Region Hovedstaden

Region Hovedstaden

Blegdamsvej 9, 2100 København Ø

Afdeling for Kræftbehandling søger en afdelingssygeplejerske til Fase 1-enheden med stærke ledelseskompetencer og interesse for forskning og udvikling

I Fase 1-enheden søger vi en afdelingssygeplejerske som vil stå i spidsen og skabe retning for en dedikeret personalegruppe. Ledelsesopgaven i Fase 1 løses i tæt samarbejde med den teamansvarlige overlæge, klinisk sygeplejespecialist og koordinerende sygeplejerske, der forener drift, ledelse, forskning, udvikling og kompetenceudvikling af medarbejderne. Taler det til dig, og har du erfaring med ledelse af medarbejdere, er du måske vores nye afdelingssygeplejerske.

Fase 1-enheden er et ud af 6 teams i Afdeling for Kræftbehandling og fungerer som et 5-døgns afsnit. Her afprøver vi fremtidens kræftbehandling i kliniske lægemiddelforsøg. Vi tilbyder ny forsøgsbehandling i fase 1 forsøg til alle former for kræftpatienter, hvor den konventionelle behandling ikke har haft den ønskede effekt.  Vi afprøver lægemidler i den allertidligste fase af lægemiddeludviklingen, og der kan være tale om de første forsøg på mennesker. For at kunne modtage forsøgsbehandling, kræver det dog at patienten har en god performance status. Nogle behandlinger kan gives målrettet til patienten, ud fra tumorens genomiske profil. Vi giver både forsøgsbehandlinger til onkologiske og hæmatologiske patienter i form af kemoterapi og immunterapi og ofte som kombinationsbehandlinger. Årligt henvises > 600 nye patienter fra hele landet til vurdering.

Patienter, som henvises til Fase 1 enheden, har ofte et meget stort behandlingsønske. Vi tilstræber altid, at patienter og deres pårørende får optimal pleje, omsorg og oplever fælles beslutningstagning i egen behandling. Vi arbejder derfor også med kontaktansvarlig speciallæge og plejeansvarlig sygeplejerske.

Vores arbejdsområde varierer fra at give højtspecialiseret medicinsk kræftbehandling i kliniske forsøg, herunder komplekse intravenøse behandlinger, til administration og koordinering af det behovsvurderet og sideløbende pallierende forløb. Vi yder den instrumentelle sygepleje, mens den mere administrative del af forsøgsbehandlingen varetages af projektsygeplejersker i Klinisk Forsknings Enhed. Samarbejdet er tæt og betydningsfuldt, for at yde den optimale pleje til patienterne og for at opfylde kravene i de forskellige forsøgsbehandlinger.

Vi er organiseret med 14 senge, 2-3 ambulatoriespor dagligt, sekretariat og eget laboratorium. Vores faste team består af 6 speciallæger i hhv. klinisk onkologi (4 læger) og hæmatologi (2 læger) samt en fast uddannelseslæge (H-læge), 10 sygeplejersker, 3 sekretærer og en klinisk sygeplejespecialist/seniorforsker. Vi er en stabil gruppe med høj anciennitet, som vægter samarbejde utrolig højt - både monofagligt og tværfagligt. Vi er særligt optaget af faglig udvikling og forskning både tværfagligt og sygeplejefagligt, og har ambitioner om, at især, vores sygeplejefaglige forskning vil øges de kommende år.

Ledelses- og ansvarsområder:

Vi ønsker os en tydelig og nærværende sygeplejefaglig leder. Du kommer til at lede en personalegruppe af fagligt dygtige, selvstændige og engagerede sygeplejersker, som er optagede af at skabe de bedste behandlingsforløb for vores patienter og samtidig værne om et godt arbejdsmiljø.
Sammen med den teamansvarlige overlæge skal du sikre den bedste behandling og sygepleje til vores patienter, samtidig med at du er med til at skabe og vedligeholde fundamentet for en tryg og god arbejdsplads både fagligt, strategisk og administrativt. Kræftbehandlingen er i konstant udvikling, derfor er faglig udvikling og kompetenceudvikling af sygeplejerskerne en højt prioriteret opgave, som du i dagligdagen løser i samarbejde med teamets kliniske sygeplejespecialist.

