Region Syddanmark

Region Syddanmark

Sydvang 1, 6400 Sønderborg

Overlæge/afdelingslæge til Sygehus Sønderjylland, Røntgen og Skanning

Vil du være med til at udleve Sygehus Sønderjyllands vision: ”Din tilfredshed – Vores stolthed”?

Så er muligheden der nu! Røntgen og Skanning søger en overlæge eller afdelingslæge til Sønderborg snarest muligt.

 

Du kan nu blive en del af vores afdeling, hvor det gode arbejdsmiljø vægtes højt og der gives plads til individuelle faglige interesseområder, samt personlige ønsker. Som afdeling vil vi gerne være en respekteret samarbejdspartner for vores kliniske samarbejdsparter og sammen med dem skabe de gode og robuste patientforløb. 

 

Så kan du se dig som en aktiv del af dette, så er det her stillingen.

 

Afdelingsbeskrivelse:

Røntgen og Skanning, Sygehus Sønderjylland er én afdeling, dog fordelt på 3 matrikler samt en satellitfunktion.

Organisatorisk har afdelingen en afdelingsledelse bestående af en cheflæge og en chefradiograf. Tilsvarende har hver matrikel en afsnitsledelse som varetages af ledende overlæge og overradiografer.

Afdelingen består af ca. 150 medarbejdere fordelt på mange faggrupper, nationaliteter og med stor aldersspredning. Vi vægter faglighed og uddannelse højt, og prioriterer derfor at være et godt uddannelsessted for både læger, radiografer og sekretærer

 

Sygehus Sønderjylland, Aabenraa - Akutsygehus.

I Aabenraa findes i dag følgende kliniske specialer: Urologi, Ortopædkirurgi, Parenkymkirurgi, Karkirurgi, Plastikkirurgi, Mammakirurgi, Neurologi, Intern Medicin, Anæstesiologi, Pædiatri, Obstetrik og Gynækologi. Der er Level 2 traumemodtagelse. Røntgen og Skanning udfører konventionelle undersøgelser inkl. gennemlysning, mammadiagnostik og intervention, UL, CT, MR, CT- og UL-vejledte interventioner. Afsnittet i Aabenraa producerer omkring 118.500 undersøgelser.

Etablering af PET-CT er i proces og MR skannerkapaciteten udvides med bl.a. 3T MR i de kommende år.

 

Sygehus Sønderjylland, Sønderborg - Specialsygehus.

I Sønderborg findes i dag følgende kliniske specialer: Ortopædkirurgi, ØNH, Intern Medicin med stor vægt på lungemedicin, Onkologi, Anæstesiologi, Dagkirurgi og Skadestuefunktion. Røntgen og Skanning modtager et betydeligt antal henvisninger fra praksis, Dansk Gigthospital samt diverse ambulatorier fra sygehusvæsenet i Region Syddanmark. Afsnittet udfører konventionelle undersøgelser, mammografiscreening, UL, CT, MR, CT- og UL-vejledte interventioner og producerer omkring 75.000 undersøgelser.

 

Sygehus Sønderjylland, Tønder - Sammedagssygehus.

I Tønder findes Medicinsk Dagklinik og skadeklinik. Røntgen og Skanning undersøger ambulante patienter fra såvel almen praksis som speciallægepraksis, samt mammografiscreening. Afsnittet bemander også satellitfunktionen i Sundhedscenter Haderslev 2 dage ugentligt, hvor der foretages konventionel røntgen og mammografiscreening. Afsnit Tønder producerer omkring 23.000 undersøgelser i form af konventionelle undersøgelser, CT og MR.

 

Arbejdsopgaverne i Røntgen og Skanning, Sønderborg er bl.a.:

Overlægen/afdelingslægen forventes at varetage et bredt udsnit af afdelingens opgaver på lige fod med de øvrige speciallæger. Sygehuset i Sønderborg er Sygehus Sønderjyllands specialsygehus, hvilket præger de daglige arbejdsopgaver, hvor der i afdelingen bl.a. afholdes tværfaglige konferencer dagligt der varetages af afdelingens speciallæger.

 

Det er også muligt at aftale ansættelse i Røntgen og Skanning, Aabenraa, hvis dette ønskes. Arbejdsopgaverne i Aabenraa vil være med speciel vægt på de opgaver der præger et akutsygehus.

 

Med det brede spektrum af undersøgelser som afdelingen varetager, vil mange kompetenceprofiler kunne indpasses i afdelingens speciallægestab.

 

Alle afdelingens speciallæger har, som kliniske vejledere, et delansvar for den lægelige videreuddannelse.

Hovedansættelsessted er Sønderborg og indeholder som udgangspunkt vagtforpligtigelse i tilstedeværelsesvagt, i Aabenraa. Nattevagter varetages primært af afdelingens speciallæger. Der må påregnes mulighed for begrænset dagtjeneste på afsnittene i Aabenraa og Tønder.

 

Vi forventer, at du:

  • Har dansk autorisation som speciallæge i radiologi
  • Er en rigtig god kollega, der vil og kan bidrage med et fagligt højt niveau i hele det radiologiske spektrum
  • Har sociale kompetencer der faciliterer et godt arbejdsmiljø, psykisk og fysisk, og ser værdien i at arbejde tværfagligt
  • Arbejder professionelt med speciallægens 7 roller for derigennem at udvikle dig som speciallæge og bidrage til afdelingens udvikling samt de yngre lægers videreuddannelse.

 

Vi tilbyder:

Fastansættelse som speciallæge med vagt i en dynamisk organisation, hvor gode relationer og høj faglighed er værdier vi vægter højt. En afdeling der kontinuerligt arbejder hen mod at være den bedste, målt på organisatorisk, faglig og patientoplevet kvalitet.

 

I afsnittene har vi etableret tværfaglige teams, der understøtter ovennævnte mål og aktivt inddrager medarbejderne i at nå vores målsætninger samt deltagelse i udarbejdelse af patientforløb på tværs af matrikler/afdelinger/specialer.  

 

Et godt arbejdsmiljø der vægtes højt og der gives plads til individuelle ønsker, f.eks. kan der aftales hjemmearbejdsstation.

 

Vi hører derfor gerne fra dig, hvis du har lyst til at blive medspiller i en velfungerende afdeling med spændende arbejdsopgaver og gode kolleger.

 

Har du erfaring med forskning og har en del forskningsaktiviteter, er vi åbne for at aftale forskningstid i din ansættelse efter en individuel vurdering.

 

Løn- og ansættelsesforhold i henhold til gældende overenskomst.

Ansøger bør i ansøgningen forholde sig til de 7 lægeroller og i videst muligt omfang dokumentere kvalifikationerne inden for disse kompetencer.

 

Yderligere oplysninger:  

Kan indhentes hos.

Ledende overlæge Jens Bonde-Petersen, tlf.: 7997 5110 / 2365 8682

Jens.bonde-petersen@rsyd.dk

Cheflæge Henrik Skjellerup Struckmann, tlf.: 7997 5005 / 5182 7590

hss@rsyd.dk

 

Ansøgningen:

Sendes elektronisk.  

 

Hvis du søger som overlæge bedes ansøgningen vedlagt udfyldt ”Skema til brug ved bedømmelse af lægefaglige kompetencer (overlægebedømmelse)”, se https://regionsyddanmark.dk/media/buaohevg/skema-til-l%C3%A6gefaglig-bed%C3%B8mmelse-ved-ans%C3%A6ttelse-af-overl%C3%A6ger.docx

 

Ansøgningsfrist:

13. november 2022.

Ansættelsessamtaler:

Afholdes efter aftale. 

 

 

Der gøres opmærksom på, at der forud for en eventuel ansættelse vil blive indhentet Børneattest.

 

Hvis du er interesseret kan du læse mere om os på Røntgen og Skannings LinkedIn profil: linkedin.com/company/røntgen-og-skanning-sygehus-sønderjylland

  • Fakta

  • Arbejdssted
    Sygehus Sønderjylland, Sønderborg
  • Kontaktperson
    Jens Bonde-Petersen
  • Adresse
    Sydvang 1, 6400 Sønderborg
  • Stillingstype
    Afdelingslæge, Overlæge
  • Speciale
    Radiologi
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-12-2022
  • Regionens jobnr.
    222749
  • Quick-nr.
    438074
  • Indrykningsdato
    06-10-2022
  • Ansøgningsfrist
    13-11-2022 (udløbet)


  • Fakta

  • Arbejdssted
    Sygehus Sønderjylland, Sønderborg
  • Adresse
    Sydvang 1, 6400 Sønderborg
  • Kontaktperson
    Jens Bonde-Petersen
  • Stillingstype
    Afdelingslæge & Overlæge
  • Speciale
    Radiologi
  • Ansættelsesform
    Fast ansættelse
  • Ugentlig arbejdstid
    Fuld tid
  • Ansættelsens start
    01-12-2022
  • Regionens jobnr.
    222749
  • Quick-nr.
    438074
  • Indrykningsdato
    06-10-2022
  • Ansøgningsfrist
    13-11-2022 (udløbet)

Du er ikke logget ind

For at kunne oprette en jobagent på baggrund af dette job skal du først logge ind. Vil du logge ind nu?

Ja, tak! Opret bruger ×
På baggrund af dette job

Sundhedsjobs

Sundhedsjobs.dk er en portal, der samler alle regionernes stillingsopslag i sundhedssektoren. Portalen drives af Danske Regioner og de 5 regioner i fællesskab.