Region Nordjylland

Komplekse Udviklingsforstyrrelser - Sødisbakke

Havndalvej 7-9, 9550 Mariager

Vikarer- søges til flere deltidsstillinger med fokus på professionel specialpædagogisk praksis...

Pædagogisk eller omsorgs-vikar søges til deltidsstillinger med mulighed for forlængelse.

Botilbud med høj kvalitet og faglighed søger dygtige og engagererede vikarer til varierende timeantal.

Tilbuddet for komplekse udviklingsforstyrrelser, afdelingerne Kastanien og Skovbrynet, søger vikarer, som vil yde deres bidrag til vores spændende hverdag. Det er en fordel hvis du har en socialfaglig baggrund, men ikke altafgørende, da vi laver et grundigt introduktionsforløb til dig. Vigtigst er, at du har lysten og modet til at arbejde med en gruppe mennesker, som er helt særlige.
 
Du bliver en del af en personalegruppe, der arbejder for positiv udvikling og trivsel. 

Hvad kommer du til at lave:

I fællesskab med fantastiske kollegaer kommer du til at have ansvaret for at beboerne har et liv i et trygt og respektfuldt miljø, med fokus på den enkeltes udfoldelsesmuligheder.
Hver morgen skal du hjælpe beboerne med at starte dagen, vores beboere har meget forskellige behov i forhold til personlig pleje og hygiejne. Nogle har behov for guidning og vejledning og andre har behov for din fulde hjælp, fordi de fysisk ikke er i stand til at varetage disse opgaver selvstændigt.

Når morgenen er godt overstået, fyldes resten af dagen med både dagtilbud og andre opgaver. Der kan være dage med ture ud af huset, dage med håndboldkampe, der kan være dage med musik på afdelingen, og der kan være dage, hvor du skal bruge tid på at være stille og holde i hånd.

Om aftenen skal du sikre dig, at alle har haft en tryg dag og har et kærligt smil at falde i søvn til. Hele døgnet igennem arbejder vi udfra vores tilgang, Gentle Teaching.
 
Komplekse udviklingsforstyrrelser består af afdelingerne Kastanien og Skovbrynet.  Vi er et tilbud for voksne mennesker med betydelig og varig nedsat psykisk og fysisk funktionsniveau. Du vil opleve en fantastisk livsglæde fra tilbuddets beboere, en livsglæde der er smittende og som giver dit arbejde indhold og mening og vi garanterer at beboerne vil få en særlig plads i dit hjerte. Nogle beboere har en psykiatrisk tillægsdiagnose. Når beboere oplever usikkerhed, kan det komme til udtryk gennem ritualiseret adfærd, udadreagerende, selvskadende eller grænseoverskridende adfærd - både fysisk og verbalt.

Der er behov for en hel særlig tilrettelagt pædagogisk indsats, for at sikre disse menneskers trivsel.
 
Yderligere oplysninger:

Der er tale om 4-5 deltidsstillinger, der kan tilrettelægges efter individuelle aftaler, og med individuelle ønsker til  antal ugentlige arbejdstimer fra 8 til 37 timer om ugen, varighed 3-6 måneder eller mere. Arbejdstiden er skiftevis dag, aften og weekend.

Vi har en lokal aftale, så man kan arbejde op til 16 timer og til gengæld have flere dage i træk fri.

Kørekort til kategori B er et krav og eventuel adgang til eget transportmiddel, da de offentlige transportmuligheder er begrænsede.
Løn og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst.
 
En leder på, 92 43 81 79


Ansættelsessamtaler og ansættelser vil ske løbende, så du må meget gerne sende din ansøgning hurtigst muligt. Vi har løbende behov for nye kollegaer og ansætter løbende på dette opslag.

Du søger stillingen ved at trykke på "Søg job" knappen, hvorefter du kan udfylde dine kontaktoplysninger og indlæse ansøgning elektronisk. 

Tiltrædelse, løbende efter aftale. 

Ansøgningsfrist: 15. november 2022
________________________________________________________________________________________________


Tilbuddet for Komplekse udviklingsforstyrrelser
Er et døgntilbud til borgere fra hele landet. Vi er nytænkende i forhold til pædagogiske tilgange og metoder, og vi udfører professionelt pædagogisk arbejde. Komplekse udviklingsforstyrrelser har plads til 26 beboere og vi er cirka 75 medarbejdere, fordelt på to afdelinger.


Om Sødisbakke
Sødisbakke er et af Danmarks førende specialtilbud for voksne med fysiske og psykiske funktionsnedsættelser. Vi har stor succes med at udvikle nye tilbud til borgere fra hele landet og er nytænkende i forhold til pædagogiske metoder og løsninger i samarbejde med vores kunder - kommunerne. Vi er samtidig Danmarks største leverandør af viden og pædagogiske metoder til Socialstyrelsen (VISO) indenfor vores felt. Sødisbakke har 126 døgnpladser og næsten 600 medarbejdere fordelt på flere pædagogiske afdelinger og 4 serviceafdelinger.
 

Om Region Nordjylland
Region Nordjylland leverer velfærd til omkring 590.000 nordjyder inden for sundhed, regional udvikling og det specialiserede socialområde. Vi er ca. 15.000 medarbejdere om opgaven, der med et utal af forskellige fagligheder hver dag arbejder for at skabe værdi for de nordjyske patienter og borgere og et sammenhængende Nordjylland. Hos os kan du både gøre karriere, gøre hver dag vigtig og gøre en forskel. Læs mere om regionen på www.rn.dk.
 • Fakta

 • Arbejdssted
  Specialsektoren
 • Kontaktperson
  Anja Kirk
 • Adresse
  Havndalvej 7-9, 9550 Mariager
 • Stillingstyper
  Social- og sundhedsassistent, Social- og sundhedshjælper
 • Ansættelsesform
  Tidsbegrænset periode
 • Ugentlig arbejdstid
  Deltid over 21 timer
 • Ansættelsens start
  01-12-2022
 • Regionens jobnr.
  13678
 • Quick-nr.
  436991
 • Indrykningsdato
  15-09-2022
 • Ansøgningsfrist
  15-11-2022


Søg jobbet
 • Fakta

 • Arbejdssted
  Specialsektoren
 • Adresse
  Havndalvej 7-9, 9550 Mariager
 • Kontaktperson
  Anja Kirk
 • Stillingstyper
  Social- og sundhedsassistent & Social- og sundhedshjælper
 • Ansættelsesform
  Tidsbegrænset periode
 • Ugentlig arbejdstid
  Deltid over 21 timer
 • Ansættelsens start
  01-12-2022
 • Regionens jobnr.
  13678
 • Quick-nr.
  436991
 • Indrykningsdato
  15-09-2022
 • Ansøgningsfrist
  15-11-2022

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Del jobbet "Vikarer- søges til flere deltidsstillinger med fokus på professionel specialpædagogisk praksis..."

×

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.