Desuden vil strategisk planlægning, faglig udvikling og andre ledelsesmæssige og administrative opgaver foregå i et tæt samarbejde med afdelingsledelsen og de øvrige ledelsesteam i afdelingen for kræftbehandling.  Du kommer til at indgå i en stærk afdelingssygeplejerskegruppe, og bliver en del af vores tværfaglige afdelingsråd, som er fundamentet for samarbejdet på tværs af afdelingen.

Vores ønsker til dig er, at du har ledelseserfaring og evt. relevant lederuddannelse eller ønsker herom. Vi vægter evner til samarbejde og konflikthåndteringskompetencer højt herunder stærke kompetencer i forhold til relationel koordinering, således at du sikrer fokus på fælles mål, viden, gensidig respekt og effektiv kommunikation blandt medarbejderne. Vi ønsker os en afdelingssygeplejerske, der har interesse for, og kendskab til forskning, og som er indstillet på at arbejde forskningsorienteret. Dette stiller krav til dine evner i forhold til at kunne navigere i en dagligdag med en til tider stor uforudsigelighed, da de protokollerede behandlinger i høj grad påvirker vores ressource-allokering og arbejdspres i det daglige arbejde.

Bliv en del af Afdeling for Kræftbehandling

Afdeling for Kræftbehandling er Rigshospitalets største afdeling og en del af Center for Kræft og Organsygdomme (CKO). Vores kerneopgave er at yde medicinsk behandling, pleje og strålebehandling af alle former for kræft. Vi arbejder målrettet med at sørge for, at vores patienter får den bedste behandling og pleje. Derfor ser vi det som vores fornemmeste opgave at sikre høj forsknings- og udviklingsaktivitet såvel tvær- som monofagligt. Blandt andet arbejder vi målrettet med systematisk patientinddragelse for at sikre, at vi tager udgangspunkt i patientens behov og at patienterne er med til at træffe beslutninger om eget liv og behandling i alle faser af deres behandlingsforløb.

Som ny medarbejder vil vi naturligvis se det som vores fornemmeste opgave at sikre dig en god introduktion til afdelingen, så du bliver godt klædt på til at varetage ledelsesopgaven og give dig mulighed for løbende at tilegne dig viden om det onkologiske speciale. Du vil desuden blive en del af en erfaren ledergruppe såvel mono- som tværfagligt.

Medarbejdertrivsel i afdelingen er højt prioriteret, og netop derfor har vi igangsat et stort feedbackforløb for hele afdelingen, hvor alle medarbejdere over de næste to år bliver uddannet og kommer til at arbejde med feedback.

Du kan finde mere information om Afdeling for Kræftbehandling på vores hjemmeside eller vores Instagram: @afdelingforkraeftbehandling.

Ansøgningsfrist og kontakt

Hvis du vil høre mere om ledelsesopgaven og afdelingen er du velkommen til at kontakte chefsygeplejerske Mette Misfeldt på 35 45 96 21, eller teamansvarlige overlæge Kristoffer Staal Rohrberg på 35 45 63 53.

Stillingen er til besættelse pr. 1. oktober 2022 eller efter aftale.

Ansøgningsfristen er onsdag d. 17/8 2022

Vi holder samtaler mandag d. 22/8 2022, og vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Løn og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst for ledende personale på Sundhedskartellets område, indgået mellem Sundhedskartellets parter, herunder Dansk Sygeplejeråd og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Ansøgning og CV sendes via linket her på siden.

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Rigshospitalet, Blegdamsvej
  • Kontaktperson
    Mette Misfeldt
  • Adresse
    Blegdamsvej 9, 2100 København Ø
  • Stillingstyper
    Ledende sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-10-2022
  • Regionens jobnr.
    242602
  • Quick-nr.
    433868
  • Indrykningsdato
    07-07-2022
  • Ansøgningsfrist
    17-08-2022 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Rigshospitalet, Blegdamsvej
  • Adresse
    Blegdamsvej 9, 2100 København Ø
  • Kontaktperson
    Mette Misfeldt
  • Stillingstyper
    Ledende sygeplejerske
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-10-2022
  • Regionens jobnr.
    242602
  • Quick-nr.
    433868
  • Indrykningsdato
    07-07-2022
  • Ansøgningsfrist
    17-08-2022 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.