rokeringer i dagsprogram ved sygdom, konflikter og andre påfaldende opgaver ved fravær hos ledende radiograf.  

Dine opgaver vil blive at hjælpe den ledende radiograf med:

  • Udarbejde rul, efter ønskeprincip
  • Udarbejde rumplaner
  • Taste arbejdstider i KMD-opus vagtplan (efter oplæring)
  • Bestille varer i oracle
  • Forberede tværfaglige- og plejepersonalemøder, herefter at godkende referater
  • Deltage i onboarding

Forventninger til dig

  • Radiograf med minimum 2 års erfaring
  • Empatisk
  • Rummelig
  • Har overblik

Kort om afdelingen

1. jan 2022 blev alle radiologiske afdelinger i Region Sjælland organisatorisk sammenlagt under Billeddiagnostisk SUH. Afdelingens øverste ledelse sidder derfor primært i Køge, men hver matrikel har egen enhedsledelse. Enheden i Næstved har ledende radiograf, souschef og ansvarlig læge.

Næstved Sygehus er et specialsygehus hvorved der er få akutte/indlagte og ingen traumer, dette gør at dagene kan planlægges og bedre udnyttes til elektive patienter. Huset har specialerne ortopædkirurgi, lungemedicin, onkologi og urologi.

På afdelingen har vi 3 Siemens MR skannere, 2 CT scannere, hvoraf den ene er Philips og den anden er GE. Herudover har vi 3 Siemens rum og ét Santax-rum til konventionel radiologi. Ydermere har vi ét Santax gennemlysningsrum og 2 ultralydsrum. I Stege Sundhedscenter har vi ét Siemens konventionelt røntgenrum som bemandes af fast personale. Samlet set udefører vi ca. 64.000 undersøgelser om året.

Vi er ca. 50 ansatte fordelt på radiografer, røntgensygeplejersker, en SOSU-assistent, sekretærer og radiologer.

Hvis du ønsker at høre mere om stillingen kan du kontakte ledende radiograf Margit Hansen på mail margj@regionsjaelland.dk

Ansættelsessamtaler vil blive afholdt 30. maj. Ansættelse sker efter gældende overenskomst.

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

Se film om Sjællands Universitetshospital: