Region Sjælland

Region Sjælland

Sygehusvej 10, 4000 Roskilde

Afdelingslæge i Gynækologi ved Gynækologisk/Obstetrisk afdeling, Sjællands Universitetshospital Roskilde

En stilling som afdelingslæge i det gynækologiske team er ledig ved Gynækologisk Obstetrisk Afdeling, Sjællands Universitetshospital per 01.11.2022 eller snarest muligt.

Vi opnormerer og søger nye kolleger, der ønsker at være del af en afdeling med høj faglighed, godt tværfagligt samarbejde og masser af spændende kliniske udfordringer, og har lyst på at bidrage til afdelingens opbygning og udvikling.

Vi tilbyder, at du kan være med til at forme din egen stilling afhængig af dine interesser og behov. Du vil få medansvar for et område og mulighed for kompetenceudvikling, herunder operativ oplæring og evt. subspecialisering fx indenfor palliation, minimal invasive surgery eller gynækologisk endokrinologi. Vi er åbne for idéer til, hvordan vi som afdeling kan understøtte din faglige udvikling, og derigennem bidrage til, at vi som afdeling til stadighed kan levere og udvikle en høj faglighed i tilbuddet til vores patienter.

Afdelingen har højt specialiseret funktion indenfor behandling af livmoderkræft og regionsfunktion indenfor urogynækologi, samt betydende almen gynækologisk aktivitet og varetager behandling af ufrivillig barnløshed på fertilitetsklinikken i Køge. Vi har adgang til otte operationsstuer om ugen på den centrale operationsgang og seks operationsstuer om ugen på dagkirurgisk afsnit, og vi råder over en robot en dag om ugen, blandt andet til operation af livmoderkræft. Den operative kapacitet forventes udvidet med endnu en robot i løbet af 2022 og dermed mulighed for at oplæring i robotkirurgi. Obstetrisk er afdelingen normeret til knap 2500 fødsler om året. 

Afdelingen har fokus på faglighed, uddannelse, forskning, innovation, udvikling. Vi vægter det meningsfulde tværfaglige samarbejde, hvor opgaverne løses i fællesskab med gensidig respekt, fordi det skaber, det bedste udbytte for vores patienter. Vores afdeling er kendetegnet ved tillidsfuldt samarbejde og høj faglighed – på tværs af subspecialer, faggrænser, viden og erfaringsgrundlag. Det bidrager til den gode stemning og høje grad af kollegialitet, som man oplever i afdelingen.  

Vi uddanner speciallæger indenfor specialet samt almen medicin og varetager undervisning af medicinstuderende og har flere kliniske lektorer tilknyttet. Uddannelse er højt prioriteret i afdelingen, og målsætningen er at fortsætte arbejdet med simulationstræning, systematisk debriefing samt styrke løbende kvalitetssikring bl.a. gennem audits. Det er ambitionen at styrke forskningen indenfor specialet og etablere et stærkt forskningsmiljø i afdelingen.

Som speciallæge vil du indgå som en integreret del af arbejdet med at udvikle det faglige miljø i afdelingen. Vi ser derfor gerne, at du har erfaring med undervisning og supervision, og en evidensbaseret tilgang opnået gennem forskning eller arbejde med kliniske retningslinjer eller lignende. Vi vægter, at du er fagligt dygtig og god til at samarbejde og kommunikere med kolleger og patienter, at du har høje ambitioner på patienternes, fagets og afdelingens vegne, og at du har en visionær, løsningsorienteret og dialogbaseret tilgang til tingene og er parat til at tage del i den rejse gennem store forandringer, som afdelingen er på.

Sygehusledelsen har besluttet, at normeringen i afdelingen skal afspejle, at vi er et universitetshospital, og skal stå for Regions Sjællands specialiserede tilbud på det obstetriske og gynækologiske område. Afdelingen er derfor blevet opnormeret til 22 speciallæger og har 12 uddannelsessøgende yngre læger ansat.

Afdelingen er beliggende i Roskilde, mens afdelingens fertilitetsklinik ligger i Køge. I 2026 samles afdelingen på matriklen i Køge.

Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst. Forpligtelse til at varetage 10-12 skiftet vagt i bunden tilstedeværelse fra vagtværelse som bagvagt med varetagelse af akut gynækologi og funktion på fødegangen.

Du er velkommen til at ringe eller skrive, hvis du har uddybende spørgsmål, eller komme forbi til en uforpligtende snak.

Ansøger bedes i ansøgningen forholde sig til de syv lægeroller. 

Ansøgningsfrist er 6. september og samtaler forventes afholdt i den efterfølgende uge.

 

 

 

Om Sjællands Universitetshospital
Sjællands Universitetshospital er Danmarks yngste universitetshospital, og en afgørende brik i Region Sjællands ambitiøse sygehusplan. Vores mission er patienten, og visionen er suveræn kvalitet. I en verden fuld af nye muligheder og forventninger ser vi os som pionerer, der ønsker at definere en ny, bedre og anderledes måde at drive sundhedsvæsenet på.

Sjællands Universitetshospital er over de sidste år etableret som en organisatorisk enhed. Næste trin er den fysiske samling i det nye kvalitetsfondsbyggeri i Køge, som vil skabe rammen for et universitetshospital i fuld skala. Vi er således i gang med at skabe et samlet og bedre sundhedsvæsen for regionens borgere, og en spændende og udviklende arbejdsplads for medarbejderne.

Læs mere om Sjællands Universitetshospital på: http://www.regionsjaelland.dk/suh

Se film om Sjællands Universitetshospital:

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Sjællands Universitetshospital, Roskilde
  • Kontaktperson
    Helene Hvidman
  • Adresse
    Sygehusvej 10, 4000 Roskilde
  • Stillingstype
    Afdelingslæge
  • Speciale
    Gynækologi og obstetrik
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-11-2022
  • Regionens jobnr.
    019320
  • Quick-nr.
    435326
  • Indrykningsdato
    16-08-2022
  • Ansøgningsfrist
    06-09-2022 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Sjællands Universitetshospital, Roskilde
  • Adresse
    Sygehusvej 10, 4000 Roskilde
  • Kontaktperson
    Helene Hvidman
  • Stillingstype
    Afdelingslæge
  • Speciale
    Gynækologi og obstetrik
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-11-2022
  • Regionens jobnr.
    019320
  • Quick-nr.
    435326
  • Indrykningsdato
    16-08-2022
  • Ansøgningsfrist
    06-09-2022 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.